Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezenttttttttttttt

pytanie do kazdej kobitki-WEJDŹ

Polecane posty

Gość prezentttttttttttttt
moge wiedzieć dlaczego? bo się kompletnie na tym nie znam

Dlatego, że takie rzeczy wolę kupować sama - choćby dlatego, żeby pasowały do reszty kuchni. A ponadto nie znosze dostawać garnków, sztućców ani temu podobnych. Takie rzeczy mogę kupić sobie sama. Wolałabym bardziej \"prózne\" prezenty. Nawet na slub.

Gość zegarynka82
moj brat dostał takie 2 walizki na prezent ślubny a kuzyn 3:-( nie polecam.....lepiej dać kasę

Gość prezenttttttttttttt
wiem że każdy woli kase,ale ja chcę dać prezent. a może macie jakieś propozycję?

Może jakaś szałowa pościel? Nie wiem, sama wszystko mam i wilałabym kasę.

Gość prezentttttttttttt
pościeli nigdy nie jest za wiele więc może to i dobry prezent.A może plus do tego 2 jakieś super ręczniki?

Gość *** *** ****
ja dostałam walizke o podobnym składzie...bylam bardzo zadowolona, bo jak sie dostaje kase to później ona schodzi na inne jakies rzeczy a urządzeniu domu się zapomina...tylko nalezy sie liczyć, ze pomysł sztućców jest oklepany (ja akurat dostałam glownie kase i żałuje bo do tej pory wielu rzeczy mi brakuje)...no i radze bardziej prosty wzór...nie mowić ze akurat cena tego kompletu jest nie do przyjęcia jak na prezent slubny...jak się ma tylko tyle kasy to lepiej kupic jedną dobra jakosciowo mise na owoce np, a nie g... sztućce. ja jeszcze z prezentów subnych bardzo lubie obrus biały, taki na świąteczny stół...genaralnie malo kogo stac zeby kupowac do domu dobrej jakości obrusy, ręczniki czy posciel i według mnie warto żeby takie rzeczy znalazły się w prezentach.

Gość nie nie nie i jeszcze raz nie
lepiej kasa

Gość prezenttttttttttttttttt
ja tez wychodze ząłożenia że jak mam dać gó***** to nie dawać nic.Mi tylko chodzi co myślicie o składzie tej walizki a nie o cenie,to ma być prezent ślubny i napewno kupie lepszej jakości.Ten zaprezentoweany przezemnie to był wycięty pierwszy lespzy