Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sisi_X

Jak mam to interpretowac?

Polecane posty

Gość Sisi_X

Bylam dzis u kolezanki, ktora poprosila mnie, bym pofarbowala jej za tydzien wlosy. Zgodzilam sie (juz to robilam). Po powrocie do domu zaczelysmy gadac na GG i kolezanka napisala,ze jutro odwiedza ja kolezanka, ktora jej pofarbuje wlosy. A przeciez umowila sie ze mna! I nawet nie napisala, ze plany ulegly zmianie, jakby w ogole zapomniala, ze sie ze mna umawiala. Jak mam to interpretowac? A moze przesadzam?

Gość zalamana studentka
sisi- ja za 3 godziny mam egzamin. powiedz lepiej jak wytrzymac by nie usnac a wogole to miec jeszcze sily by czegos sie douczyc.

Gość Sisi_X
Moze odpocznij sobie troche, bo takie zakuwanie non stop po pewnym czasie juz przestaje byc skuteczne. Moze przejdz sie na spacer, by dotlenic mozg?

Gość zalamana studentka
i tak siedze przy otwartym oknie. na spacer nie mam czasu ;)

Gość zalamana studentka
tak sie zastanawiam czy wogole pojde na niego. tylko nie wiem co wymyslec? bo bez usprawiedliwienia dopiero za pol roku nastepna szansa.

Gość Kate skate
przeciez napisala, ze plany ulegly zmianie :o szukasz dziury w calym?? :o

Gość nie chciała czekać
tak długo, a ze nawinęła sie okazja to z niej skorzystała. Myślę, ze to nie ma nic wspólnego z twoimi zdolnościami przy farbowaniu włosów. :D

Gość Sisi_X
No wlasnie nie napisala nic w stylu "Sluchaj, plany ulegly zmianie. Chce szybko pofarbowac wlosy, a akurat kolezanka X powiedziala,ze jutro moze do mnie wpasc i to zrobic". Chodzi o to, ze po prostu napisala,ze kolezanka X przychodzi do niej i pofarbuje jej wlosy. O tym, ze bylysmy umowione nie wspomniala.

Gość Sisi_X
A dzis ta kolezanka zaczepila mnie na GG i zaczela sie chwalic,ze kolega z klasy zaprosil ja do kina, drugi powiedzial, ze ma ladne oczy, a trzeci, ze slicznie wyglada. Po czym napisala,ze jest brzydka i gruba:/