Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyy pytam

Dlaczego kobiety nie lubią za siebie płacić ?

Polecane posty

Gość 9997779999
Kiedys mialam taka sytuacje, ze zaprosilam faceta do restauracji, poniewaz pomogl mi bardzo w czyms. Kiedy przyszedl kelner z rachunkiem oboje wyjelismy karty, ja chcialam zaplacic, a on mi mowi, ze chyba zartuje. Mowie do niego, przeciez to ja Cie zaprosilam. On na to: Ty mnie zaprosilam, ja place. Facet nie mogl wyobrazic sobie tego, ze kobieta moze za niego placic. Nie chcial przyjac ode mnie pieniedzy.

Gość isia1796
A kto LUBI płacic za siebie? kto WOGÓLE LUBI płacic? głupie pytanie.. ja za siebie często płacę, ale tego nie lubię :-P

Gość 9997779999
*Ty mnie zaprosilas

Gość yyyyy pytam
Holandia, Belgia, Norwegia, Portugalia...tam byłem niespotkałem się z sytuacją żeby kobieta nie zaproponowała że zapłaci.... Dlaczego wyznacznikiem dobrego wychowania maja byc pieniadze ? To co robisz z tymi pieniedzmi 9997779999 skoro zal ci na spotkanie?

Gość 9997779999
Dobrze sie czujesz? Kto powiedzial, ze mi zal na spotkanie? Kto powiedzial, ze nie proponuje, ze zaplace? To chyba oczywiste, ze kobieta proponuje zaplacenie, a facet stanowczo odmawia. Widze ze jestescie strasznymi materialistami. Jak dwoje ludzie idzie na randke, to maja szczerze mowiac gdzies pieniadze i ciesza sie swoja obecnoscia. Dla faceta to normalne, ze placi i nie jest to dla niego wielka rzecz, po prostu normalna kolej rzeczy.

Gość 9997779999
Poza tym nie znosze "restauracyjnych randek", bo nie jestem przyzwyczajona, aby o tak poznych porach jadac. Szczerze mowiac wolalabym kawalek pyszniutkiej wloskiej pizzy, ale facet oczywiscie chce zaimponowac kobiecie i zaprasza ja do najdrozszej restauracji w Paryzu.