Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asawaa

Prawo jazdy - KRAKÓW - zapisywania się po termin, ŚRODA

Polecane posty

Gość asawaa

czy to prawda,że w środę rano pojawiają się wszystkie terminy,z których ktoś zrezygnował w ciagu tygodnia? i można dostać termin nawet na następny dzień? czy to prawda? od której godziny ludzie już czekają?

Gość naaaaaaaaaprawdę
poważnie jest coś takiego? ja nie z Krakowa, ale w ogóle na to nie wpadłam :( a mam dość czekania miesiącami :(

Gość asawaa
no właśnie ja tak usłyszałam niedawno od kolegi, a później gdy czekałam na egzamin to dziewczyna mówiła że ma 8 egzamin w ciągu dwóch miesięcy... zdziwiłam się bo ja miałam 2 egzaminy w odstępach ponad półtoramiesięcznych. ona powiedziała,że chodzi zawsze w środy rano bo wtedy zwalniają się terminy. i ma egzamin po kilku dniach. też bym tak chciała bo taka dwumiesięczna przerwa wcale nie ułatwia ;/ a ile można brać dodatkowe lekcje przed każdym egzaminem

Gość mam do Was pytanie
rok temu skończyłam kurs i trzy razy nie zdałam na mieście. zrobiłam sobie przerwę zimową, bo trochę się podłamałam psychicznie, ale pora wziąć się za siebie i zdawać znowu. czy zmieniły się jakoś zasady?

Gość mam do Was pytanie
nikt nie wie?

Gość asawaa
napewno musisz wziąć teraz 5 dodatkowych godzin i donieść do ośrodka egzaminowania papierek potwierdzający to. Każdy kto nie zda 3 razy musi tak zrobić. Pewnie teoria Ci przepadła - jest ważna tylko pół roku. Na placu robisz łuk i ruszanie na wzniesieniu. a tak to chyba nic nowego:)

Gość upupupupupupupupu

Gość mam do Was pytanie
dziękuję za odpowiedź. w takim razie nic się nie zmieniło.