Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaC

Nowy specyfik na Cellulit Inneov

Polecane posty

Gość PannaC

Hej - jest nowy preparat Innoevu na Cellulit - nie próbowałam jeszcze ale oni mają raczej takie tip top rzeczy. Chociaż cenią się za nie to fakt.... Więc przeklejam całą informację z Wysokich Obcasów, jaką mam na ten temat: Innéov Cellulite, Labolatoires Innéov Skład: zielona herbata, siarczan glukozaminy, wyciąg z kory sosny nadmorskiej Pinus pinaster, węglan wapnia. Opis: zawiera składniki wpływające na metabolizm tłuszczów oraz regenerujące skórę. Wapń hamuje wchłanianie kwasów tłuszczowych z posiłków oraz obniża magazynowanie tłuszczu w komórkach. Wyciągi z zielonej herbaty i sosny ułatwiają spalanie tłuszczu, poprawiają mikrokrążenie. Glukozamina usprawnia produkcję kolagenu odpowiadającego za napięcie skóry. Uwagi: jeden z najlepiej przebadanych środków, korzystny również przy utracie jędrności skóry związanej z wiekiem. Producent obiecuje trwałą poprawę już po miesiącu kuracji. Prócz cennych składników zawiera też barwniki, aromaty i słodzik, a sztuczne dodatki do żywności w niektórych badaniach są oskarżane o sprzyjanie cellulitowi. Wysoka cena. Cena miesięcznej kuracji: 190 zł

hmm... zapowiada się całkiem ciekawie.. zastanawiam się, czy poradziłby sobie z moimi udami :/ ale na ich stronie www tego nie ma... albo ja nie umiem szukać.. w każdym razie nie mogę tego tam znaleźć :(

Gość bixente
No właśnie, ciekawe, zapowiada się całkiem nieźle i to wszystko do picie to całkiem niezły pomysł. Pewnie się skuszę bo coś w końcu musi na mnie zadziałać.

Gość mam takie pytanie
czu ktoś już to przetestował? z jakim skutkiem?

Gość jeżeli odniesie taki skutek
jak inneov na włosy, to szkoda kasy :P

Gość veroniczka
hej! ja właśnie testuje! :) kupiłam sobie pierwszą porcje saszetek, bo szukałam w necie i na wszystkich informacjach piszą, że trzeba stosować jakieś 3 misiące, ale pierwsze efekty mają być po 2 tygodniach już :D więc zobaczę czy coś po tym czasie bedzie do zaobserwowania czy niet ;) na razie całkiem przyjamne to jest, bo moge sobie pić ten Inneov np podczas siedzenia przy kompie, a nie musze pamiętać codziennie o smarowaniu tyłka!

Gość wiesia czesia
do veroniki, nie badz naiwna ze tylko picie ci pomoze, skoro wydalas juz tyle kasy na to cudo to smaruj doopcie itp czym sie da, rob wiecej sportu i masuj..moze cos z tego bedzie?

Gość czas podnieść
czy którś z Was przetestowała już chociaż te 15 dni? jakie są efekty? widać jakieś zmiany na lepsze?

Gość do góry do góry

Gość siskkskslalalakkssjs
Witam drogie panie! Czy któraś z was brała już trochę dłużej ten specyfik? Widzicie jakieś efekty??

Gość kinka.z
drugą paczkę kończę - dziewczyny to bardzo pomaga! sama jestem zdziowiona. spdada brzuszek, znikają wądoły, warte swojej ceny!!!

Gość stosuje
Hej, ja stosuje od niecałych dwóch tygodni. Kończę pierwsze opakowanie. I wiecie co? Na pewno kupie drugie. Póki co, trudno mi powiedzieć czy cellulit znika. Od przyszłego tygodnia tygodnia zaczynam zmasowany atak i mam zamiar jeszcze się regularnie stosowac jakieś kremy, żele itp. (Może mi polecicie co jest najlepsze). Ale po prawie dwóch tygodniach mogę powiedzieś śmiało, że to ma również działanie odchudzające. Widzę, że uda i pupe mam jakby chudsze, do tego ginie mi powoli brzuch, a muszę przyznać, że ostatnio trochę go zaniedbałam i urósł mi całkiem pokaźny:) Więc ja myśle, że dwa tygodnie to za mało ale na tyle co zauważam to muszę przyznać, że mnie te efekty zadawalają!Wiec na pewno kupie następne opakowanie i odezwę się do Was za ok.dwa tygodnie i dam znać co się wydarzyło dalej :)

Gość tttttuuuuttttt
piję to od wczoraj. efektów jeszcze nie widać;) ale jedno mogę powiedzieć. niestety mam odruch wymiotny po tym truskawkowym paskudztwie. no ale czego się dla urody nie robi. hehe. kupiłam od razu dwie paczki. ależ będę piękna;)

jak dla mnie trochę drogie - chociaż kupiłam wczoraj i zobaczę jakie będą efekty... czy stosujecie jeszcze jaką dodatkową dietę że wam tak te brzuszki \"spadają\" (nie mówię, że się obżeram ale jem raczej normalnie) ???

Gość uuup uuup
?

Gość uuppppppppppp
?

