Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeko18

DZIEWCZYNY PRZED 20 ZAPRASZAM DO WSPOLNEGO ODCHUDZANIA!

Polecane posty

Gość czeko18
Dariaaa20 nie martw sie zacznij od dzis tak jak mowisz i napewno bedzie dobrze:) bardzo dobre postanowienia- ja mam stepper i codziennie na nimchodze POLECAM!:) zycze powodzenia:* uswiadamiam -bardzo ciekawe bardzo ale i tak nie zrezygnuje zmojej dietki. Ja wiem ze to tluszcz a nie woda bo mam wage z takowympomiarem zreszta juz sie nie raz odchudzalam wiec wiem co robic.Tak czy siak artykulik mi sie podoba!pozdrawiam:) ja juz lece do szkoly bo sie zaraz spoznie na autobus:P potem tu zajrze papa:*

Gość czeko18
hej hej hej:) wlasnie wrocilam ze szkoly i zjadlam juz obiadek- kapusniak i troche mieska + do tego nie moglam sie powstrzymac i zjadlam pol ciemnej bulki z pasztotowka:D hehe aaa noi wszkole ksiadz z okazji dnia kobiet przyniosl big czekolade i zjadlam zniej jeden rzadek. NA szczescie niewiele jem wiec jutro i tak waga powinna zejsc w dol.Aha bede jeszcze dzis cwiczyc aero boks i oprocz kolacji juz dzis nie jem nic!:)

witam ponownie, moją dietę w dwóch słowach \"szlak trafił\" :(:(:( więc jest mało ciekawie :D od jutra już poważnie przechodzę na 1000 kcal i kupuję karnecik na basen :P trzeba się jakoś zmobilizować a nie tylko gadać :(:(

Gość czeko18
Oleńka17 to ja Ci radze zebys przeszla na diete od...DZISIAJ!!! pamietaj ze takie odkladnanie do jutra czesto konczy sie niepowodzeniem! zacznij od dzisiaj nie jedz juz zadnych slodyczy itp. tylko niskokaloryczne jedzonko :):)

słodyczy to ja nie jem od września :D uczulenie mam na czekoladę nawet więc nie jest mi żal :D od dzisiaj też dobry pomysł :):) zaraz chyba na rower pójdę :) u mnie 18 C więc trzeba to wykorzystać :D

Gość czeko18
oo to podziwiam bo ja jadlam dzis troszke czekolady:P:) noo u mnie tez jest bardzo cieplo wiec mykam na dwor:D papa:*

Gość askazkraska
ja dzisiaj zjadlam na sniadanie bulke taka z ziarnami i z gotowana szynka, na drugie sniadanie jablko, a na obiad miesko z surowka, na kolacje zjem moze jajecznice i jakis owoc. W kazdym razie postanowilam rzucic nalog jakim sa slodycze! jak narazie dziennie bede pozwalala sobie na pol batonika ww, czy cos takiego, cos do 100kcl. A z cwiczen mialam dzisiaj 2 wf, wycienczajace i robilam polgodzinne cwiczenia na brzuch. Wlasnie ide na spacer, wiec tez troche spale.

Gość czeko18
to jest dobry pomysl ! ja po diecie bede co 2-gi dzien jadla cos slodkiego do 150kcal bo tez jestme uzalezniona od slodkosci ale nie bede z tym walczyc:P no jadlospis widze bardzo dobry:) zycze sukcesow:D ja jeszcze dzis zjem z2 marchewki jak zglodnieje a wieczorkiem bede cwiczyc TBC na DVD:D buzka

heh ja już mam 2 jogurciki za sobą czyt. kolacja zjedzona :D jeszcze tylko na basen się wybiorę o 20 i będę z siebie zadowolona :):)

