Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna pani anonimowa

obojętność ze strony fceta?!

Polecane posty

dlaczego mezczyzni kochaja zolzy czytalam i ta z marsa i wenus tez

a ja mam grahama mastertona :) \"magia seksu\" mozemy się wymienic :) "mężczyźni są z marsa kobiety z wenus" też mam :) i "marsjanie i wensujanki w sypialni "czy cos takiego :)

ale ja mam tylko ta o zolzach i o \"planetach\" :) tamtej nie mam. i chyba racja, ta ksiazke sobie trzeba bedzie odswiezac.... jak nie doszlo, to na pewno zaraz dojdzie... chyba ze cos nie tak i dopiero jutro ja bedziesz miala. bo czasami dochodza z takim opoznieniem.

Dalajlamaa wyslalam :) Zapach Orientu mozesz mi podeslac ta o sypialni? ciekawie sie zapowiada :P i ta mezczyzni sa z marsa tez :) a moge Tobie przeslac \"Nie zalezy mu na Tobie\" :)

anonimowa to radze ta ksiazke odswierzyc!!! nie mozesz byc ciagle ta cholerna mila dziewczyna ktora przemierza pol miasta zeby sie z nim spotkac a on tylka nie ruszy!!!

oooo :) to ja poprosze o tym zalezeniu i o tym seksie!!!! mam cos komus jeszcze wyslac bo se juz poglubialm!!!

zapach orientu ja tez poprosze;P

Dziewcinka no wysle tylko mi powiedz dokladnie co bo ja juz sie pogubilam :P

agusiak wysli mi \"nie zalezy mu na Tobie\" :) a od zapaszka bym poprosila \"magia seksu\" i \"marsjanie i wenusjanki w sypialnie\" :)

nie wiem dzisiaij sie poklocilismy.dowiedzialam sie ze jestem przemadrzala a on sie dowiedzial ze ma mnie gdzies i jest skonczonym idiota:( chyba za duzo powiedzialam.poza tym jestem pyskata..:(

nie weim moze on ma racje...:( najgorsze jest to ze mowi mi ze robie z nim to co chce:(

Dziewcinka dziekuje 🌼 Ja juz ide spac :) Zapach Orientu jak tu sie znajdziez nie zapomnij o mnie i jak mozez to wyslij mi ksiazki :) Ja sie odwdziecze :) Dobranoc 🌼

Anonimowa przechodzilam to. Odwracanie kota ogonem aby bylo na CIebie... Sama musisz dojsc do tego co jest prawda.. Powodzenia,

anonimowa, zobacz, gdybys np nie klocila sie z nim. zachowala milczenie bez tych wszystkich wyzwisk, tylko powiedziala ze jedziesz do domu b to spotkanie do nieczego nie prowadzi dobrego to on nagle zrozumialby ze nie przwidzial takiej reakcji!!! Pamietaj jestem swiezo po lekturze :)

dziewcinka czy masz gadu?:P

prztyslijcie mi ksiązki :D halo halo :) ja wam juz wysłałam :) agusiak i dziewcinka :) przekażcie potem autorce bo ja juz tez ide spac:) zasypiam :)

Jeszcze zdazylam odebrac :) Zapach Orientu dziekuje :) wyslalam to o co prosilas :) Teraz juz naprawde ide spac :) chociaz mnie kusi aby czytnac :) i sie usmiechnac do siebie ze ja juz mam to za soba... :) czego i Wam zycze :)

a jak bedziecie mialy cos jeszcze ciekawego to mi zawsze mozecie podeslac :P Ja to chyba spac dzisiaj nie pojde :o:O

przespalam caly dzien dzisiaj i teraz mi sie nie chce to dlatego :P chyba zrobie sobie kawe i zaglebie sie w lekturze :P