Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaalalalaaala

kolana okropne

Polecane posty

Gość aaalalalaaala

mam skore nie jedrna na kolanach tzn. nie znac kosci kolanowych tylko faldy jak jej pozbyc sie

Gość dokładnie tak
Mam podobnie, to efekt tego że kiedyś byłam mega szczupła a potem gwałtownie przybyło mi około 15 killo w 3 miesiące. Gdy schudłam została taka flakowata skóra i "nawisy tłuszczu" nad kolanami. Bleeee Chyba jedyne rozwiązanie to intensyne treningi na siłowni. Mam na myśli ćwiczenie z obciążeniem przy którym siedząc prostujemy w kolanach nogi aż będą równoległe do podłogi (z obciążeniem oczywiście). Nie wiem czy są jeszcze jakieś ćwiczenia na tą część uda....może jakieś przysiady.....bieganie.... tylko do tego trzeba mieć jeszcze silną wolę.....

Gość dokładnie tak
Acha, mi troszkę pomaga żel termoaktywny wyszczuplający z serii Fitness Line Bielendy, może nie wyszczupla ale dobrze rozgrzewa i naciąga skórę. Po posmarowaniu na noc, bo tak go stosuję, rano skóra jest zdecydownie lepiej napięta i przez barwiący efekt żelu wygląda też korzystniej. Niestety efekt ten utrzymuje się jedynie do porannego prysznica, tzn znika po zmyciu żelu. No ale w sytuacjach krytycznych typu "wielkie wyjście w krótszej kiecce" może choć troszkę zatuszować problem. Żel jest jakby brązujący i ma drobne błyszczące drobinki.....można go uznać za make-up dla ud Chociaż tyle mogę poradzić.....może ktoś zna lepsze metody....też czekam

Gość zybi33
a czy wasze organizmy nie sa zakwaszone???hmmm

Gość bzdurajaknic
A co ma piernik do wiatraka ? Albo nad kolanami nadmiar skóry albo taka budowa że kolana są szerokie, albo po prostu brak definicji mięśniowej a na to tylko ćwiczenia są pomocne...

Gość upuup do górrry

Gość opierdalacie się na maxa
definicja mięśniowa, pięknie zabrzmiało :-D

Gość opierdalacie się na maxa
kolan nie smaruje się samoopalaczem, bo wyglądają jak brudne ćwiczenia i kremy ujędrniające mogą coś dać podobno gwiazdy często operują sobie kolana też bym chciała :-) a powiedzta, o co chodzi z tym zakwaszeniem?

Gość upupupupu
jak to operuja?w jakim sensie-odsysaja tluszczyk?

Gość łączenie
kolana 07:35 aaalalalaaala co zrobic z kolanami skore mam taka nie jedrna obwisla jak u 50 letniej a mam 28 lat czy sa jakies cwiczenia 07:44 Ewa 33 zobaczyłam ten temat i pomyślałam, że będzie o moich problemach, ale to zupełnie nie to co do skóry na kolanach - nie mam pojęcia, jak mogło Ci się coś takiego zrobić, jaka jest tego przyczyna i ew. jakie środki zaradcze... Ale i tak sie dołaczę - czy ktoś miał okropne bóle kolan po dużym wysiłku (chodzenie po górach)? Czy to może być związane z mazią w torebce stawowej czy raczej cos ze ścięgnami czy mięśniami czy rzepką? Ktoś miał podobne objawy? co nas nie zabije, to nas wzmocni gg 1796500 21:09 dokładnie tak Mam podobnie, to efekt tego że kiedyś byłam mega szczupła a potem gwałtownie przybyło mi około 15 killo w 3 miesiące. Gdy schudłam została taka flakowata skóra i "nawisy tłuszczu" nad kolanami. Bleeee Chyba jedyne rozwiązanie to intensyne treningi na siłowni. Mam na myśli ćwiczenie z obciążeniem przy którym siedząc prostujemy w kolanach nogi aż będą równoległe do podłogi (z obciążeniem oczywiście). Nie wiem czy są jeszcze jakieś ćwiczenia na tą część uda....może jakieś przysiady.....bieganie.... tylko do tego trzeba mieć jeszcze silną wolę..... Przyznam otwarcie, mi jej brak 21:14 dokładnie tak Acha, mi troszkę pomaga żel termoaktywny wyszczuplający z serii Fitness Line Bielendy, może nie wyszczupla ale dobrze rozgrzewa i naciąga skórę. Po posmarowaniu na noc, bo tak go stosuję, rano skóra jest zdecydownie lepiej napięta i przez barwiący efekt żelu wygląda też korzystniej. Niestety efekt ten utrzymuje się jedynie do porannego prysznica, tzn znika po zmyciu żelu. No ale w sytuacjach krytycznych typu "wielkie wyjście w krótszej kiecce" może choć troszkę zatuszować problem. Żel jest jakby brązujący i ma drobne błyszczące drobinki.....można go uznać za make-up dla ud Chociaż tyle mogę poradzić.....może ktoś zna lepsze metody....też czekam

Gość łączenie
A ja mam sflaczałą skórę na kolanach i wogole te kolana jakies 21:08 2kolana takie opuszczone nizej,ma tak ktos i mozna temu jakos zaradzic? 22:54 dokładnie tak Mam podobnie, to efekt tego że kiedyś byłam mega szczupła a potem gwałtownie przybyło mi około 15 killo w 3 miesiące. Gdy schudłam została taka flakowata skóra i "nawisy tłuszczu" nad kolanami. Bleeee Chyba jedyne rozwiązanie to intensyne treningi na siłowni. Mam na myśli ćwiczenie z obciążeniem przy którym siedząc prostujemy w kolanach nogi aż będą równoległe do podłogi (z obciążeniem oczywiście). Nie wiem czy są jeszcze jakieś ćwiczenia na tą część uda....może jakieś przysiady.....bieganie.... tylko do tego trzeba mieć jeszcze silną wolę..... Mi troszkę pomaga żel termoaktywny wyszczuplający z serii Fitness Line Bielendy, może nie wyszczupla ale dobrze rozgrzewa i naciąga skórę. Po posmarowaniu na noc, bo tak go stosuję, rano skóra jest zdecydownie lepiej napięta i przez barwiący efekt żelu wygląda też korzystniej. Niestety efekt ten utrzymuje się jedynie do porannego prysznica, tzn znika po zmyciu żelu. No ale w sytuacjach krytycznych typu "wielkie wyjście w krótszej kiecce" może choć troszkę zatuszować problem. Żel jest jakby brązujący i ma drobne błyszczące drobinki.....można go uznać za make-up dla ud Chociaż tyle mogę poradzić.....może ktoś zna lepsze metody....też czekam 07:10 aga8888 no właśnie też tak mam.. Poza tym mam ciemną karnację i te kolana mają po prostu ciemniejszy odcień! Są czarne! Ma ktoś jakiś sposób na to? 12:43 bzdurajaknic Regularne peelingi, możesz skórę rozjaśniać sokiem z cytryny, ale nie oczekuj cudów. Po prostu skóra w tym miejscu jest grubsza i szybcij rogowacieje. Do peelingu możesz używać soli wymieszanej z oliwą z oliwek. No i wiadomo że jak np będziesz smarować nogi samoopalaczem to nie można zbyt wiele preparatu nanosić na kolana. i łokcie bo będą wyraźnie ciemniejsze.

Gość łączenie
SPOSOB NA ZGRABNE KOLANA KTO DORADZI ?? 11:00 Delicious_ (anyac1@wp.pl) napewno wile z was ma problem z "tluszczykiem" na kolanach ... jak sie go pozbyc?