Gość czeko18
a mnie jakos wzielo na jedzenie i zjadlam przed 19 : - 4 chlebki ryzowe(azdy po 25kcal) - jogurty dietetyczny(100kcal) - chlebek ryzowy z szynka i serem - marchewke nie moglam sie opanowaC:P ale dobrze ze cale to zarcie bylo dietetyczne a nie jakis chipsy lub czekolada:p obym jutro wazyla ponizej 52,5kg!!!!!!:)

Gość Duśkaaa
hejka! Mogłabym się do Was dołaczyć? Ja mam do zrzucenia 6 kg ale myślę, że się uda:). Postaram się nie jesc słodyczy, chleba, rano tylko 1 kanapkę, ale za to razowego:). Cwiczycie cos? Jakas macie dietke czy po prostu liczycie kcal i staracie sie eliminowac złe produkty. Mam pomysl, zeby cwiczyc brzuszki, i przysiady, zawsze cos. Na poczatek po 60 hmm dam rade. Bo moja kondycja tez pozostawia wiele do życzenia;/ Ile masz wzrostu? Pozdrowka;* papatki

No hej :P ja zaczynam od nowa moją dietę :P:P kondycję mam dobrą, nawet bardzo ale wygląd zewnętrzny to masakra:( ja osobiście ćwiczę i mam zamiar ograniczyć zbędne kcal. od jutra mam zamiar wprowadzić dietę 1000kcal. :D:D:D Przy wzroście 172 cm ważę 69 kg:( tak - 15 było by najlepiej ale będę się cieszyła z każdego kg. :D

Gość czeko18
Duśkaaa witamy w naszym gronie:-) 6kg to nie tak duzo!:) dobre postanowienia masz... ja jestem na diecie warzywno-owocowej i staram sie cwiczyc codziennie ok 1 h np. aero-boks lub pilates .Mam je na plytach DVD! KAzdy ruch jest dobry!! Oleńka17 wazne jest to ze chcesz schudnac i musisz wiezyc ze sie uda! napewno bedziesz wazyc tyle ile chcesz! wiadomo wiadomo mnie nawet cieszy kazdy gram hehe:) pozdrawiam dziewczyny!!! ja juz lece bo musze sie myc:D papa:*

Gość czeko18
no wazylam sie rano i waga pokazuje 52,5kg czyli tyle co wczoraj:P za dobrze by bylo jak by caly cczas spadala ale to tezpewnie przez to ze nie cwiczylam i jadlam chlebki ryzowe ktore sa niedozwolone ale dzis juz jem same warzywka i owocki wiec do jutra na bank mi zejdzie waga:D narazie lece do szkoly:) paaaaaaa

Gość czeko18
no i jak tam laski odchudanko? ja wlasnie wrocilam ze szkoly ! kurdee chlopacy z okazji dnia kobiet dali na batoniki ;p ja wzielam liona! grrr ale na szczescie malo dzis zjadlam: - otreby na wodze z dodatkiem mleka i troche platkow fitness do smaku - jablko i lion i to wszysto! wiecie co... postanowilam ze bede jesc narazie same warzywa takprzezkilka dni musze poniewaz napisala do mnie babka z agencji ze w niedziele beda w moimmiescie i mam sie stawic na zdjecia bo oni jakies castingi organizuja teraz noi musze ten g do niedzieli zrzucic takze jem same warzywka juz:) ::):)

No Hej :D właśnie wróciłam ze szkoły :P dzisiaj 2 jogurciki skonsumowane :D:D wieczorkiem jakieś warzywka czy coś i jest lux :P a w między czasie jeszcze mnie czeka trening :D:D pozdro :*

Ja mam za sobą jakieś 3 dni dietki grapefrutowej :) a dzisiaj Dzien Kobietek! Aaaa i mam kupiła taki ciepły seeeernik ;( ale nie, jestem twarda, jestem twarda, jestem twarda... :D

o nie.... kochany tatuś,który tak mi pomagał w diecie kupił mi na dzien kobiet taka duuużą czekoladę... ja go chyba kiedys zabije. zjadlam kawałek- reszta poczeka aż schudnę jeszcze z 3 kg :D a jak narazie udało mi sie zrzucić 2- 2,5 kg :D sukces! a teraz jeszcze bardziej się anpaliłam na to odchudzanie po tym jak w takkrótkim czasie udałomi sie zrzucic tyle kg :) no a w wakacje Sycylia- pojadę jak będe wazyła 55 kg. to taka moja obietnica trzymajcie się laski :*

