Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garbo

czy ufacie facetom

Polecane posty

Gość Garbo

hej dziewczyny! ufacie swoim panom?? Czy gdyby jakaś lasencja z pracy Waszego partnera pisała do niego ( po godzinach pracy np. 20-21 i w dni wolne od pracy z propozycją masazu albo z pozdrowieniami i zyczeniami miłego wieczorku - cytuję " kochanemu" czy nie napisałabyś do babska żeby sobie darowała?? Mój partner mówi że to tylko wygłupy i gra słów no ale po godzinach pracy to niech larwa niech pisze do jakiś wolnych co???? co wy na to?? dodam jeszcze że kilka lat temu MP zakolegował się zbytnio z koleżanką z pracy ( inną dodam ;/ )

Gość zajebałabym faceta
bo wygląda na to że podrywa te laski.

Gość Garbo
no niestety jest babiarz koszmarny ale na noc wraca do domu ;) wściekam się masakrycznie a on mi wciąż mówi że to przecież ona pisze a on poprostu jest miły

Gość Garbo
wiem wiem wiem i właśnie się wściekam i niestety nie wierzę mu tak do końca. co robic napisać do baby??

Gość Garbo
no dowalajcie panowie!!!! dowalajcie!!!! a jest ktoś kto myśli że przesadzam ???? czy to naprawde tylko na jedno wskazuje????

Gość hana-sw
Tak.

Gość Garbo
w takim razie robie karkołomna aferę w domu zaraz jak wrócę i piszę do zdziry maila :/

Gość a ja bym takiego kopneła
jeżeli Cię zdradza to po co Ci taki facet, ta panna Ci tylko oddaje przysługę a jak Cie nie zdradza to bedzie chciała zebys wróciła, dziewczyny nie szanujecie sie.... mam takiego kumpla awsze ma dziewczyny a i tak nocuje u innych, mówiąc ze to koleżanka, wybzyka wybzyka a potem idzie na nastepną, drań i tyle

Gość opuncja figowa
Ja akurat dzisiaj postanowiłam ,ze każdego faceta będę traktowała jak śmiecia, w ogóle mam ochotę skakac im po brzuchu aż rozleją im sie wnętrzności , tłuc ich tępym narzdziem po piszczelachi udezrać ich głową o ścianę. Faceci to istoty nastawione tylko na branie, a ja chcę im dawać-kopy w dupę!!!!