Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaeja

Czy znacie moze TUTUŁ

Polecane posty

Gość zakochanaeja

tej piosenki co sie gra na weselach " już ci niosą suknię z welononem, .....itp"

Gość lololo
"Windą do nieba" Tylko mi nie mów, że chcesz to na swoim weselu :o

Gość damuś
jej TUTUŁ to "Dźwigiem do piekła"

Gość zakochanaeja
hehe przepraszam za ten tutuł :D miał być tytuł :) dzięki za pomoc a piosenka jest romantyczna i myśle ze wesele bez niej nie moze sie odbyć :D

Gość pf
a moim zdaniem jest strasznie dołująca :o o wiele bardziej wolałabym np kindla - z kimś takim jak Ty :D

myśle ze wesele bez niej nie moze sie odbyć\" ZDECYDOWANIE !!! jak wychodzisz za faceta, którego nie kochasz to ta piosenka MUSI BYC !!!

hihi, nie bylam chyba na zadnym weselu(oprocz wlasnego:P)gdzie by tej piosenki nie grali:D

Cholera, wiedziałam, ze nie jestem romantyczna, ale teraz to mi naprawdę przykro, ze tak źle ze mną jest w tych sprawach :O

Gość ojeojejojej
a czy słuchałas dokładnie słów??????? Mój piękny panie raz zobaczony w technicolorze Piszę do pana ostatni list Już mi lusterko z tym pana zdjęcie też nie pomoże Pora mi dzisiaj do ślubu iść Mój piękny panie ja go nie kocham, taka jest prawda Pan główną rolę gra w każdym śnie Ale dziewczyna przez świat nie może iść całkiem sama Życie jest życiem pan przecież wie Już mi niosą suknię z welonem Już Cyganie czekają z muzyką Koń do taktu zamiata ogonem Mendellsohnem stukają kopyta Jeszcze ryżem sypną na szczęście Gości tłum coś fałszywie odśpiewa Złoty krążek mi wcisną na rękę powiozą mnie windą do nieba | x3 Mój piękny panie z tego wszystkiego nie mogłam zasnąć Więc nie mógł mi się pan przyśnić dziś I tak odchodzę bez pożegnania jakby znienacka Ktoś między nami zatrzasnął drzwi Już mi niosą suknię z welonem... to nie jest piosenka na slub!

Gość lololo
Autorko może wsłuchaj się w słowa tej romantycznej piosenki. Bardzo to urocze jak tańczy tą piosenkę para młoda, patrzą sobie głęboko w oczy a panna młoda nuci pod nosem "mój piękny panie, ja Cię nie kocham taka jest prawda" :o

Gość zakochanaeja
no nie wiem mi sie podoba i ja ją lubię, ale kazdy ma swój gust w końcu :)

Gość lololo
Jeśli tylko Ci się podoba to ok, ale przenigdy niech nie grają Ci tego na weselu. Tylko wystawisz się na pośmiewisko.

swieta prawda...niestety to tylko potwierdza ze bezmyslnosc kroluje...wsluchiwac sie w refren z pominieciem zwrotek:Pjak wtej reklamie z liszowska:D

mnie zawsze zastanawiał fenomen tej piosenki na weselach :O tak samo jak np. Roxette -It Must Have Been Love..... But its over now.... :P

Gość zakochanaeja
szczerze to nie byłam na weselu na którym by tego nie było a ostatnio dość często na nie chadzam :) nigdy nie zagłębiałam sie tak dokładnie w treść tej piosenki, poprostu fajny ma refren i chyba on mi sie najbardziej podobał ale rzeczywiście tańcząca młoda para nucąca tą piosenke sobie prosto w oiczy nie jest najlepszym pomysłem :D

Gość już mi niosą flachę z mielonym