Gość Irmina_23
Jesli nie zmienicie nawykow to nawet to nie pomoze, co z tego ze bedziesz to brac jak na wieczor zjesz duzo i niezdrowo, nie odstawisz slodyczy i bedziesz siedziec na pupie zamiast cwiczyc Ma to sens jak jest dieta i sport, nie glodowac ale jesc po prostu zdrowiej

Gość Irmina_23
Ja oczywiscie nie zainwestuje, bo nie wierze w takie cuda. A skoro mam diete i cwicze to cellulit zejdzie, moze dluzej mu to zajmie ale jednak. A jakbym miala to cudo, i popelniala grzeszki to szkoda pieniedzy. 190 zl ms kuracja to jednak duzo, zwlaszcza ze biore leki za ktore place 200 zl ms i jeszcze kurs jezyka obcego, za ktory bule 180 zl miesiecznie, skad na to wszystko wziac

ja stosuje cellasene,ale dopiero 7 dni.Kuracja powinna trwac 2 mc jedno opakowanie starcza na miesiac.Moze ktos stosowal? bardzo prosze o opinie.

Irmina -> wiem, że jak się będę obżerać to nic mi nie pomoże - pytałam jedynie o realną skuteczność tego specyfiku. Jeśli będę stosowała dietę i ćwiczenia to i tak schudnę, żaden inneov nie będzie mi potrzebny... a swoją drogą nie pamiętam już kiedy ostatnio jadłam dużo i niezdrowo :)

Gość pięknisia
a ja piję ten "napój bogów" Inneov od miesiąca i bede na pewno piła dalej. efekty widać właśnie tak jak tam podają po jakichś 15-20 dniach. spadają oponki w okolicy brzuszka a i skóra na udach jest bardziej sprężysta.ruszam na podbój plaży!!

Gość zamartwiona
do pięknisi A ile tej oponki Ci spadło w centymetrach? i czy schudłas coś przy tym? bo ja się własnie odchudzam (dieta 1000 kalorii) i tak sobie myślę, ze jak bym przy okazji brała ten inneov, to może moja skóra nie starciłaby na urodzie i przy okazji cellulit by się troszkę zlikwidował. Na pewno bym sobie pomogła, prawda? Bo już chciałam inwestowac w zabiegi, ale trochę nie mam czasu ganiać do salonu , no a ten inneov to sie przeciez w domu pije, więc kłopot z głowy....

Gość pięknisia
do zmartwionej straciłam jakieś 6 cm oponki na brzuszku, ale o wiele bardziej się cieszę z tego, że mam teraz taką gładką skórę, jak pupcia niemowlaczka. wiesz, z dietą to może być różnie. trzeba się odżywiać racjonalnie. no i ruszać!!ruszać!!

Gość severege
BEZNADZIEJA!! skład Inneovu wskazuje tylko i wyłącznie na to , że ma właściwości odwadniające i nic więcej. Najskuteczniejszym jak dotąd sposobem na cellulit jest bezigłowa mezoterapia , dająca najlepsze efekty w szybkim czasie 3 tyg.

Gość pięknisia
hehe mezoterapia moja kochana kosztuje kilka tysięcy złotych, a ja jestem biedną studentką i wolę duuuuuuuuuuuuuużo tańszy Inneov (kosztuje koło 100zł).

Gość agusiaaaaaaaaaa
Inneov można zastąpić kupując oddzielnie-wyciąg z zielonej herbaty,wyciąg z sosny,wapń i glukozamine-wyjdzie sporo taniej kupując wszystko oddzielnie w tabletkach,w aptece niz przepłacac za inneov i firme:)

Gość agusiaaaaaaaaaa
A OPRÓCZ INNEOVU NA CELLULIT ŚWIETNIE DZIAŁA CLA-JEST DOSTEPNA RÓZNYCH FIRM-PO OK.TYGODNIU WIDAC SPORE EFEKTY:),MIESIĘCZNA KURACJA OK.49 ZŁ-ALLEGRO

Gość severege
O ile mi wiadomo 1800 za 8 zabiegów. A ty wydasz tyle samo na kilkanaście opakowań Inneovu a efektu nie zobaczysz, więc nie wiem co jest lepsze. znam dziewczyny, które się zapożyczyły na zabiegi i dały rade spłacić i ZLIWIDOWAC cellulit. Sukces tkwi w doborze terapii a nie kupowaniu środków które nie działają tylko się reklamują. Reklam bezigłowej mezoterapii n ie zobaczysz, bo nie muszą tego robić pacjentki same ją reklamują, więc może zacznij oszczędzać i wydawać z głową: nie na Inneov a na coś co zadziała.

Gość Mama_Zosi
severege przepraszam Cię bardzo, ja pozbywam się skutecznie cellulitu pijąc inneov i znam sporo osób z mojego środowiska, które pijąc ten preparat cellulitu się pozbyły. Zakup inneovu na całą kuracje kosztował mnie ok 560zł (kupowałam w necie), a to ponad 3 razy taniej niz podana przez Ciebie cena mezoterapii bezigłowej. Na te zabiegi nie byłoby mnie stać. Dodatkowo mam dwójkę małych dzieci i bieganie do salonu w moim przypadku nie wchodzi w grę. Co do Twojego komentarza o oszczędzaniu z głową, to nie jest on na miejscu, bo sczerze mówiąc mój sposób oszczędzania i innych kobiet, które wola pić inneov wydaje mi się lepszy. i najwazniejsze pytanie: rozumiem, że jesteś po zabiegach mezoterapii i Twój cellulit zniknął? rozumiem też, że nie piłaś nigdy inneovu, bo uważasz, że to nie działa? W związku z tym, skad ta pewność, że NIE DZIAŁA, skoro nie próbowałaś? tak czy tak, każdy wybiera taka metodę walki z cellulitem, która najbardziej mu odpowiada i ja cieszę się, ze znalazlam coś co mój cellulit pokonuje. Pozdrawiam