Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgoda calkowitaa

DZIEWCZYNY PRZESTANCIE MNIE DOŁOWAĆ !!CHOLERA CO SIE Z WAMI DZIEJE??

Polecane posty

Gość Anetka25
Zaraz sie zmierze wszędzie i zobacze jak wyszło :p

Gość Anetka25
No troche to śmeiszne :o co do poł centymetra wyniki podane :o ja uwazam ze kazdy bedzei wyglądał inaczej przy takich samych wymiarach nawet :o

Gość ja a bo co
ja mam 60 i mam potwornie tluste uda.

Ja nie gadam o wymiarach:O Tylko o tym, że przegrałam życie:O Nie moja wina, ze każdy się mnie pyta od razu o rozmiar biustu:o Takie topiki sa żenujące i nie rozumiem po co ktoś wmawia innym, z esa nienormalni, że powinni przytyc czy schudnąć, skoro ażdy chyba sam decyduje jak wyglada. Pokażmi JEDEN taki temamt, który założyłam. Uważam, zę wszyscy przeginacie. Bo z jednej strony jest coraz więcej grubasków, tuczonych juz od dziecka, ale z drugiej strony jest pełno naprawdę szczupłych kobiet. I to dobrze., zdrowo itd. A jeżlei komus się własny wygląd nie podoba, to moze go zmienić. Tylko dlaczego mają o tym decydowac jakieś dzieci z forum?:O I potem się wmawia ludziom, ze sa szkapami przy całkiem przeciętenj wadze... Bo na takie tememty reagują zazwyczaj tylko ludzie zakompleksieni, którzy przychodzą tutaj, zeby dosrac innym🖐️

Gość Anetka25
taaa budowa sczupła dla 168 cm to 52 do 56 kg :/ ja mam wahania 49-50 poza tym jakbym przytyła 6 czy 7 kg nadal byłabym szczupła i z tym sie zgodze ze wtedy dopiero bylabym szczupła a nie chuda :)

Gość wzrostomierz
zeby nie bylo ze ja tylko krytykuje innych a sama jestem gruba kielbasa to u mnie przy 179 nie zgadza sie tylko to udo (centymetr za duzo)i nogi.......bo ich dlugosc u mnie to 109cm:D......troche duzo ale mi sie podoba takie dluuuuugie:D

Gość kapryssska
Mogę Ci pokazać kilka jeśli nie więcej takich, w których się nad tym rozwodzisz. "Takie topiki sa żenujące i nie rozumiem po co ktoś wmawia innym, z esa nienormalni, że powinni przytyc czy schudnąć, skoro ażdy chyba sam decyduje jak wyglada" Z tym i resztą Twojej wypowiedzi zgadzam się w 100%. Jeżeli powstanie jeszcze jeden, w którym ktoś będzie się wypytywał jaką wagę powinien osiągnąć by być idealny, to zacznę wyć :P

Gość PRZESLICZNA BABKA Z NIEJ
anetka 25 malo wazysz ale nogi masz w sam raz ja mam wzrost 170 cm i mam udko 52 cm a waze 62 kilo a ile masz wbiodrach kochana i talii i biuscie?pliss napisz:) ja jestem niezły grubasek:)

ale na tek styronienie ma wzrostomierza zadnego./co ty gadasz?

Gość Madziaaaaaaa
biodra 90 talia 66 biust 86 :) wow wazych 12 kg wieej jak ja a masz mniej o 1cm w udzie :) pewnie masz ręce tęgie bo ja nie mam wcale :p

Gość Madziaaaaaaa
zapraszam na moj topic takw ogole :) TUTAJ TYJEMY tam niekotrzy sie na mnei wyżywają :o ale co tam :D

madziaaa przeciez ty wazusz 52 a nie 50 :)tak pisalas.

Gość wzrostomierz
oj sorry chyba przy kopiowaniu pominelam jakis zanczek juz to zaprawiam chwila......

Gość Madziaaaaaaa
No wlaśnie :( dzis stanęłam na wage :( 50 :| lece na obaid :) wpadajcie do mnie na topic tylko mnie nie obrażać prosze :D

Gość hjghjhjh
ale jaja ta tabela jest superowa wg niej mam idealne cialo i wymiary oraz wage..

Gość zaraz zaraz
o co chodzi? nawiązując do pierwszego wpisu autorki. JA mam 169 i 54 w udzie i mysle ,że to dużo a nie mało

Gość wzrostomierz
no i co wam powychodzilo dziewczyny???????

Gość fanzlalka
BOŻE DZIEWCZYNY WSZYSTKIE WAŻYCIE PO 50KG..A MARTWICIE SIĘ JAK BYŚCIE WAŻYŁY PO 100KG

Gość hjghjhjh
a jak sie mierzy ramiona?powinnam miec 100 ale jak to siemierzy?

Gość wzrostomierz
54 przy Twoim wzroscie 169 to bardzo duzo......... zobacz dwa czy trzy wpisy wyzej tam jest link to pewnej tabeli ze wskaznikami

Gość wzrostomierz
ramiona no to tak sie dookola ramion mierzy podobnie jak klatke piersiowa tylko ze wyzej:)

Gość ej no co wy gadacie
ale przeciez 54 cm do wzrostu 169 to nie duzo w udzie ..

Gość wzrostomierz
nie wszystkie waza 50kg...........ja waze 59kg............ . . .. . . . . .. .. .....haloo

Gość wzrostomierz
nie dzoooo??? to bardzo duzo w takim razie ja powinnam miec jakies 70cm w udzie zeby bylo ok. przy Twoich zalozeniach widzialas tabele???moze to nie wyrocznia ale przynajmniej jakis punkt odniesienia

Ależ mnie te tabele ubawiły :) Ja mam np. dłuższe nogi niż tam podano. I co? Urąbać kawałek siekierą? Po za tym mam szczupłe nogi, za to brzuch duży więc nie wiem dlaczego akurat obwód uda ma być jakimś szczególnym wyznacznikiem. Nie mówiąc o tym, że obwód w biuście to przekraczam sporo, nawet w mojej szczytowej \"formie szczupłej sylwetki\" Nie ma to jak sprowadzić wszystko do liczb, a potem niewolić społeczeństwo zmuszając do tego żeby się na siłę dopasowało :) Może ociosać wszystkich na równe klocki ze wszystkich stron? :) Na prawdę nie możecie być piękne bez względu na wymiary i sylwetkę? :)

Gość ej no co wy gadacie
wzrostomierz a ile ty masz w udzie w takim razie?i ile masz wzrostu?

Gość wzrostomierz
w udzie 54 cm przy 169 cm wzrostu to duzo ale jeszcze zalezy jakie masz inne wymiary

Gość zaraz zaraz
reszta chuda, wymiarów nie podam,bo się nie mierze.nie potrzebuje. Tyłek zaokrąglony , może dlatego uda szesze :)

Gość zaraz zaraz
się znaczy- szersze