Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olivka23Wlkp.

...samotność to taka straszna trwoga...

Polecane posty

Witajcie:) Mam nadzieję, że są osoby samotne, które czasem chciałyby podzielić się swoimi smutkami i radościami. W grupie raźniej znieść samotność...

Gość beeenkaaa
ale po co chcesz cierpiec w grupie,nie lepiej cos zmienic.jak kiedys bylam bardzo samotna ,kolezanki mialy facetow,byly nimi zajete,ja bylam sama.zaczelam desperacko kogos szukac,tak desperacko ze bylo coraz gorzej.ale staralm sie nie zalamywac,dalam sobie spokuj z poszukiwaniem przyjaciol i faceta i w koncu on sam mnie znalazl.nie lam sie sie tylko bo zalamc sie jest najgorzej. aha ta moja samotnosc,desperackie szukanie kogos,pomylki doprowadzily do tego ze stalm sie zrzadliwa ,czepialm sie innych,bylam poprostu nie do wytrzymania,dokuczalm mojej przyjaciolce ,poniewaz zazdroscilam jej ze w koncu ma kogos.odstraszalm tym ludzi,dobrze ze w koncu sie opamietalam

Gość polonka
olivka skad jestes?:)

Polonka południowa wlkp. Beeenkaaa nie jestem desperatką tak jak Ty kiedyś byłaś. Są takie chwile w życiu kiedy cięzko jest żyć samej...

Czego Ty w sumie chcesz??!! Powiedzmy brzydko pieprzyc sie mozesz z kim chcesz bi jest pelno chetnych a jak Cie jakis podnieca, a przy okazji nie masz jakis głupich MY, ni eogranicza nie mowi po prostu sama dkla siebie i jest bomba!! Mówie Ci.. w sumie moge i oddać byłego ch.loapka i odechce Ci sie zwiazkow... A jak masz przyjaciol to sie z nimi pobaw ;) i tyle o tym nie mysl.... bo mi nie jest potrze bny zwiazek tylko nauka

Gość mleko mai
Olivka ile masz lat? 🌻

Gość mleko mai
Ktoś z daleka ma olbrzymią rację :)

Olivka23Wlkp. podaj miasto jesli to nie klopot :) Samotnosc, to dziwny stan, ale za to pozniej latwiej docenic innych ludzi :) Ja czasem jak sie czuje samotna, to wole porozmawiac z obcymi, niz z przyjacilmi, nie chce zadreczac np. szczesliwej w danej chwili kolezanki swoimi problemami czy smutkami.

Witajcie:) mleko mai ----> 23 latka bebek ----> Kalisz ktoś z daleka ----> kilka miesięcy temu wyszłam z takiego toksycznego związku, jednak cały czas mnie dręczą niektóre rzeczy i ten facet też mi nie daje spokoju. Sama nie wiem co gorsze, czy samotnośc czy toksyczny związek...

Oliwko >>>>>> szkoda zycia na toksyczny zwiazek, ktory przynosi wiecej cierpienia i lez niz radosci, nie wiem dokladnie co mialas na mysli piszac toksyczny ale ja tkwilam w czyms takim przez 1.5 roku i teraz wiem ze to byl czas stracony :( i uwierz mi bedac z nim czulam sie wiele bardziej smutna, rozgoryczona, samotna niz po zakonczeniu tej znajomosci wtedy dop zaczelam cieszyc sie zyciem na samotnosc zawsze sie znajdzie jakies lekarstwo............. rozejrzyj sie, w koncu tylu ludzi zyje dookola ciebie :)

A ja Wam tylko napiszę, że cytat, który ma Oliwka w stopce, jest przepiękny, ale nie zawsze prawdziwy :) Pozdrawiam :)

Czipsuś ja też uważam że jest piękny i zgadzam się że nie zawsze prawdziwy. Jestem teraz sama i ogarnął mnie błogi stan:D Dawno nie czułam takiego spokoju jak teraz...super uczucie:D Samotność ma swoje plusy i minusy. Dużo zalezy od podejścia do samotności. Ja chyba przestałam się buntować i jest mi o wiele lżej i chyba czasem czuje że jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wrozka samanta*****
jak zapłacicie to powróżę

Gość wrozka samanta*****
od ciebie to sporo bo jesteś trudnym przypadkiem