Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylvia...

Dojrzewalnie róż - zapraszam na pogaduszki

Polecane posty

Miło mieć miejsce gdzie można pogadac, wyzalić się, wymienić spostrzeżenia i myśli Moze poznam tu wspaniałe kobiety, z którymi pogadam na forum ? Dojrzewalnia róż - wspaniały temat, tak mi sie wydaje Takze zapraszam Czy znajda sie chętni ?? P.S. - Ten temat lepiej mi brzmi :P Zapraszam :D

Rozumiem, ze teraz w domach kroluje Taniec z gwiazdami :D Moze przynajmniej póxniej ktos mi opowie ;)

eternal - ja także dzis go nie oglądam.. Ale sądząc po obcności na topikach wygląda, że jednak wiekszość patrzy w telewizorek :)

czy to znaczy,że dojrzałe mają tutaj wstęp wolny?? a \"Taniec z gwiazdami\" na razie bez porywów i ekscytacji.Albo ja tak sceptycznie do nich podchodzę:) witaj

Real Women - Wstęp wolny dla wszystkich :D Zapraszam serdecznie :) Ja też słyszałam, ze dzis Taniec z gwiazdami nie porywa za bardzo.. Ale może się rozkręci jeszcze ;) Ale jednak na info co tam i jak, bede czekała ;)

ja zadko włączam telewizor, częściej siedze przed komputerem. muszę trochę ograniczyć po często mnie bolą plecy i kark do tego :(

eternal - skad ja to znam :o No tak, trzeba sie ograniczać, jednak przyzwyczajenie nie daje za wygraną... A ja i teleziwor czasem włacze...Zależy od czasu i od tego co mam zrobić :P

a taniec z gwiazdami? hmmm, szczerze mówiąc często nie wiem które to te gwiazdy. zagra ktoś w jednym nudnym serialu i od razu gwiazda

eternal - tak teraz wycenia sie Polskie gwiazdy...Właśnie na podstwie seriali :o W nowym programie Polsatu, wczoraj leciał, też byly same \"serialowe gwiazdy\"...

Prezes - Hela w opałach?? Jeśli o to ci chodzi to racja - całkiem niezły serial, przynajmniej sie pośmiac można ;)

Gość róża czerwona

Hela - no to jesteśmy tak jakby dwie :P W końcu człowiek uczy sie całe zycie :D

no raczej nie dwie...troche tego jest:p nawet prezes diabłów kafe sie pokazal:p:p:p chyba ze masz na mysli dojrzewanie, bo ja juz z letka dojrzala jestem:p

Mam nadzieje, ze ogolnie to bedzie nas wiele wiecej :D A dojrzewanie - kazdy ma w swoim czasie wiec trudno konkretnie pisac ;) Mam nadzieje, ze na tym topiczku juz zostanieszz 🌼 :) ?

Masz racje :D Kobieta zmienną jest i nigdy nie wiadomo co jej strzeli do głowy :P Póki cos dziekuje za obecnosć 🌼 :)

Teraz wszyscy wybyli na Kube Wojewódzkiego :P Chyba że Gotowe na wszystko u was goszczą :D Róznie to bywa :P

Gość Madziaaaaaaa
Sylvia --> ja tez mogę ???

Gość Madziaaaaaaa
to o czym pogadamy ? :D mam nadzieje,ze nie o tańcu z "gwiazdami" :o bo nienawidze tego :D