Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałem was wiele

Cecha fizyczna faceta która go skreśla na początku !

Polecane posty

Gość wmawaija sobie że
sam mam 170 i Banderasem nie jestem :D ale zawsze znajdzie się ktoś kto się nami zainteresuję

Gość onna23
jeszcze gorsze od krzywych zebow sa braki w uzebieniu... to prawda ze od ladnego usmiechu duzo zalezy

Gość tolekbanan
ale to chwila moment pospiesznym i jestes a pozniej mozna juz nie wracac do tej wiochy

Gość nie znajdą soibie kogoś
jak przestaną kopać wszystkich wokoło...

hmm...nie ważne czy pośpiesznym czy zwykłym...ważne że w ogóle :) niestety tak jest świat skonstruowany, musi być tak skonstruowany żeby nasz gatunek nie wyginął.

A jak mowilam ze takie istnieja to nie chciales mnie sluchac :P :P :P 😭 A moze jakas zmiana nicka skoro juz poglady zmienione ;) ??

hmmm no nie wiem :) Moze cos w stylu, ze wreszcie masz dziewczyne, albo zakochany stanczyk ;)

Gość to ten sam
stanczyk czy ktos inny ???

Gość maniIa
Masz swoją klątwę 🖐️ Przez sąd aniołów i osąd świętych, wyklinamy, przeklinamy i odrzucamy trefnego stańczyka wypowiadając przeciwko niemu tę anatemę, którą Jozue przeklął Jerycho, przekleństwo, którym Elizeusz przeklął dzieci, oraz wszystkie przekleństwa zapisane w księdze Prawa. Niech będzie przeklęty w dzień i niech będzie przeklęty w nocy; przeklęty, gdy się kładzie i gdy wstaje, gdy wchodzi i wychodzi z domu. Niech Pan nie przebaczy mu nigdy i niech go nie uzna! Niech gniew i oburzenie Pana płonie odtąd przeciwko temu mężczyźnie, niech obciąży go Pan wszystkimi przekleństwami zapisanymi w księdze Prawa niech wymaże jego imię pod niebiosami. Niniejszym zatem wszyscy zostali przestrzeżeni, aby nikt nie zamieniał z nim słowa w rozmowie czy w piśmie, aby nikt nie wyświadczył mu żadnej przysługi, nie pozostawał z nim pod jednym dachem, nie zbliżał się doń na odległość czterech łokci i nie czytał żadnego dokumentu podyktowanego przez niego czy napisanego jego ręką.

Gość Beautiful
Tobie życzę Stańczyk wszystkiego najlepszego, ale czy to nie boli być zakochany w jedną stronę ?

Gość Kajkakajka
zbyt wielka pewność i wysokie mniemanie o sobie

Gość Kajkakajka
A sorry miała być cecha fizyczna. To niezadbane zęby.

Gość a jak zobaczysz te zęby
jeżeli noirmalnie mówi i isę nie szczerzy ???

Gość onna23
no chyba sie w koncu usmiechnie, wiec bedzie widac:) a jak sie nie usmiechnie to znaczy ze smutas jakis...

Gość a jak zobaczysz te zęby
ja się np nie uśmiecham. taki mam charakter, najwyżej samymi ustami :D

Gość Kajkakajka
Jakoś się dostrzegnie po jakimśczasie te zęby. Ale w ogole ten wzrost mnei zainteresował. Może głupio jak facet jest dużo, dużo niższy od kobiety, ale jak troche to az tak to nie powinno przeszkadzac. Zreszta miłośćnie wybiera. Sama nie raz się przekonałąm, że bardzo mi się podobają ludzie za sam charakter i to "coś" co mają w sobie. Ja sama mam 160 i nigdy nie mialam na tym punkcie kompleksow. Wręcz przeciwnie cieszę się z tego. Załoze but na wys obcasie i moge miec 170. A spotykałam się z facetem ktory ma 192 cm. I co? Głupio? Ja tak nie uwazam. I własnei sam mi powiedział że woli takie malutkie dziewczyny. To jest urocze.

ech, k*rwa kłucice sie juz o wszystko a o gustach nie powinno sie dyskutować, bo zawsze znajdzie sie ktoś komu nie bedzie się podobać taki wzrost a drugi uważa co innego i tak w kółko. głupi temat ile ludzi tyle upodobań i tyle. A tu kazdy wygłasza swoje udeały, które druga osobę wkurzają. i tak w koło macieja

