Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liskanik

szorty, stringi czy koronkowe figi do ślubu?

Polecane posty

Gość Lee___
a jak bierze slub w lipcu i na dworze 50 stopni? :D A w dodatku wazy więcej niż 40 kg? :D

Gość wąski nos
własnie z logicznym mysleniem autorka ma duzo , to ty nie masz mózgu skoro dla ciebie jest kłopot z myciem i potem.Pocisz się jak skunks chyba i powinnac przed ślubem miec w butelce wode mineralną by przed wejściem przemyć nogi , pipe i pachy::O

Gość wąski nos
jak na dworze jest 50 stopni( ciekawe gdzie) to przeciez nie stoi na dworze długo, jest w kościele. A potem wystarczy antyprespirantu uzyc by nikt nie wachał jej pach. ludzi enie przesadzajciem z tymi kąpielami.

Gość skoro juz poruszamy takie
do wąski nos---> to tez ja własnie mowie o tym myciu po powrocie od fryzjera i przed załozeniem sukni. Biore slub na poczatku sierpnia i jak bedzie upał, to nie ma szans, żebym sie nie spociła. Przeciez jak przyjdzie mi siedziec pod taką suszarą u fryzjera to nie ma mowy zeby nie zrobilo mi sie gorąco... A jak bedesie myla przed zalozeniem sukni to włosy od wody mogą nawilgotniec. Mi np. włosy pod wpływem gorąca, wilgoci sie rozprostowywują i nie chcą sie ładnie trzymac. Wiec jak sie myc?

Gość Lee___
rany krteynko te 50 stopni to takie wyolbrzymienie ironiczne (trudne słowo, co?) Chodziło o upał :O rany jaki ciemnogród :D

Gość liskanik
Myjesz sie rano i potem przed ubraniem sukni drugi raz. To wystaczy przeciez. Uzyjesz antyprespirantów i nie będzie z ciebie ciekło. Nawet jak pocieknie to ten pot nie będzie wyczuwalny przecież. jesteś dzieckiem?nie zauwazyłaś ze mając antyprespirant pot tak nie śmierdzi jak wydzialający sie bez uzycia antypresp.?

dla ciebie to dziwne tak? kurwa co za naród :o

Gość Lee___
ja tam kupie sobie antidral i po kłopocie :P

Gość wąski nos
50 stopni wiem ze wyolbrzymiłas, ale nie musisz wyzywac mnie od kretynek.:O Przeciez autorka pisała ,że umyjesz się przed fryzjerką i potem po niej. To samo potwierdziłam ci. Bierzesz kapiel i włosy ci zwilgotnieją. To już inna sprawa. Dlatego i ja rdzę koka zrobić i uważać by nie zamoczyć głowy. Mi sie udawało zawsze przed wyjściamy.

ja tez czasem uzywam antidralu, ale czlowiek sie nie poci tylko pod pachami. A tak w ogole to chyba wszyscy zeszli na temat pocenia, a ja pytam o mycie i o to jak to zrbic żeby włosów nie rozwalic. A wy sie uczepiłycie tego pocenia... normalnie nie moge :o

Gość jak żyje to nie widziałam
Wy będziecie szły do ślubu?A czemu jesteście takie wylgarne? Czyżby wstrzemiężliwość seksualna przed ślubna daje się we znaki?moze się tak podotykajcie po pipach by z was ten jad wylazł bo sie was nie chce słuchac , :Ozapocone świnie zawilgocone włosy.Kim wy jestescie ,że macie takie problemy?

a mi sie koki nie podobają i nie chcę koka tylko dlatego że łatwije bedzie sie umyc.

do jka zyje----> to ty jestes wulgarna i niezaspokojona skoro od razu doszukujesz sie podtekstów sexualnych

masz rozpuszczone włosy- 100% zwilgotnieją ci i rozwalą się zanim dojdziesz do ołtarza. tak niestety jest ,że włosy rozpuszczone nie trzymają "fasonu" na dłuigo. Radze zrobic eleganckiego koka i załozyc worek foliowy i iśc pod prysznic, ale nie zamykając drzwi by para wychodziła i nie osiadała ci na włosach.

Gość Lee___
o kolezanka niewulgarna sie odezwala. widac wstrzemiezliwosc zaczelas w 1 klasie gimnazjum ze cie tak szlag trafia :D

ja nie doszukuje się podtekstów seksualnych ja je u was widze. Tylki kurwa, debili, idiotki itp...tak się zachowuja prostaczki, osoby niezaspokojone, nie wyrzyte. To walnij sobie główką w mur, pięścia uderz w stół, ale pohamuj swoje emocje i nie wyzywaj ludzi na forum.

do jak zyje---> dzieki jedna normalna odpowiedz

jeżeli nie podoba ci się kok to będziesz miała pod prysznicem problem i my tutaj nie pomożemy ci.Mało która Młoda idzie w rozpuszczonych do slubu. Chybaze myje poszczególne części ciała nad umywalką i wtedy włosy nie zamokną.Nie wiem co mam ci jeszcze doradzić. Nie widze rozwiązania.Kucyk na czas mycia- nie radzę.

Gość Lee___
jak zyej, przeczytaj swoja wypowiedz a potem krytykuj. sama wyzywasz, a czepiasz sie innych

lee- czyżbys nie radziła sobie z zaspokojeniem siebie?To może głłówką w monitor? Bo narazie pieprzysz trzy po trzy i nie doradzasz nic sensownego.

Gość Lee___
dobrze ze tyy doradzasz. w dodatku problemy masz ze sobą. zacznij stosowac swoje pozal sie boze rady, tobie najbardziej sie przydadza

ale ja nie musze stosowac sie Lee do moich rad , gdyz nie mam takich problemów. :O

Gość Lee___
masz masz, nawet wieksze :O

Gość czytelniczka forum
lee nudzisz się i chcesz zabić czas?

Gość smutna baba
lee ty jestes postrzelona

Gość Lee___
nie jestem za to taką dwulicową szmatą jak to powyższe

Gość panno lee
jestes ścierwem a nie tylko szmatą

Gość Lee___
Czytelniczka forum, po prostu pokazujesz klase :)

Gość donowanka
a ty lee za to nie masz klasy.Zasmierdziało od ciebie jadem. kiełbasianym:O

Gość dodonowanki
o tutaj tez przylazlas? :D no dawaj dawaj, pokaz klase :D :D :D :D