Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dingdiringdigdig

czym powinna pachniec kobieta,zeby...............................

Polecane posty

Gość fajna noga
a ja sobie zbieram w skarbonce na NOA Cacharel ... jakby ktoś z Was mial tańsze dojscie do NOA to niech da znać 🌻 wymienię się na Amor Amor i dopłacę jeszcze;)

Wicky...pewnie że są to ładne perfumy...i zapewne też działają na faceta... polecam natomiast abyś wypróbowała jeden z tych które wymieniłem...ręczę że któryś z nich na pewno sie Tobie spodoba (szczególnie gdy jesteś kobietą po 30 to wtedy podkreśla hmm...dojrzałość kobiety) :)

Gość dingdiringdingding
fajna noga hehe :D ja tez, przypomnialam sobie,ze mam w miescie ten sklep gdzie sprzedaja dobre perfumy na mililitry,ciekawe ile kosztuja, i czy w ogole je maja...

Gość fajna noga
:( żeście mi przypomnieli i teraz będzie mi przykro, że mi brakuje kasy na pachnidło 😠 a kysz z tymi tematami...kysz kysz!!

Wicky** czyli apetyczna świeża 30...do schrupania...mniam mniam i do tego jeszcze ładnie pachnąca:D

fajna noga....Pachnidło...hmm ciekawa książka...niedawno przeczytałem a teraz pozostaje pójść na film i skonfrontować oba źródła ;)

Gość fajna noga
a paszli mi z tym tematem no....już!😠...już...nie myśleć o tym, nie myśleć, nie myśleć......... pampampam

Gość dingdiringdingding
ksiazka swietna watpie,ze film ja pzrebije dlatego ja nie ide... :)

A ja wlasnie dzis pachnialam Noa :) A stal na przeciw mnie bardzo przystaojny facet i zastanawialam sie cala droge czemu nie stanie sobie gdzies indziej, a tu teraz widze, ze to te perfumy ;)

Gość dingdiringdingding
dobermanko ja oszaleja za chwile,chce te perfumy ale juz ! :)

podobno...tzn. że pewności do końca nie masz??? pewnie tak jak ta kobieta w hameryce która do samego końca pewności (a raczej do samego końca żyła w niepewności) że urodzi dziecko.dopiero jak ją jak to Ona stwierdziła że ją brzuch boli (a miała 190kg ) okazało sie że urodzi zdrowe dziecko...:D Tak jest i z Twoim konikiem...jest domniemany???

a tak z innej beczki ale zostając w tematyce... kiedyś usłyszałem takie fajne okreslenie wypowiedziane przez kobietę...że przechodził obok niej facet którego zapach sprawiał że \"kapcie z nóg spadają\"... spodobało mi się i... marzę o tym aby spotkać kobietę która sprawi że \"kapcie z nóg spadną\"... ja taką kobietę nazywam kobietą zjawiskową, niepowtarzalną, niebanalną, nietuzinkową :D Czy Wy drogie Panie potarafiłybyście dobrać perfum do swojego mężczyzny tak aby powodował że Was zakręci... Czy pozwoliłybyście aby Was mężczyzna dobrał do Was perfum???

Gość fajna noga
ogloszenie oddam się za Noa Cacharel oferty wraz z proponowaną ilością proszę przesyłać na poste restante

Gość fajna noga
ps.nie schodzic ponizej 1/2litra

fajna noga...no muszę gdzieś wybadać hurtownię :) skoro taki anons.. przyszła mi na myśl scena z filmu Goście Goście...gdzie Pan (Jean Reno) kąpiąc się w wannie wylewa na siebie cały 5 litrowy flakon Chanel No 5... Czyżbyś miała ochotę na taką kąpiel...???:):)

Są takie perfumy, ktore pachna pieknie i jesli kobieta lubi dany zapach, bedzie chciala go czuc na swoim facecie, ale jak juz ktos napisal, perfumy na kazdym pachna inaczej, wiec mozna sie rozczarowac :) Mysle, ze kazdy powinien wybierac takie perfumy w ktorych najlepiej sie czuje i tez uzywac ich w zaleznosci od tego jaka pogoda na dworze, jak sie akurt ubieramy, ktora jest godzina, gdzie idziemy i jak sie czujemy w danym momencie :) Mozna sie wyperfumowac perfumami za tysiace zlotych i pachniec byle jak jesli nie \"leza\" na nas dobrze, a mozna rozkochac w sobie facetow \"perfumami\" z oslawionej bierdonki, jesli tylko sie je dobrze dobierze :)

Wicky...czyżbyś sprawdzała codzienne czy już zostałaś niczym kwiatek...zapylona...??? Zbliża się wiosna...więc nie ma problema...zawsze będzie łatwiej...a promienie słoneczne sprzyjają...no bo to to i owo trzeba odsłonić ;):D

Gość fajna noga
Morfeusz no co Ty..... tak w ciemno bierzesz??? jak w dym??? :o no bo wiesz - 1/2l to jakby nie bylo 1000kosztuje....

Gość fajna noga
i sponsora ni ma:(🖐️

Gość JUANES
mnie podnieca zapach gazów jelitowych mojej partnerki. Od razu mam bardzo silny wzwód. Wiem, że inni też tak mają, ale się oczywiście nie przyznają.

fajna noga...sponsur jezd...był na basenie...wiosna się zbliża i trzeba zadbać o sie:) no i nie omieszkałem zahaczyć o Sephore aby poczuć zapach Noa i Mania :D:P

Gość fajna noga
teraz to juz po ptakach...już zdążyłam zwątpić... :(

Gość fajna noga
basen srasen a mnie nie ma kto nauczyć pływać :o

Gość pachnieć--P O T E M
czy przed-temmmm :D