Gość czeko18
no widze ze wszystkie mamy pokusy z okazji dnia kobiet hehe:) mozna sobie pozwolic na cos slodkiego tylko zeby nie przekroczylo 200kcal!!:) maria antonina gratuluje utraty wagi:D to prawda ze zrzucane kilogramy motywuja do dalszej walki! bedziemy twarde i osiagniemy cel!!!!!!:):):D:D

Gość monik123
do szarlotki- podaj diete grejfrutową i na którym dniu jestes?

Gość olexis
HEJ.JA MAM CEL 58KG.WAŻE 65 SCHUDŁAM DOPIERO 3 W TYDZIEŃ ALE MAM NADZIEJE ZE SIE UDA BUŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹKI DLA WAS GIRLSY DACIE RADE... PS.JEZELI MACIE JAKIEŚ FAJNE DIETKI PISAC...

Gość czeko18
olexis witamy:) 3 kg w tyddzien to bardzo duzo!:) napewno sie uda ! ja polecam szczegolnie dietke warzywno-owocowa ! waga spada codziennie co bardzo motywuje:):Dpozdrawiam:*

1 DZIEŃ Śniadanie: połowa grejpfruta, szklanka herbaty niesłodzonej lub gorzkiej kawy Obiad: 120-240 gram wołowiny przerabiamy na kotleta, smarzymy na grillu lub na patelni teflonowej (najlepiej bez tłuszczu), do tego zjadamy 200 gram sałaty albo jednego pomidora. Do picia sok pomidorowy lub woda. Kolacja: 2 jajka na twardo, 200 gram zielonego groszku (jak ktoś nie da rady tyle groszku spałaszować, można zjeść mniej). i oczywiście pół grejpfruta :D DZIEŃ 2 Śniadanie: połowa grejpfruta i szklanka herbatki lub kawy (standardowo) Obiad: Kotlecik z cielęcinki (120-240 gram) do tego pomidorek i szklanka soku pomidorowego lub wielowarzywnego Kolacja: 200 gram gotowanego kalafiora, pół grejpfruta DZIEŃ 3 Śniadanie: pół grejpfruta, herbatka lub kawa (jak zawsze bez cukru) Obiad: Kotlecik z piersi kurczaka (120-240 gram) do tego sałata (200gram) lub pomidorek. Do picia może być sok pomarańczowy, choć polecam pomidorowy Kolacja: Kotlecik z wołowiny (120 gram), pomidor, pół grejpfruta DZIEŃ 4 Śniadanie: cały grejpfrut i szklanka herbaty lub kawy Obiad: 2 jajka na twardo (niestety nie można użyc majonezu ;( ) do tego groszek zielony albo sałata (polecam sałatę lodową, pycha). I soczek pomidorowy. Kolacja: Jemy tylko jednego całego grejpfruta. To jet=st tak na bezczela z neta zespamowane, a raczej z forum. Koleś po tej diecie schudł z 5 kilo, więc efekt całkiem zadawalający jak na cztery dni. Ja byłam sceptyczna co do tego na początku, ale stwierdziłam, że niczego nie tracę :) jestem na trzecim dniu i czuję po portkach, że coś ubyło, ale muszę sie zważyć, bo nie wiem ile dokładnie poszło w dół. Dodam, że piję duzo wody.