Gość tak soobie myślę..
Najwięcej emocji wywołuje dyskusja wokół cech, które zawdzięczamy genom: - wzrostu; - rozmiaru piersi; - długości członka. Dyskusje takie dowartościowują tę część uczestników, która akurat daną cechę posiada rozwiniętą na poziomie uznawanym statystycznie za akceptowalny.. Tylko co z tego wynika? Dla mnie nic. Nie zamierzam się wiązać z całym światem, tylko z jedną, najdroższą memu sercu osobą.. Gdy popatrzę na nas, to śmiech mnie pusty bierze.. Ona bardzo niska (159), ja dość wysoki (185 - niektórzy by pewnie powiedzieli, że to "średni" wzrost, a niech Wam będzie) Ona ma maleńkie piersi (A), ja niewielkiego członka (będzie ze 13 cm). Statystycznie rzecz ujmując przegraliśmy życie.. A jednak Ona jest dla mnie wszystkim.. Bo jest DOBRA, KOCHANA, INTELIGENTNA, DELIKATNA, CZUŁA, WRAŻLIWA, OPIEKUŃCZA I Z ZAINTERESOWANIAMI !!! PUSTAKOM, NIEZALEŻNIE OD WZROSTU, MÓWIĘ STANOWCZE NIE !!!

Gość ale i tak jak
byś się jej nie podobał to nic z tego... szczęście i tyle

Gość smutasek/.
nie lubie: -zebow : ich brak, z prochnica, krzywe, z osadem takim , widac ,ze nie myte po posilkach, takie max zolte -smierdzi z buzi fuuj -niski wzrost -takich tlustych leni, ktorzy tylko wpychaja zarlo w brzuchol -brudnych paznokci -jak widze ze sika pod krzakiem a potem podaje reke aby sie przywitac -brudne skarpetasy i smierdzace szwaje -takie kratery pryszcze na buzi -niechlujnie ubrany ,czyli np. niewyprasowane, niedopasowane dzinsy, zmieta koszula, bez gustu wlasnego, -zgarbiony! a to byl opis takiego jednego znajomego /kolegi z podstawowki/ ktory dokladnie tak wyglada jak opisalam !!!!

Gość melissakaaa
takich co nie umieją rzec nie babie tylko nabueraja sie na gierki ex, są dla nich jak ciepłe kluchy a one nimi rządzą. wystracyz ze baba poryczy a on masz rcaje racje tys niewinna a ona wduchu super zadziałało i dalej go urabia

Gość melissakaaa
ale teraz nie jest w jedną stronę teraz jest w obie strony dlatego zamiast bólu i cierpienia jest radość i sama przyjemność :)

manila dlaczego mówisz ze nie bedziesz komentowac wzrostu 168 cm u faceta? jak sama wczesniej zauwazylas na wzrost nie ma sie wpływu, więc obrazanie kogos dlatego ze jest niski(chociaz wiadomo ze to nie jego wina) jest dziecinne, niedojrzale i głupie. dlaczego tak sie upierasz przy tych wysokich facetach, uwazasz ze wysoki wzrost jest taki wazny? myslisz ze wyzszy jest w czyms lepszy od nizszego? rozumiem ze masz taki gust ale nie przesadzaj, niscy faceci nie są jakims odmiennym gatunkiem. ja tez kiedys wolałam wysokich ale to sie zmieniło jak poznalam mojego mężczyznę(ktory i tak nie jest wcale DLA MNIE niski). takie upieranie sie jest bez sensu, bo nigdy nie wiesz co sie moze w zyciu zdarzyc. a ty stańczyku dlaczego wyzywasz niskie dziewczyny od kurduplic, co?

Gość jak najbardziej jego wina
na wzrost można częściowo wpłynąć: - brak stresów - dużo ruchu - zdrowe odżywianie w odpowiednim okresie życia oczywiście :D jak będzie miał chłop stresy, siedział na kanapie i żarł frytki to z potencjalnych 180 cm urośnie na 169 :D

Gość a i jeszcze
nikotyna, alkohol chamują wzrost kości..... udowodnione naukowo :D

@ M-A-L-U-U-U-T-KA a dlaczego mężczyźni upierają się przy C? nie rozśmieszaj mnie :) mężczyźni sami nakręcają takie akcje :) zresztą....wszyscy wzajemnie się na tym forum nakręcają :classic_cool:

manila moj NISKI facet akurat kjocha moje MALEŃKIE piersi. mam małe A i on je uwielbia. zgadzam sie ze mozna calkowicie wykorzystac swój potencjał wzrostowy ale nie u wszystkich sięga on 180 cm. jak sie ma niskich rodziców to niski wzrost niestety ma sie w genach i wtedy trzeba robic wszystko zeby osiągnąć np. te 170cm (ktore stanowi czyjeś maksimum) niz osiągnąc np. 165cm. piszecie tak jakby niski wzrost byl spowodowany lenistwem(?), nie dbaniem o siebie(?). puknijcie sie w łeb bezmózgi.

a z resztą ktos kto ma w genach wzrost wysoki, tez moze nie wykorzystac swoich \"mozliwosci\" i zamiast 190 bedzie miał np. 185 cm. takie zycie