Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tigra25

Mam 25 lat i jestem sama!!!

Polecane posty

Gość mecenas karol
to był podszyw. Nie interesujesz mnie. Ja sie spotykam z dziewczętami z klasą.

Gość .........facet
ja cenię kobiety z tak błachegoo powodu że porostu są i się tak różne od facetów,i nie chodzi mi tylko o różnice fizyczne świat byłby do niczego bez Was

wiem dlaczego spotykasz sie z dziewczetami z klasa!!!! bo sam jej nie masz za grosz hahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahha :-) ale swoja droga która dziewczyna z klasa chcialaby sie psotykac z toba???

Gość mecenas karol
jesteś pusta i tyle :classic_cool:

Gość mecenas karol
nieprawda. Pracuję w kancelarii w centrum Warszawy, również w centrum warszwy mieszkam. Jestem przystojnym brunetem i szukam idealnej kobiety.

kazdy ma prawo miec swoje zdanie nawet ty! :-) dzieki za ocene

Gość mecenas karol
mówią na mnie karol-król mecenasów

Gość mecenas karol
piszesz z podszywem. te madrzejsze odpowiedzi należa do prawdziwego mecenasa karola.

to ze mieszkasz i pracujesz w wawie o niczym nie swiadczy a to ze chwalisz sie wawa na prawo i lewo swiadczy o tym ze jestes snobem ktory nie potrafi przedstwic swoich zalet czy atutow tylko maskuje wlasne kompleksy statusem spolecznym! wyksztalcenie nie swiadczy o inteligencji !!!

Gość mecenas karol
durna baba

Gość mecenas karol
znowu podszyw. jestem kulturalny i nie używam takich epitafiów

Gość baniak
Jestem w podobnym i w podobnej sytuacji. Z tą różnicą jednak że wyglądam jak kupa i jestem obleśna, z czego sobie zdaję sprawę i potwierdza się to na każdym kroku. Mężczyźni się mnie brzydzą. Powiedz mi cipo, może masz zawyżone poczucie własnej wartości i wydaje Ci się, że nie wiadomo jaka piękna jesteś a tak na prawdę nie różnisz się niczym od rozpierdolonego krawężnika na rondzie w Olsztynie, co? Przednio mnie moja droga wkurwiają takie pizdy jak Ty. Trochę realizmu. Bierz przykład ze mnie. I zapomnij o mężczyznach, podobnie jak ja.

Gość mecenas karol
kupa sraczka, czy po zatwardzeniu?

Gość baniak
Sraczka. Co się dziwisz Maciek? Pierdolonej kupy nie widziałeś? To patrz. O to ja. Pierdolona 26 letnia dziewica której brzydzi się nawet własny komputer.

jaka dyskusja ??? szkoda ze nie ma z kim podyskutowac wszyscy najodwazniejsi sa pomarańczowi!!!

jaka powinna byc: atrakcyjna, czula, kochajaca - w wielkim skrocie mowiac. maciek_pn: pozdrawiam, poznanski bastion :)

a ty to sie chwalisz czy sie zalisz? bo nie wiem czy smiac sie czy plakac ???

Gość baniak
poll? Co rozumiesz mówiąc atrakcyjna? Czyli mam rozumieć że takie 26 letnie gówno jak ja nie ma co nawet marzyć o miłości? tak?

no to zarządzam dyskusję: moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak \"idealna kobieta\", nie ma \"kobiety która spodoba się każdemu\" Chyba każdy musi odnaleźć swój ideał, nawet jeśli dla innych ideałem ona/on ideałem nie będzie :-)

Gość baniak
Próbuje Ci uświadomić, ze prawdopodobnie nie zdajesz sobie sprawy z powodu swojego zadufania w sobie że też jesteś jedynie marną kupą na którą można jedynie srać.

a czy faceci boją się inteligentnych kobiet ? czasami i część z pewnością tak, ja akurat nie, szkoda tylko, że niektórym kobietom co bardziej inteligentnym się od czasu do czasu przewraca w głowie

nie ma ideałow! kazdy ma w sobie to \'przyslowiowe cos\' ktore przyciaga innych!

Gość baniak
Maćku, istnieje coś takiego jak kupa (patrz. ja) czegoś takiego nigdy nikt nie pokocha. Po prostu wszyscy się kupy brzydzą. Ot co. Kurewsko bolą mnie słowa które piszecie.

Gość baniak
Tiagro, niektórzy mają przysłowiową kupę, która zamiast przyciągać, odstrasza. Za kupę możemy przyjąć wygląd.

baniak: najłatwiej się nad sobą użalać, może czas coś z tym by było zrobić?

dlaczego uwazasz sie za kupe? wydaje mi sie ze dramatyzujesz! nikt nie jest idealem piekna i skarbnica wiedzy kazdy z nas ma prawo mylic sie!!!

co nie podoba ci sie w twoim wygladzie ?! napewno masz jakis atut tylko musisz go dostrzec!