Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAmmmila

Poważne pytanie.Bez jaj!!

Polecane posty

Gość KAmmmila

Od jakiegoś czasu obserwuje u siebie skłonności sado-masochistycznew sferze seksualnej.Moje pytanie czy ktoś ma badz iał taki problem i czy seksuolog badz psycholog jest wstanie pomóc czy mam nauczyc sie ztym zyc i zaakceptowac?

Gość soleno
ja bym zaakceptowała.Z leczenia swoich skłonnosci nigdy nic dobrego nie bedzie zaakcepować i pokochać

Gość gość
Eeee, jesli nie wykracza to poza granice rozsadku, to luzik. JEsli uwazasz, ze cos co lubisz, to dewiacje i pozniej masz wyrzuty, ze cos takiego zrobilas, albo nawet pomyslalas, to pedem do psychologa lub seksuaologa. Oni od tego są.

Gość jako taka.
A co dokladnie masz na mysli?

Gość Kammimmila
Kreci mnie całkowita uległość w łóżku..nie diałają na mnie żadne pieszczoty pocaunki nic...Tylko ostry bardzo ostry seks

Gość Kammimmila
z elementami przmocy...Nie mam namyśli żadnych tam piss czy scat-oczywiście

Gość gość
Ech, to normalne. Myslalam, ze masz mieszaknie cale w skorach, lancuchach i pejczach, a na sutkach nosisz zabki od zaslon:DZ tego co na razie piszesz, wynika po prostu, ze jestes ostra w lozku, a nie zaden zbok czy perwers, chyba ze o wszystkim nam nie mowisz...

Gość Kammimmila
mówie o wszystkim:-)Uważam że coś jest nie tak...Bo pocaunek czy delikatne pieszczoty nie wywołuja we mnie nawet najmniejszych emocji..Wszystko byłoby okey gdybym ja nieraz lubiła zaszaleć ale mnie normalny seks anii troszke nie kreeeciiii WCALE

Gość za włosy i od tyłuuu
ja tez tak lubieee uwielbiammm Taki seekss:-)niekiedy nawet policzki włóżku brzydkie słowa...całkowicie dominujący partner symulacja gwałtu ahhh się rozmarzyłam i wcale nie uwazam ze jestem nienormalna:-)

Gość olafff
wazne czy przenika to do twojego zycia prywatnego czy jestes taka tylko włóżku

Gość za włosyy i od tyłuuuu
u mnie to przenika i co?;-)

Gość Kammimmila
No to mi ulżyło. A już się bałam, że to nienormalne. A powiedzcie mi, czy wy też chodzicie po parkach w skórzanej bieliźnie pod płaszczem i odsłaniacie się przed mężczyznami? Strasznie mnie rajcuje, jak ich tak wezmę znienacka hihihihi. Mają takie biedne głupie minki. A ja potrząsam cycuszkami i się śmieję. Wy też tak macie?

Gość malica
No nie zuuupelnie tak mamy,ale skoro tak juz maz..