Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lina K

Wykonałam depilacje laserową bikini i mój problem z włoskami to przeszłość

Polecane posty

Oczywiście długo zbierałam pieniadze na leser i odwiedziłam mase punktów Estetyki Laserowej aż wreszcie sie zdecydowałam.Dodam że nie mam hirstutyzmu czy jakoś tak sie to pisze ale moje okolice bikini były dla mnie kiedyś dużym kompleksem.Kiedys oklice bikini były moim kompleksem i to dużym bo na drugi dzień były juz igły a na dodatek golenie codzienne było koszmarem.Hm ... Dodam iz mój ukochany bardzo lubił jak było całkiem gładko wiec musiałam codziennie.Miałam tez włoski w okolicach lini stringów i pojedyńcze ale to gdzies z 5 czy 6 na dolnych partiach pośladków.Najpierw była konsultacja z lekarzam i ustalił cenę jednego zabiegu.Może miałam szczęście ale trafiłam na bardzo prawdomówną kobietę która wyjaśniła mi krok po kroku i dała wskazówki by było to skuteczne. Fakt pozbycie sie ich do końca było trochę długo ale warto bo jestem naprawde gładka i zadowolona.Depilacje miałam robioną 8 miesięcy temu ale niedawno odkryłam Kafe i chcę sie podzielić swoimi doświadczeniami w depilacji laserowej.W razie pytań odpowiem na każde pytanko bo wiem że koszmar owłosienia to nie lada kompleks bynajmniej dla mnie był duzym problemem.

Gość ssssssssssss
Pozbylas sie 100% owlosienia? Czytalam, ze zawsze troche wloskow zostaje...

Gość Boje sie ze nawet laser nie po
Mam za soba 7 zabiegow i wlosy nadal sa, ile ty mialas ?

Gość przede wszystkim gdzie robiłaś
warszawa? jaki salon etc? fakty jakies podaj

Robiłam w Katowicach .Po 4 zabiegach niemam nic a nic.Po 3 miałam pojedyńcze ale delikatne .Wsumie to niemusiałam robic tego 4 bo mogłam wyrwac pęsetką ale zrobiłam i jest gładko .

fajnie ci... a jak cena zabiegu? pojedynczegi i w sumie... w warszawie oczywiście plus jakieś 30proc ale zawsze będę miala jakiś ogląd na sprawę:)

Jeden zabieg 520 zł gdyz miałam bikini głębokie.Za trzy płaciłam 1560 zł a 4 zabieg miałam za połowe z 520 zł czyli 260 zł.

dziękuję:) muszę się zorientować jak to w stolicy wygląda... a jeszcze napisz - jakie są odstępy między zabiegami?

Gość a czyy
to boli cos??

W DerMed w Katowicach robiłam.Bolało mnie troche.Przerwa trwała 8-9 tygodni

Gość pytam sie
a jestes blondynka? czy brunetka?

Gość i wtedy przez te
8-9 tygodni nie moglas sie golic??

Gość frenchaffair
Czesc, mozesz napisac w jakich odstepach czasowych mialas robione te 4 'zabiegi'?

Nie jestem ani brunetkąa ni typową blondynką.Jestem raczej brązowo włosą kobietkąale moje owłosienie w okolicach bikini było ciemne.Juz odpowiadam na pozostałe pytanko.Oczywiście że na początku po drugim zabiegu ma sie wrazenie że wszystkie włosy zostały usunięte ale to złudne bo czym dłuższa przerwe to troche ich jescze wyrasta ale znikomo wiec mozna te pare wsłosków zgolić.Wazne jest by niew wyrywacich pęsetą i nie woskowac.Ja jednak po 4 zabiegu pozbyłam sie wszystkich :)

Gość a do dddd
hmm..czyli rozumiem ze nie jest wazne kolor wloskow na glowie tylko szczeciny na nogach ;) skoro ma sie ciemny zarost to mozna isc na depilacje laserowa?