Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziunka

SKUTKI CESARSKIEGO CIECIA!!!

Polecane posty

mam pytanie. ile kobieta krwawi po cesarskim cieciu? przez ile dni moga pojawiac sie skrzepy? i czy moze bolec przy siusianiu po takiej operacji. ja mialam cc 6 dni temu, przy znieczuleniu ogolnym zakladano mi cewnik..teraz mam problemy przy oddawaniu moczu. kłuje i ciagnie? jak mmyslicie od czego?no i co z tym krwawieniem? jak wy mialyscie? ile to trwalo?i jak wygladalo. dziekuje z gory

Witam. U mnie krwawienie skrzepami przeszło szybko, trwało około tygodnia, a ogolne krwawienie utrzymywało się jeszcze przez około 3 tygodnie. Czytając twoje objawy podejrzewam, że masz zapalenie pecherza, to częsta przypadłość, po założeniu cewnika. Też miałam:O samo nie przeszłó, ginekolog przepisał lek. Bedzioe dobrze. Pozdrawiam:)

dzieki widze ze masz podobnie. skrzepy mi jeszcze wyplywaja a to juz 7 dzien po cc a ktos mi powiedzial ze do tego czasu skrzepow byc nie powinno. teraz wyplywa ze mnie tez duzo krwi w postaci sluzu..okropnosc..a ten pecherz to taka niewiadoma bo robili mi badania moczu i nic nie wykazalo..wiec tak mysle ze moze mam bole po cc wszystko jest naciagniete ..ale mam andzieje ze przejdzie....moze jeszcze ktos ma podobnie?

chyba jednak przejdz sie do lekarza,z pęcherzem nie ma zartow,lepiej sprawdzic,ja krwawiłam krotko po zabiegu,nie miałam zadnych bóli ani powikłan po cewnikowaniu,w zasadzie po cięciu to jakbym normalny @ miała,moze jedynie troche dłuższe plamienie ,ale to wszystko sprawa indywidualna,zyzce szybkiego powrotu do zdrówka

Moja bratowa miala cc i cewnik-wszystko ja pieklo nie mogla sikac(po cewniku)a krwawila dlugo,napewno dluzej niz ty-wszystko bylo o.k.Jeżeli obawiasz sie umów sie do gin on cie upewni

Gość a po co zakłądają cewnik
????:o Kurde, to obrzydliwe. Ja mam nadzieję, ze NIGDY nie zajdę w ciążę, bo chyba nie przeżyję tego porodu, czy nawet cc. Obrzydlistwo. Umarłabym ze strachu. I z upokorzenia:O Czemu to wszystko musi byc takie obrzydliwe?;o

Gość ja powiem moze tak
a jak dlugo u was w szpitalu trzeba lezec po cesarce?

a po co zakłądają cewnik ------->>>>> do kazdej operacji musi byc założony cewnik, cesarka nie jest tu wyjatkiem

Oj \"a po co zakładają cewnik\". Łudzisz się, że przejdziesz przez całe życie w super estetyczny sposób?

Gość kasia90
dziunka skrzepy mogą ci wypływać i dwa tyg. zresztą połóg trwa 6 tygodni. mi mówili w szpitalu że im więcej tych "odchodów" ze mnie wypłynie tym lepiej. macica musi się dobrze oczyścić. ale z pęcherzem nie miałam problemu. tylko na początku było trochę nieprzyjemnie ale póżniej już spoko.

Gość fufcia
Witam serdecznie!!! Ja miałam cesarskie cięcie dwa lata temu.Napisze wam szczerze miałam dosłownie krwotoki i trwało to od pażdziernika do grudnia, myslałam ,że się wykończę.Brałam rózne leki, pod koniec grudnia przestało ze mnie leciec,ale 2 i pół miesiąca to dużo.

Gość kobietka po cc
z krwawieniem to jest roznie, nie mozna uogolniac.ja po cc krwawilam moze 1,5 tygodnia, pozniej to byly tylko takie wodniste rozowe uplawy, z powodzeniem wystarczaly mi zwykle wkladki, i te uplawy skonczyly sie po 3 tygodniach.