Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania***

seks z prostytutka...

Polecane posty

Gość hania***
nie, nie calowal sie z nia, mowil ze dla niego to byl tylko seks.. w dodatku, wbrew temu co mowi sie o umiejetnosciach tego typu pan, twierdzi ze najgorszy w jego zyciu. Twierdzi, ze seks ma sens tylko wtedy jak kogos kochasz, bo wtedy mozesz komus cos naprawde z siebie dac... Ja tam nie wiem, bo nigdy nie spalam z kims kogo nie kochalam...

Gość hania***
ONK ----> bardzo dziekuje za wypowiedz, dodales mi otuchy... faktycznie, czasami czytajac te wypowiedzi, poczulam sie tak jakby moj facet wyrzadzil mi ogromna krzywde, a nawet w tej kategorii o tym nie mylalam, po prostu ta mysl o prostytutce do mnie wracala, ale bron boze nie bylam na niego zla.. jak moge miec pretensje o cos co zrobil tyle czasu przed poznaniem mnie? ale sama jestem sobie winna, ja napisalam ten topik wiec moglam wkalkulowac sobie takie opinie... Trudno. Biore pod uwage tylko te madre, ktore maja jakies uzasadnienie... Przerazajace se te raporty, ktore cytujesz... Wlansie jestem w pracy i rozgladam sie wokol na moich kolegow i kolezanki i kiedy mysle ze co czwarty z nich.... nieeeeeeee Nigdy nikogo nie zdradzilam i nie wyobrazam sobie tego. A Ciebie goraco pozdrawiam

Gość Patryk Szeliga
Jak chcesz to chodz do lozka ze mna :>:> :*

Gość hania***
dzieki, ale nie mam kompleksow z tego powodu, nie mam tez takich potrzeb...

Gość prezenterka
ich:> a moze by tak wsadzac do wiezienia bywalcow burdeli!!!!! Tak wlasnie zrobiono w Szwecji, kupowanie uslug seksualnych jest karalne. Prostytucja tam zanikla. >ja chodze do panienek i nie uwazam ze jestem zboczony ,przynajmniej >wiem jaki piekny moze byc sex To doskonale ilustruje facetow co chodza do burdeli: kompletny niedorozwoj socjalny. Sex z prostytutkami piekny, pobiles rekord hehe.

Gość ich
Po pierwsze -nie wytepiono prostytucji w Szwecji a to ,ze " niedorozwinieci socjalnie" sa za to scigani ,dowodzi tylko o dewoctwie niektorych warstw spoleczenstwa szwedzkiego . Czytajac tutejsze posty ,widze ze polakom niewiele brakuje do Szwecji.a przeciez prostytucja jest na kazdym kroku,w prawie kazdym zwiazku . po kilku latach wspolnego zycia czesto sie zdarza ,ze partnerka nie ma ochoty na sex , i co wtedy ma facet zrobic? gwalcic? obciac sobie ? zostac homoseksualista? Jest jeszcze jedno wyjscie ,kupic kobiecie futro,auto,ciuch i wtedy na pewno partnerka nagle nabierze ochoty- czy to nie jest prostytucja we wlasnym domu? Z powazaniem -socjalnie niedorozwiniety

Gość hania***
zgadzam sie z ich ja nie potepiam facetow ktorzy korzystaja z tego typu uslug, kazdy ma pewnie jakis tam swoj powod... Jesli to nie jest zdrada swojej partnerki to jestem w stani zrozumiec i wcale nie uwazam tego za wynaturzenie.. tylko ze juz tych wszystkich madrosci nie potrafie sobie przelozyc na osobe mojego faceta :)

Gość jasio jasio
Jeśli nie potępiasz to w czym problem żeby twój facet korzystał. To w końcu nic złego. Facet sobie ulzya jeszcze dziwkom da zarobić :classic_cool:

Gość jasio jasio
Zresztą pewnie cały czas chodzi a ty głupia o niczym nie wiesz :D Kto raz przekroczył progi burdelu ten zawsze tam wraca :p

Gość hania***
to ty jestes jasiu glupi.. nie wrzucaj wszystkich facetow do worka,w ktorym sam siedzisz.. ja ufam mojemu facetowi i wiem, ze nigdy by mnie nie zdradzil a ty tak plytko pojmujesz swiat ze az mi cie zal, pomysl raz glowa a nie .. to moze dojdziesz do madrzejszych wnioskow

Gość jasio jasio
Żebys się hania nie zdziwiła. Co ty nie wiesz, że większośc klientów dziwek to zonaci i dzieciaci faceci a oczywiście kochane żonki nie maja o niczym bladego pojęcia. Skąd wiesz, że u ciebie nie jest podobnie. Poza tym nie wierzę, że ktoś był w burdelu tylko raz. to jest dla mnie podejrzane. Zresztą skoro nie uważasz tego za nic złego to twój facet może czuc się usprawiedliwiony chodząc tam :)