Hej :) jak tam idzie wam odchudzanie?:P ja dzisiaj zjadłam 2 jogurty i owsiankę z płatkami :D poza tym właśnie wróciłam z treningu :P:P jak nie zapomnę to zrobię serię 50 brzuszków :D:D pozdro:P:*

Gość olexis
hej... ta dieta grejpfrutowa słyszałam,ze jest skuteczna... ja zaraz zmykam na basenik popływać troszke...a za sobą dzisiaj mam już 75 brzuszków i 20 minutek ćwiczeń.... mysle ze cwiczonka duzo dają.... DZISIAJ ZJADŁAM JUŻ: nic do 14.00 na obiadek warzywa gotowwane.. min.marchewka kalafior brokuł brukselki itp.(mix warzywny) później chlebel wasa z pomidorkiem później szklanke zupy pomidorowej ale bez niczego ani makaronu ani ryzu!! A jutro mam nadzieje,ze uda mi sie zrobić DZIEŃ GREJPFRUTOWY... tylko grejpftuty przez cały dzień... mam na składzie jeden duży i 3 małe musi starczyć...

Gość olexis
a tak pozatym to czy ktoś stosował diete ''tydzien na zupie kapuscianej'' ??? bo ja tak zjadłam 2 talerze na początku mi smakowało ale po godzinie mnie strasznie brzuszek rozbolał i nic nie jadłam do następnego dnia do obiadu!!!tragedia!!!dalej mnie muli jak sobie przypomne o tej zupie podobno chudnie się na niej 5 kgw tydzień ale żygać się chce waże:65 :( cel:60/58:)

Normalnie sie zalamie, rozpisalem sie maksymalnie zeby wam uswiadomoic pare rzeczy i przez przypadek mi sie caly post skasowal ;/ Tak wiec w skrocie opisze to co bylo w tamtym (nie wyslanym) poscie - uswiadamiam ma 100% racji, podpisuje sie pod tym co napisala - czeko18 nie chce cie urazic, ale chyba za bardzo swoja wiedze przeceniasz, bo nie potrafie sobie wytlumaczyc jak osoba majaca jakakolwiek wiedze w temacie odzywiania, treningu moze sie tak odzywiac, a co gorsze polecac to innym osobom!!! - idac Twoim tokiem rozumowania czeko, ja na poczatku mojej przygody z silownia powinienem zabrac sie za sterydy, je..c zdrowie wazne zeby szybko byly ofekty (oczywiscie bez odpowiedniej diety i te byly by niezbyt duze) Pozdrawiam

Gość czeko18
wlasnie skonczylam cwiczyc godzinke TBS uuu ale jestem zmeczona:P oto co dzis zjadalam: - troche owsianki z platkami nestle fitness - jablko - lion - chude miesko w warzywkami - jablko -kiwi - jablko -1/2 mandarynki i to wszystko razem ok. 688kcal w przyblizeniu:P koloture po pierwsze dietka ktora ja stosuje nie jest na cale zycie tylko najwyzej na tydzien i iestety nie zgodze sie z Toba bo ja bardzo dbam o siebie a wez np.takie osoby ktore zywia sie tylk fast foodami i slodyczami! to kto lepiej sie zywi? ja czy taka osoba? sam widzisz! ja po tygodniu mojej warzywno-owocowej diety przejde na 1000kcal i bede dostarczac wszystkich skladnikow potrzebnych organizmowi do normalnego funkcjonowania. A dietka warzywno-owocowa na dluzsza mete nie jest dobra. Moze byctylko wstepem do prawdziwego odchudznia pozdrawiam wszystkim i zycze sukcesow:D ciekawe ile jutro bede wazyc?? hm:D

Gość olexis
hej ja właśnie jestem po baseniQ nie źle mi nawet poszlo jak na pierwszy raz jeszcze tylko zrobie ok.50 brzuszków..... jak dam rade :/ nic nie jadłam już dzisiaj od tego czasu co pisałam i nie mam zamiaru jeść już dzisiaj... :p jutro trzeba tylko kupić herbatke czerwoną bo pije cały czas zieloną... i dieta grejpfrutowa buziaczki... pamietajcei ze trzymam za was kciuki........

Gość czeko18
olexis a my za Ciebie:) tak 3maj ! dobranoc kochane:*