Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający...

staż zawodowy! czy warto???

Polecane posty

Gość pytający...

witam!! mam do Was pytanie! mianowicie czy warto odbywać staż zawodowy?? własnie złożyłem wniosek do urzędu gminy, na 99% zostałem przyjęty tylko ze teraz tak zastanawiam sie czy to nie był moj błąd?? wiem ze zarobie marne grosze, bede wykorzystywany itd. jedyne na co liczę to etet po jego zakończeniu. wyczytałem z rożnych źródeł że niby ustawowo jest 40 godzin tygodniowo (soboty i niedziele wolne) czy to prawda?? proszę o opinie! wszystkie mile widziane!

Gość Wiecie23
wlasnie skonczyłam staz w pzu, na koniec sie pobeczałam bo tak sie przyzwyczaiłam do tych ludzi przez te 6 miesięcy :o duzo sie nauczyłam, praktyczne robiłam to co normalny pracownik pzu i nie dałam sie wykorzystywać!( ach ta moja sucza natura). 470 zł miesięcznie

Gość beksa_lalala
witam tak, 40 godzin tyg 470 zł ale mozna sie duzo nauczyć, ja byłam w urzedzie skarbowym, siedzialam na sali operacyjnej, także dosć duzo sie nauczyłam :) jestm zadowolona, ale po stazu nie zatrudnili mnie, i w placówkach państwowych mało kiedy zatrudniają, chyba że juz masz wyzsze (ja w trakcie). Takich stazystów w urzędach przewija się co roku ok 20-30, (zależy też od miastai funduszy) a z tego może 1 zostaje zatrudniony. - tez się łudziłam, ale niestety trzeba czekać na wolny etat i stanąć w konkursie. Wydaje mi się, że to doświadczenie przyda się w dalszej karierze :) zawodowej, heh pozdrawiam

Gość zosia_samosiaaaa
a jak sie ma licencjat to zatrudnią ? czy musi byc mgr ?