Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa***synowa

DZIŚ DZIEŃ TEŚCIOWEJ!!!!!

Polecane posty

Gość synowa***synowa

Czy wiecie ze dzisiaj jest dzień tesciowej? wpisujmy tutaj podziekowania i życzenia dla tesciowych te pozytywne i te negatywne tez ja mojej dziekuje za wspanialego męza i życze jej mnóstwa swoich spraw zeby nie miala czasu wtracać sie w nasze życie!!!!!!

Gość pokornica
a ja zycze mojej tesciowej zeby sie nic nie zmieniała bo jak na razie jest u mnie na plus

Gość /łączenie tematów/
10:17 skwierek Czy macie może jakieś fajne życzenia dla teściowej? 10:18 chyba żartujesz ?????????? 10:26 pogieło cie 10:26 malkawia kiedy jest ten dzień? Dzisiaj? 10:27 skwierek 5 marca jest oficjalnie świętem teściowej 11:26 życzenia złożyliście życzenia swojej teściiowej 11:30 dziś jest dzień teściowej ?pierwszy raz słyszę...zresztą wali mnie to życzeń nie złożę 11:38 oj... ja też nie złoże! Teściowa nie matka, synowa nie córka !!! 11:50 uogogu ja tam bym złożyła, gdyby był taki zwyczaj i mi wypadało (na razie tylko narzeczoną syna jestem) bo też i tę przyszłą teściową mam wspaniałą, a choćby i nie, to jest to matka mojego ukochanego 11:52 taka tam uogogu ciekawe jak jeszcze dlugo bedziesz tak mowila...tez nie zloze a jesli nawet bym to zrobila to nie byly by szczere zyczenia...