Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cleo23

izotek a wysilek fizyczny?

Polecane posty

Gość Cleo23

czesc, dzisiaj rozpoczynam kuracje iztekiem, z tego co wiem przyjmowanie tego leku moze powodowac szybsze zmeczenie podczas wysilku. cwicze trzy razy w tyg po godzinie, dosc intenywnie i zastanwiam sie czy podczas kuracji bede musiala zmniejszyc wysilek fizyczny..chociaz mam nadzieje ze nie!jak bylo u was? pozdr:)

Gość Mnie to podłamało
Sluchaj, mam zle wiadonosci Tez biore izotek od listopada, cwiczylam 1-2 h dziennie- rower, oritrek, brzuszki itp I w styczniu mnie polamalo, kazda kosc, staw, miesien mnie napieprzal tak ze chodzic nie moglam, uwazaj i nie forsuj sie Cw odpadaj przy tej kuracji, zostaja nam spacery, rower ale na lekkim obciazeniu U mnie to sie zle skonczylo :(((

Gość Mnie to podłamało
Jeszcze dostalam stanu podgoraczkowego, utrzymywal sie 13 dni, leki przeciwbolowe i zapalne nie chcialy pomoc, bylam zalamana Do dzis mam bole, ale mniejsze, nie idzie uprawiac sportu, dramAT

Gość Mnie to podłamało
A ile ciwczysz dziennie i co dokladnie ?

Gość Cleo23
przyznam ze nie taka odpowiedz chcialam uslyszec:) zobacze jak ja zareaguje na ten lek ale spodziewam sie ze tez bede musiala ograniczyc wysilek fizyczny... a bede wtedy bardzo niepocieszona;) dzieki za odp i powodzenia w dalszej kuracji:)

Gość Cleo23
wlasnie uppppppp a Ty ile razy w tyg cwiczysz? nie czujesz wiekszego zmeczenia? nie masz zadnych boli miesni?pozdr:)

Gość Cleo23
up:)