Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elizaa

czy chlopaki cenia dziewice??

Polecane posty

mam 19 lat i jestem dziewica.. mam b. duze powodzenie u chlopakow ale nie puszczam sie heh od 5 miesiecy mam chlopaka i kochamy sie.. jak do tej pory to moj jak i jego najdluzszy zwiazek.. jeszcze nie rozmawialismy na temat sexu jednak wiem ze chce zrobic to z nim.. on jest w tych sprawach doswiadczony czy doceni to ze jestem dziewica? i ze wlasnie z nim pierwszym to zrobie?

Gość 19 lat i dziewictwo
to nie taki wielki wyczyn, nie przeszdzaj:0 jakbys miala ponad 20 to jz lepiej o tobie swiadczy,a 17- 19 to raczej teraz norma w stracie dziewictwa

Gość bcvet
ja mam 24 lata i jestem prawiczkiem :)

Gość cwicz
dziewczynko ja cnotkę swoją straciłam jak miałam 15

Gość ijjjjjja
ja taka kobietke to na rekach nosilbym jakby byla dyiewica

Gość usprawiedliwienie
dla wymagających samców :D pytanie Czy jesteś dziewicą? odpowiedz zawsze twierdząco "tak" !!!!! i bara bara !!!! pytanie samca po ????? dlaczego mnie oszukałaś ?????? :( i jesteś taka luźna i sprawna jak guma ????? :O odpowiedź bardzo stanowcza ty byłeś na 100% pierwszy [i wyciągacie fotkę] nie licząc wypadku na rowerze koleżanki !!!!! :D :P :D http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=11482&c=21&s=dd&p=144

nie doceni tego po seksie przestanie cie szanowac szukaj prawiczka pozdr

Może na jakiegoś przypadkiem trafisz. ;)

Jak chcesz, zeby cię cenił tylko za to, ze w wieku 19 lat jeszcez nikomu nie dałaś, to...:o Poza tym może sama sobie znajdź prawiczka? Po co Ci taki z doświadczeniem? Jesczez cię jakims syfem zarazi:O Najpierw, zanim zaczniesz z nim spać, to się porządnie zastanów, bo pół roku to naprawdę mało. Jak wytrzyma 1,5 roku, to można o nim myślec poważnie. Bo przewaznie po tym czasie nawet zakochani faceci zaczynają wszystko mieć w dupie. I zaszczep się na hpv, bo on już moze być nosicielem, to nie daje żadnych objawów, a ty dzięki waszej wspaniałej przygodzie za kilkanaście lat skończysz z rakiem szyjki macicy🖐️

Gość bronisława
w dzisiejszych czasach dla większości mężczyzn nie ma znaczenia czy jesteś dziewicą czy nie. To nie znaczy oczywiście że masz sie puszczać i robić to z kim popadnie. Jak chcesz poczekać , bo takie masz zasady to poczekaj, jednak mam już trochę doswiadczenia i rozmawiałam z wieloma chlopakami na ten temat. Wszyscy byli zgodni co do jednego: nie ma to najmniejszego znaczenia ,że ich dziewczyna miala kogoś przed nim, kochaja ją tak samo. Podobnie , jak nie miała- nie cenią jej bardziej przez to i nie kochaja bardziej

poszukaj TMT :D a czy doceni to juz zalezy od chlopaka Ty go znasz najlepiej (z nas) wiec powinnas to wiedziec :D

Gość Wbrew pozorom
i tym co tutaj pisza małolaty babki dziewice wychodza za mąż, tak było, jest i będzie ... Wszystko w swoim czasie :)

Gość za mąż wychodzą
...... cóż, jakby kawałek błony.... miał być podstawowym kryterium wyboru..... dla mojego męża.... to wolałabym zostać starą panną :P nie cierpię traktowania przedmiotowego, nie szanuje ludzi tak myślących, nigdy żadnemu facetowi nie podpowiedziałam na pytanie 'czy jestem dziewicą'..... moją odpowiedzią było ZERWANIE.... a do tematu.... po półrocznym związku.... co najwyżej mozna mówić o ZAUROCZENIU.... decyzja o podjęciu współzycia, powinna być świadomą decyzją- nie szczenickim udowadnianiem sobie 'czegoś'...... ponieważ wiąże się z poważnymi konsekwencjami :P

Gość dziewice są w cenie
ja bym docenił :)

Gość za mąż wychodzą
ciekawe jak byś docenił drobny przykład: mój mąz codziennie rano sam odwozi dziecko do przedszkola, a później wraca, robi śniadanko i przynosi mi do łóżeczka budząc mnie całuskiem :).... tylko kawusie muszę sobie robić sama :( bo on się na tym nie zna.... ale kupił mi ekspres ciśnieniowy, więc to sama przyjemność :P .....tyle że on o dziwidztwo nie wypytywał :P jakbym wybrała jakąś szowinistyczną świnkę.... z prehistorycznymi poglądami..... na pewno na takie ' luksusiki' nie miałabym co liczyć :P

Gość za mąż wychodzą
8 lat po ślubie mamy wspólną firme

to raczej dobrze wam sie powodzi a jak maz by musial za... na budowie za 1000zl i przychodzil by zmeczony do domu to tez by mu sie w tedy chcialo rano szykowac sniadanka, kawusie itp

Gość za mąż wychodzą
eh no nie narzekamy, oczywiście zawsze mogłoby być lepiej.... a mnie kręcili zawsze tylko inteligentni faceci.... więc o żadnych budowach nie ma mowy..... różnie nam się powodziło..... nie zawsze był czas na "śniadanka", ale dla mnie jesne było, że satysfakcja finansowa się pojawi :P

Gość kobieta z zasadami powinna
trzymac dziewictwo dla tego "jedynego"

Gość kobieta z zasadami powinna
pzoa tym dziewictwo to nie jakaś tam błona, tylko zero doświadczeń seksualnych z inną osobą czyli czystość ciała i duszy. Dziewczyna może nie mieć błony, albo stracić ją przy jakimś badaniu czy nawet samoistnie a i tak jest dziewicą. I to facetów właśnie kręci - taka niewinna czysta duszyczka.

Gość dziewice są w cenie
za mąż wychodzą Ty nie możesz być kobietą :O, jeśli dla Ciebie dziewictwo to tylko błona :O. Ta całość kobiety, to przedkładanie wartości nad cielesność z byle kim wcześniej. To mentalność, umysł i sposób bycia. A skoro tak spłycasz sprawę , to chyb a sama jesteś płytka :O.

Gość do jestem deską
weź ty idź sobie :O. Każdy topic trkatujesz o sobie :O. Zero dystansu :O.

Gość za mąż wychodzą
dla was mogę być płytka.... mam gdzieś zdanie innych.... co powinnam i tak dalej..... dlatego mam takie fajne zycie :P a poswięcają niech się inni.... proszę bardzo