Gość jachu pies
kurwa skoro ufasz swojemu facetowi ,to po chuj zakładasz takie nudne topiki,a zeby cie całe stado arabów wydymało

Gość jasio jasio
Też tego nie rozumiem

Gość jachu pies
jasio-PIONA-zgadzam się

Gość jachu pies
laska ,jak dziecko niedojrzała,nie mapojęcia o tym jakim kurestwem jest życie i jak zachowuje się większość facetów

Gość hania***
pieknie sie opisujecie, naprawde, nic tylko miec ochote spedzic z wami zycie poza tym napisalam ze nie widze w tym nic zlego jesli sie jest samemu i jesli sie nikogo nie rani, tylko ze nie umiem tego zastosowac do swojego faceta. Ludzie, jak ja sie ciesze ze nie wszyscy sa tacy jak wy, bo niedobrze mi sie robi normalnie... Mam nadzieje tylko ze jestescie sami. A czy zaufanie jest czyms deficytowym? czy wy nikomu nie ufacie? (ze co do samych siebie nie macie pewnosci to widze, ale pytam o wasze dziewczyny, zony...) Ludzie, przeciez zwiazki sie na tym opieraja, jak mozna byc z kims jesli masz co do niego watpliwosci! Zwariowalabym gdybym miala myslec ze moze teraz mnie zdradza. Zareczam wam,ze tak nie jest. To jest kwestia nie tylko uczucia ale takze szacunku do samego siebie, umiesz spojrzec na siebie mimo ze zdradzasz????? Jesli tak to znaczy ze jestes ch... i nic nie jestes wart! A to,ze wierze ze faceci moga byc uczciwi powinien byc dla was komplement! Ale widac wy wolic zebym generalizowala. Mam sie zgodzic ze kady facet to kawal takiej swini jak wy?

Gość ona_225
masz racje haniu, ja tez wierze ze sa jeszcze na ziemi uczciwi faceci :) pozdawiam i ciesz sie z tego co masz!

Gość zygajk
nie przejmuj sie tym, ludzie maja wieksze problemy, tobie trafil sie widac fajny okaz, nie spieprz tego!

Gość dokladnie_
ten jasio jasio i temu podobni to jakis idiota, nie przejmuj sie tego typu wypowiedziami.

Gość DOSWIADCZONY CHLOP
I posiadam (zupełnie za darmo otrzymałem) imponującą kolekcję chorób wenerycznych. Niektóre z nich lekarz, do którego uczęszczam, nazwał egzotycznymi :classic_cool:

Gość heheheheeheheheh
a mi śmierdzi z dupy !!! odczynem zasadowym!!

Gość wielkie mi halo
mogl to zrobic z twoja przyjaciolka, siostra, wiesz jacy z facetow to sa dranie? nie takie swinstwa robia! takze sie ciesz :)

Gość W imieniu facetów
Jesli kobieta patrzy na faceta, korzystającego z usług prostytutek i mówi: "on jest w moim typie" to ma prawo go skrytykować. Owszem Ale jesli mówi "nie, on nie jest w moim typie" a mimo to dalej krytykuje że on chodzi do burdelu, to jest cyniczną i żałosną idiotką.

Gość W imieniu facetów
Prostytucja powinna być legalna ! ! ! a kobiety przejawiają zbyt dużo cynizmu w tym temacie (czyli to co napisałem mail wcześniej)

Gość racja_ swieta
z reszta, wiesz ile facetow korzysta z tego typu uslug? I ich zony nic nie wiedza, ciesze sie wiec, ze ci powiedzial!

Gość lalcia_
ciesz sie dziewczyno, ze ci powiedzial, 99% facetow przemilczaloby takiego "newsa"

Gość no zgodazgoda
tylko ty:W IMIENIU FACETOW--moze bys tak sie powstrzymal i wystepowal jednak w swoim wlasnym imieniu co?Tymbardziej ze to co wymysliles jest kompletna bzdura,z ktora calkowicie sie nie zgadzam!!!Prostytucja powinna byc zabroniona i karalna i to z wielu wzgledow.Seks z prostytutka jest obrzydliwy.Kilka razy skorzystalem-po pierwszym myslalem ze to takie wrazenie a po trzecim-juz wiedzialem ze nigdy wiecej.To jest cos okropnego-kocha sie z toba ale co jakis czas zerka na zegarek i podczas tego masz calkowita pewnosc ze chodzi jej tylko o twoja kase.Poza tym ta atmosfera?One sa smierdzace specyficznym smrodem,ktory czuc wszedzie-jedno wielkie obrzydzenie!!!

Gość no zgodazgoda
Muszę jej oddać sprawiedliwość, że do jej własnego smrodu dołączył i mój fetor, który pewnie też jej długo nie opuszczał...

Gość no zgodazgoda
jak ktos nie ma nic ciekawego,sensownego do powiedzenia,to sie podszywa pod kogos uzywajac jego madrosci i wynikajacego stad autorytetu-dokladnie tak,jak ta osoba powyzej...