Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tatiana Larina

Kto mi sciagnie torrenta?

Polecane posty

Mam pytanie.Czy jak komus z was wyslalbym film jako torrent moglby ten ktos mi go sciagnac?U mnie azureus strasznie wolno dziala,mimo ze mama skonfigurowany.Oczywiscie wiem,ze to nielegalne,ale szukam kogos komu to nie przeszkadza:PJak cos to prosze o emaila.

Gość majty ci moge sciagnac
:classic_cool:

Gość a jeżeli bym ściągnął to co
musiałbym go wrzucić na megauploud albo coś i minimalnie 1,2GB transferu pójdzie się walić

Gość a jeśłibym go ściągnął
z resztya podaj tytuł to podam linka gdzie będzie dużo seedów i jako takie transfery, oczywiście będzie to DVDRIP jełśi to nie nowość z ostatnich dni

jeden film to Oscar and Lucinda a drugi Spider.Moge sama sprobowac sciagnac ale u mnie ten bittorrent jest masakryczny

no wlasnie sciagnac chciala,m bo tam Ralph Fiennes gra,ale chyba zas nic z tego.Tak to jest jak sie ma neostrade:OAle i tak juz mi sie udalo troche filmow sciagnac przez aresa wiec nie jest zle:)

Gość jeslibym
a masz liveboxa???

Gość jeslibym
ta nowa zabawka od neostady...bezprzewodowy net TV i inne bzdety...jakbyś miała to trzebaby odblpkowac porty dla poszczególnych programów...no ale CIebie to nie dotyczy co do Oscara pogrzebałem i znalazłem jedynie zdechłe torrenty z 2005 roku bez seeda itd...zostaje emule tam na pewno jest...z tego co dojrzałem to jest tylko jedna wersja Oscar.And.Lucinda.1997.DVDRip.XviD.AC3.iNT-TURKiSO przynajmniej do takiej sa napisy na napisy org.. pozdrawiam

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
*stąd:O na dole masz linki kpiujesz i ściągasz wszystkie pliki rozpakowujesz a hasło do rara masz podane na samym dole

Gość hmmmmmmmmmmmm
wciskając opcję free ściągasz za free, musisz tam tylko chwilkę poczekać az kod do przepisania ci się pokaże, przepisać go i leci... tylko że tam ściągasz w odstępach czasu po jednym pliku a nie wszystko na raz

Gość hmmmmmmmmmmm
bo przy płatnej możesz kilka plików równocześnie sciągać a przy free będziesz musiała odczekac miedzy jednym plikiem a drugim...czasem kilka minut a czasem nawet kilka godzin:O