Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanieeeeee

Ile dni może trwac krwawienie podczas owulacji? Czy to normalne????

Polecane posty

Gość mam pytanieeeeee

Od jakiegoś czasu udało mi się doprowadzić do porządku i mam swój własny okres:) Wczeeśniej miałam nerwicę i na jej skutek problemy z różnymi hormonami. Teraz jes ok, ale wiele się zmieniło. Okres mam od 11 lat... I po kuracji, kiedy zaczęłam mieć swój własny okres ok. tygodnia po zakończeniu okesu miałam krwawienia lekkie. No i to chyba owulacja. Mam cykl 36 dniowy, z małymi wahaniami (od 32 do 42 dni), wiec to wypada mniej więcej w środku okresu i moja ginekolog mówi, że to owulacja. Dała mi Castagnus na obnizenie prolaktyny. Ale teraz, po pierwszym cyklu mam krwaienia owulacyjne już 3 dzień. i wczoraj leciała ze mnie taka... czerwona, żywa krew, a zwykle były to takie brunatna plamienia... Teraz już jest ciemniej, ze tak powiem, ale to już 3 dzień... Czy to jest normalne?

Gość upuppp

Gość dzieki za pomoc
🖐️

to zależy ...ale ja miałam plamienia tak w środku cyklu i jak się duuużo później okazało mam problemy z prolaktyną która obniża progesteron a jak progestern jest niski to moze dochodzić do plamień spórbuj od tej strony się przebadać

Gość zmartwiona2007
Ja mam ten sam problem od 3 miesiecy. Pamietam, ze kiedys moj ginekolog wspominal cos o endometriozie. Czy krwawienie owulacyjne (zywa, czerwona krew, okolo 2-3 dni) moze byc jednym z objawow endometriozy?

Gość jakies inne sugestie