Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie boje..ojj

na 16 ide do dentysty..

Polecane posty

Gość boje sie boje..ojj

boje sie bardzo help! buu..

Gość ja tam lubie chodzic do
dentysty ... moze dlatego ze mam wszystkie zeby zdrowe i moja wizyta traw krocej niz 10 minut :P

:)) znam ten strach, na szczescia juz się nie boje :D głowa do góry przeciez to tylko pare min bolu!!!

Gość boje sie boje..ojj
ja mam od zawsze bardzo slabe zeby i juz jakis czas nie leczylam, wiec wiem, ze bedzie źle.. uzbieralam teraz kaske na dentyste prywatnego, bo z przychodniami mam nieciekawe doswiadczenia..mam nadzieje, ze sie chociaz babka przylozy i zrobi mi zeba dokladnie, bo roznie bywalo

Gość 11111111111111111
weź znieczulenie,kosztuje ok 10 zł i masz komfort psychiczny,że nie bedzie bolało

Gość rozliczajaca sie pierwszy raz
mam o nie zapytac, czy dentystka da mi je sama?

Gość boje sie boje..ojj
ech..sorki.. to wyżej to ja tylko z innego forum..ech...i tak sie boje i szczerze mowiac troche wstydze wizyta u dentysty to dla mnie duzy dyskomfort

Gość 11111111111111111
musisz sama poprosić o znieczulenie,ja bez znieczulenia naewt na fotel nie siadam :D

Gość sasasasasasasa
lepiej przypomniec zeby ci je dala, bo niektore zabiegi nie wymagaja znieczulenia, ale ja musze miec przy kazdym zajrzeniu do paszczy. ostatnio przy borowaniu co chwile zadalam znieczulajacego zelu o smaku ananasowym i umowilam sie z dentystka, ze jesli tylko cos zaboli, to dostane normalne znieczulenie (borowanie malenkiej dziurki, az wstyd). obylo sie bez tego.

Gość boje sie boje..ojj
hmm..no wlasnie, bo to zalezy co ona zdecyduje sie najpierw leczyc. Jesli nie bedzie to duza dziura, ale np. zab z takimi malenkimi - bo tak dziwnie mi zachrowal - to dam rade bez. Ale jak sie wwierci w taka dziure co ja widze mieszy zebami dwoma, to nie wiem, czy przezyje;)

Gość boje sie boje..ojj
a wstydze sie pytac od razu o znieczulenie, bo moze pomysli ze panikara ze mnie..

Gość boje sie boje..ojj
ogolnie rzecz biorac, to ja sie do dentysty wstydze chodzic, bo mam nieladne zeby..i jakies uprzedzenia mam..kiedys namiętnie leczylam, ale jakos niedokladnie byly chyba robione, bo te niby robione sie znowu okazuja byc zepsute. Boje sie ze cos mi ona spapra i bedzie gorzej..

Gość sasasasasasasa
ja zwykle mam gdzies co o mnie mysla, jak ide do dentysty i place za wizyte, to JA decyduje czy moze mnie bolec, czy nie. zreszta stomatolodzy zwykle sa sympatyczni i wiedza, ze taka wizyta czesto jest bardzo stresujaca dla pacjenta, wiec mysle, ze ta twoja tez bedzie wyrozumiala. glowa do gory, do sporego ubytku na pewno dostaniesz znieczulenie (choc lepiej najpierw o nie poprosic, zeby nie zapomnieli)

Gość boje sie och och
coraz blizej.. uhuhuu

a ja zwsze mowię, ze jestem panikara :D Wtedy mam mniejszego stracha a i dentysta wie jak do mnie podejść. Wolę go uprzedzić, ze panicznie się boję i bez znieczulenia bedę kopać :D