Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retroman

Mówi się że młode polki to wyjątkowe materialistki....

Polecane posty

Gość stttefek
Polki to oczywiście bezwzględne materialistki. Tłumaczenie sie "zaradnością" to bzdury, bo chłopcy z bogatych domów, którzy palcem w zyciu nie kiwnęli mają równie duże powodzenie jak ci zaradni, którzy sami doszli do wszystkiego. Zgadzam sie, że w małżeństwie nie ma miejsca na egoizm, ale dwoje dorosłych ludzi powinno dzielic odpowiedzialność na pół. Ja na finanse nie narzekam i jestem gotów ciężar utrzxymania domu wziąć na siebie. Pod jednym warunkiem jednak, że żona w domu zrobi wszystko. Gdy będzie chciała pracować i pomagać w finansach mozemy zacząć dzielić sie obowiązkami.

Gość ondodilohoihn
taa znasz wszystkie polki i wszystkie sa zle bo leca na kase:o a co soba reprezentujesz chory z nienawisc plujacy jadem czlowieku?

Gość iooipolklklkjjpoiipoiop
Materialne dziwki zawsze były tak samo jak skurwysyny i zawsze będą bez ględu na czasy Np u mnie na roku na 30 dziewczyn są może 2 takie co w 100% są takie jak w temacie i co z tego nikt się z nimi nie zadaje i nawet jak by same chciały teraz bo nie raz trzeba odpisać czy coś to mają problem, jeśli sa inne tego typu to przynajmniej umnieją się maskować,albo zachowują granice przyzwoitości i maja jakieś zasady a co Polek ogólnie to tak się przyjęło stareotyp pomijąc fakt że dziwki sa w każdym kraju

Gość ondodilohoihn
jestescie psychicznie chorzy;o

Gość ondodilohoihn
dziewczyny leca niby na kase? a na co wy lecicie??

Gość stttefek
Uogólniając zdaje sobie sprawę, że są wyjątki, potwierdzają one tylko regułę...

Gość stttefek
my lecimy na fajne cycki i tyłki. niektórzy podobno patrzą na osobowość, ale to tylko mit rozpowszechniany przez brzydkie panny, których nikt nie chce.

Gość ondodilohoihn
no to czego marudzicie ze lecimy na kase jak wy lecicie na wyglad??!!

Gość stttefek
nie marudzimy, tylko stwierdzamy fakty.

Gość ondodilohoihn
no to my stwiedzimy ze lecicie na wyglad i to tez paskudne i wstretne lepiej?

Gość stttefek
mi nto na ręke. odkąd zacząłem lepiej zarabiać mam dużo większe powodzenie niz za studenckich czasów.

To niestety racja. Mam sporo koleżanek, które niby po studiach, niby inteligentne, ale kiedy poznają faceta to pierwszą rzeczą, na którą patrzą jest to co ma i ile zarabia, a dopiero później decydują się czy warto czy nie warto. Taka zimna kalkulacja. Przy czym same najczęściej niewiele mają i niewiele zarabiają, więc ewidentnie szukają jelenia, który będzie je utrzymywał. Niestety, wiele kobiet naszych czasów nie ma ambicji.

Gość afe bebek
masakra, jak mozna tak chlodno kalkulowac ja jestem z facetem 5 lat ktory nie ma nic poza praca, mieszka u brata.. nigdy w zyciu bym nie ''zrezygnowala'' z niego dla jakiegos milionera..

Gość ondodilohoihn
po wnikliwej analizie kafe, cosmopolitanu i wizazu stwierdzam ze kobieta kazda musi!! -byc wydepilowana-brak depilacji moze usprawiedliwic zdrade -byc zawsze chetna-inaczej zdrada -byc szczupla-jak po ciazy przytyjesz licz sie ze zdrada! i zniecheceniem partnera gruba kobieta--jest niewidzialna dla facetow -byc zawsze umalowana-bo... -pracowac-takie czasy z jednej pensji sie nie utrzyma domu -byc matka polka ale kiedy pachnie sie niemowlakiem maz moze stracic toba zainteresowanie(zrodlo kafeteria -forum erotyczne) -powinnas wtedy celem rozpalenia mezczyzny zostawic niemowlaka na dwa dni (weekend)u babci zeby ogien namietnosci nie wygasl-aczkolwiek jesli cos sie stanie niemowlakowi nie licz ze unikniesz publicznego linczu -kobieta prawdziwa MUSI uprawiac kazdy rodzaj seksu jaki preferuje ukochany bo wiadomo jesli nie obciagnie on pojdzie do tej co obciagnie -kobieta ma w domu miec czysto!! i zdrowo ugotowane--bo tesciowa skomentuje te braki moze cos jeszcze o czym zapomnialam?

Gość stttefek
popadasz w skrajności świat nie jest czarnobiały gdy przychodzi na świat dziecko ogromna większość facetów bierze pełną odpowiedzialność za potomka i zostaje z rodzina bez względu na okoliczności. co innego przed założeniem rodziny. jeśli widzę że dziewcyna przed ślubem czy poznaniem faceta życia nie dba o siebie, to co będzie gdy już przyjdzie dziecko? nadwaga nie jest cecha wrodzona w ogromnej większości przypadków. to oznaka lenistwa. wystarczy aktywny tryb życia (tak przed jak i po ciąży) by problemu nie mieć i bez zadnych diet. wymaganie wygolonej pipki to mit stworzony przez kobiety. oczywiście miło jest gdy gładziutko, ale jesli ma to pogorszyć samopoczucie prtnerki to bez problemu zniose naturalne krzaczki, które też maja swój urok. podobnie mysli wiekszość facetów. kwestia loda jest podobna jak minetki. oim szczęściem jest szczęście partnerki i zrobię dużo by jej dogodzić. ona to odwzajemnia i wszyscy sa szczęśliwi. żadnego przymuszania.

Gość stttefek
popadasz w skrajności świat nie jest czarnobiały gdy przychodzi na świat dziecko ogromna większość facetów bierze pełną odpowiedzialność za potomka i zostaje z rodzina bez względu na okoliczności. co innego przed założeniem rodziny. jeśli widzę że dziewcyna przed ślubem czy poznaniem faceta życia nie dba o siebie, to co będzie gdy już przyjdzie dziecko? nadwaga nie jest cecha wrodzona w ogromnej większości przypadków. to oznaka lenistwa. wystarczy aktywny tryb życia (tak przed jak i po ciąży) by problemu nie mieć i bez zadnych diet. wymaganie wygolonej pipki to mit stworzony przez kobiety. oczywiście miło jest gdy gładziutko, ale jesli ma to pogorszyć samopoczucie prtnerki to bez problemu zniose naturalne krzaczki, które też maja swój urok. podobnie mysli wiekszość facetów. kwestia loda jest podobna jak minetki. oim szczęściem jest szczęście partnerki i zrobię dużo by jej dogodzić. ona to odwzajemnia i wszyscy sa szczęśliwi. żadnego przymuszania.

Gość Fantastyczna
ondodilohoihn rozbawił mnie Twój post, trafne spostrzeżenia :) Widać gołym okiem jakie baby są głupie

Gość depesz
sama prawda

Gość depesz
Polki to materialistki