Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibi_22

czy brac slub?

Polecane posty

Gość bibi_22

Jestem w zwiazku z Libanczykiem.Poznalam go w czasie wakacji, po czym on musial wrocic do swojego kraju.W tym roku planuje wrocic do Polski. Chce wziac ze mna slub tylko co ja powinnam zrobić?Czuję, że mi na nim zależy, ale tak naprawde nie znam mentalności Arabów.Może ktoś ma jakieś doświadczenia, ktorymi mógłby sie ze mna podzielic?Dzieki

Gość adsasd
ja pierdole, albo jestes glupia, albo pojebana prowokatorka, bo nie mam pojecia co jeszcze... tak kurwa pobierz sie z murzynem pracujacym w kiosku bo ci to proponuje

Gość jusiek
moja znajoma była kiedys w związku z libanczykiem i nacisk rodziny sprawił,ze się rozstali bo bo wiara u libanczykow wymaga tego,że kobiety muszą byc podporządkowane facetą,a na to mie mogli się zgodzic. Tam z reguły zle traktuje się kobiety ze względu na ich wiarę. Ale decyzja nalezy do ciebie ja bym się bała

Gość jusiek
do adsasd ale ciebie nikt nie prosił o tak wulgarną opinię Po co sę wcinasz

Gość adsasd
Nie wcinam tylko odpowiadam, nie rozumiem jak mozna miec tak nasrane we lbie zeby pytal ludzi z cafe czy ma sie wziacs slub z zagraniczniakiem, my kurwa mamy wqiedziec jaki on jest, czy wulgrany i agresywny czy wierzacy tak jak piszesz itp to ze jestem agresywny to druga sprawa ale nie rozumiem jak ludzie moga pisac na forum z takim pytaniem. Czy jak powiem mojej dziewczynie ze ma brzydkie stopy moze odbic sie na naszym zwiazku po slubie? no comment robicie z siebie totalnych kretynow, radze przeczytac to co piszecie 10razy i tego nie pisac

Gość jusiek
do adsasd jest w tym trochę racji. SORRY

Gość adsasd
Olej, czasem wydaje mi sie ze ostre hamskie 'pierdolniecie' lepiej podziala na autorke lub wpisujacego sie niz owijanie w bawelne i delikatne naprowadzanie na moral ktory i tak jest "obcy" pytajacemu... spokojnej nocy Jusiek

a w jakim jezyku rozmawiacie powiem tylko tyle jak wyjdziesz za araba zycia nie bedziesz miec. to inna metalnosc, tam kobieta znaczy tyle co zero nic nie moze nicjej nie wolno nie ma zadnych praw, twoja sprawa twoje zycie wejdz na google i poczytaj troche zanim podejmiesz najgłupsza decyzje w swoim zyciu

Gość adsasd
No dokladnie, chlop pyta sie Ciebie czy wyjdziesz za niego a Ty mu powiedz "poczekaj sprawdze na googlach i zaloze topic z tym tematem" nie patrz jaki jest i jak Cie caly czas traktuje itp. poprostu zrob tak, bedziesz wtedy trendy i woooogle.

Gość hkjfhjkf
mam znajomą Polkę, która wyszła za mąz za araba. najbardziej chyba skloniło ją do tego dziecko... bo zaszła z nim w ciąze.. oboje mieszkają we Włoszech.. narazie jest pieknie bo sa razem.. ale on o wielu rzeczach jej nie mowi.. ten arab wiecej rozmawia z moim bratem i ten mu powiedział ze niebawem chce wysłac corke do Maroka zeby sie nauczyła jezyka a jego zona jak chce tez moze jechac do jego rodziny... a on zostanie we Włoszech.. chora sytuacja.. wiele jest niewiadomych... trudny związek...

Gość idzcie sobie na forum
uczuciowe pogadać:P