Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kylcziko

w Hiszpani można mieć płeć jaką się chce mieć a nie jaką się ma

Polecane posty

Gość kylcziko

jednego dnia można sobie wpisać do dowodu, że jest się kobietą, a za tydzień po uiszczeniu stosownej opłaty, że się jest facetem. Można być kim się chce bez względu na to kim się jest. Hiszpania pod rządami lewicy to już Matrix !

Gość kylcziko
w sumie tez tak mam troche,chciałbym miec cycki :O

Gość 25ax
....jeszcze troche i u nas tak będzie, masakra.....liberalizm jest niestety bardo modny...

Gość kylcziko
mamy pierwszą podszywkę jak widzę. Liberałowie strasznie mąćą ale najgorsi są socjaliści i socjaldemokraci. Ci ponieważ klasycznego proletariatu już nie ma usiłują kokietować zboczeńców i feministki. I stąd te pedalstwo ma takie poparcie teraz. Zresztą wkrótce chcą za normalnych uznać zoofli, a małpy za prawie równe człowiekowi w świetle prawa.

Gość kylcziko
czasami mam dziwne uczucie jak jade pociagiem (pracuje na kolei),ze wszyscy mnie bacznie obserwują...staje sie to nei do wytrzymania :O

Gość 25ax
ja się chyba wynosze na księżyc, normalni w kosmos.....ech szkoda gadać, tylko, że nawet powiedzieć swych racji nie mozna, bo wtedy się jest okrzykniętym konserwą:)

Gość piorun.ochrony
słyszałem, że w Szkocji polskie klany oficjalnie w biało-czerwonych kiltach się pokazują i paradują , czy to nie świadczy o wolności ?

Gość kilt to nie jest damski strój
a Hiszpany to zdurniały całkiem już. Lewice demoluje im kraj i obyczaje a ci przyglądają się temu jak jakie barany

Gość 25ax
ech się porobiło, trzeba się bronić przed głupotą, a nie stać i przyglądać się biernie.pozdrówki

Gość rurczyk
zaraza nadciąga z Zachodu !