Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość namk

pierwsza ciaza

Polecane posty

Gość namk

wiatjcie:) chcialabym sie podzielic z Wami moim malutkim szczesciem:) 2dni temu ujrzalam dwie kreski na tescie! Bardzo sie ciesze... ale jestem troche zaklopotana bo nie wiem od czego zaczac... Mam 22lata i przede mna wieleee wyrzeczen. 3majcie kciuki:)

Gość jusiek
zgadzam się wyrzeczen,obowiązkow,odpowiedzialnosci duzo,ala ja jestm szczęsliwa. Tantastyczne uczucie

Gość namk
mimo ze to dopiero 3tydzien(najprawdopodobniej) to czuje sie bardzo dobrze!! zadnych mdlosci bolow glowy! czasami martwi mnie to ze moj mlody wiek moze byc postrzegany negatywnie..... ale w koncu to moje zycie:)

Gość jusiek
jesli swiadomie zdecydowałas sie na dzidzię to wiek jest dobry

Gość gosik062007
gratulacje! jesli chodzi o Twoj wiek-pod wzgledem fizycznym nawet lepiej ze w takim wieku jestes w ciazy-latwiej ja przejdziesz. z wiekiem jest coraz trudniej, coraz wiecej moze wystapic komplikacji

hey :D ja od 2 tygodni wiem ze bede mama :) i tez mam 22 lata..i tez sie boje :D ale musi byc dobrze:)) zacznij brac folik zeby dzidzia byla zdrowa no i do lekarza;) a dlugo nie masz okresu?

Gość trawka
ja tez mam 22 lata i jeste w 19 tc, jak urodze bede miala 23,na poczatku zle przechodzilam ciaze ale teraz jest ok :)

no mi sie chce caly czas spac;/ i cycki mnie bolaly i brzuch strasznie a teraz juz jakos wszystko sie normuje... tylko apetytu zero :( a jak u ciebie z jedzeniem?

hej , ja też jestem w pierwszej ciąży, prawdopodobnie to 4 tc, czuje sie dobrze i też jestem szcześliwa, chciałabym żeby wszystko sie udało i wam też tego życzę dziewczyny

witam i gratuluję:) Ja też mam 22 latka i jestem już mamą 4-miesięcznej Łucyjki:) Pomimo, że faktycznie czasem jest dużo obowiązków i zamieszania to maluszki są fantastyczne:) Życzę spokojnej ciąży i szybkiego porodu przyszłe mamusie. Dbajcie o siebie :)

Gość bziku
namk - moje gratulacje :P Ja jestem w 6-7 tc (zależy czy liczy lekarz czy ja:) ) I też nic mi nie jest:) Żadnych mdłości, zawrotów głowy - nic a nic. Jestem troszke od Ciebie starsza, więc ten maluch jest wyczekiwany i przyjmowany bez zadnych obaw - a Tobie życzę wszystkiego co najlepsze:) Mam nadzieję, ze masz wkoło siebie kochających ludzi na których wsparcie mozesz liczyć:)

Hej ja tezx mam 22 lata, w lipcu, czyli w miesiącu kiedy będę rodzić mam 23 urodziny. Ciąża była planowana i jesteśmy z mężem bardzo szczęśliwi. Może właśnie dzięki młodemu wiekowi, nie miałam żeadnych dolegliwości, ciąża przebiega prawidłowo i mam dużo energii. Powodzenia

Ja dziś kończę 22 lata i ... na dziś mam wyznaczony termin porodu :) Zobaczymy czy dzidzia zrobi mi niespodziankę i się pojawi :)

Gość XXmadziarka
Zycze Wam wszystkiego dobrego,dbajcie o siebie i dzidzie,pozdrawiam.

Gość inke21
Kiara mialabys super prezent jak ja skoncze 22 latka, moj brzdac bedzie mial 17 miesiecy-duzy kawaler co :-P