Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaC

Nowy specyfik na Cellulit Inneov

Polecane posty

cześć ja byłam na zabiegach elektostymulacji i elektrolipolizy mimo bardzo dobrych opinii i reklamy nic to nie dalo. po mezoterapii zaś moja przyjaciólka nie miała zadnych, ale to zadnych efektów. interesowała mnie tez lipoliza iniekcyjna, która jak wyjaśniła mi pani dermatolog nie przyniesie spodziewanych efektów( nie będę opisywać dlaczego bo za długo) na niektórych jednak działa, jak widac na założonym przeze mnie topicu : lipoliza iniekcyjna. . mam nadzieje, ze w przypadku inneov to nie tylko reklama. zamierzam go kupic i bede wdzieczna za opinie pań, które go stosowały:) oczywiscie rozumiem, ze nic nie zastapi diety i cwiczen i rozumiem takze, ze organizmy sa rozne i na kazdego dziala cos innego.;) jezeli jednak cos dziala na 90 kobiet z grupy 100 to pojawia sie nadzieja ze zadziala i na mnie:) pozdrawiam i czekam na wiecej opinii

Gość kisia****
Hej! Piszę po stosowaniu Inneovu przez okres ponad miesiąca. Nie mam żadnych efektów, a wydałam na to mnóstwo kasy. Chyba jedynie schudłam troszkę (ze 2 kg) ale to mi akurat nie było potrzebne. Nie wiem czy to prawda, że działa na 90% kobiet, a na mnie akurat nie zadziałało... dziwn troche, bo jestem młoda, dużo się ruszam i jestem szczupła.

Gość te tabletki to ściema
może i są spektakularne efekty u osób z dużym cellulitem które przedem niezdrowo się odżywiały, nie piły ziołowych hesrbatek, nei cwiczyły i nei jadły owoców.... używałam kiedyś CLA, tebletek na cellulit firmy Forma i jeszcze jednaj firmy, nic to nie daje, dodatkowo całą kurację wspomagałam piciem dużych ilosci zielonej i czerwonej herbaty, herbatek drenujących z mniszka lekarskiego, masowałam i smarowałam skórę kremami, brałam także tabletki na usprawnienie krążenia w nogach z rutyną i kasztanowcem efekty bez tabletek takie same jak z tabletkami, czyli słowem nie warto wyrzycac kasy w błoto wystarczy zdrowa dieta, cwiczenia i masaże balsamami na cellulit

Gość eeemalia
no wiec biore juz inneov 6 opakowanie i musze stwierdzic,jestem bardzo zadowolona.co do ceny musze przyznac ze wydalam troche mniej cztery pierwsze opakowania kupilam po 70 zl no i teraz w mojej aptece jest promocja 83 zlote dwa opakowania ;na cala kuracje wydalam okolo360 zl i naparawde warto bylo

kończę czwarte opakowanie (czyli 2-gi mieś) i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona efektami. Z ud cellulit zniknął, pozostał tylko na pośladkach, widać go jedynie jak napnę mięśnie. Redukcja 70% tak to oceniam. Dodam, iż zdrowo się odżywiam i piję duże ilości wody a to jest wręcz wymagane przy łykaniu tych tabletek. Same tabletki cudów nie zdziałają, z organizmu trzeba usunąć toksyny, a inneov w tym pomaga. Przestałam od miesiąca smarować się kremami na cellult (eveline itp) po nich miałam wrazenie, że jest go jeszcze więcej. Mam zamiar łykać jeszcze przez miesiąc, dwa, zobaczymy czy zniknie w 100% :)

kończę czwarte opakowanie (czyli 2-gi mieś) i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona efektami. Z ud cellulit zniknął, pozostał tylko na pośladkach, widać go jedynie jak napnę mięśnie. Redukcja 70% tak to oceniam. Dodam, iż zdrowo się odżywiam i piję duże ilości wody a to jest wręcz wymagane przy łykaniu tych tabletek. Same tabletki cudów nie zdziałają, z organizmu trzeba usunąć toksyny, a inneov w tym pomaga. Przestałam od miesiąca smarować się kremami na cellult (eveline itp) po nich miałam wrazenie, że jest go jeszcze więcej. Mam zamiar łykać jeszcze przez miesiąc, dwa, zobaczymy czy zniknie w 100% :)