Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałem was wiele

Cecha fizyczna faceta która go skreśla na początku !

Polecane posty

Gość Takashi Kunishige
???

Gość Takashi Kunishige
Te wasze przeciw wskazania co do wygladu to jakaś przykrywka

Gość dla odrzucania miałkości
intelektualnej ;)

Gość Shinnosuke Saito
Jakby to wszystko tak było to ja miałbym dziewczynę ale czasem inne wady są przeszkodą

Skoro mowa o cechach fizycznych to mnie odstraszają: długie, do tego przetłuszczone włosy, zbyt duże owłosienie na ciele, włosy wystające z nosa, sterczące brwi, nadwaga, niechlujność, zbytnie pocenie się, zakola na głowie i łysienie, oczywiście braki w uzębieniu i ogólnie nie dbanie o siebie. Wzrost już nie jest taki ważny, oby chłopak był tylko wyższy ode mnie chociaż o 1 cm. A że mam 165 cm to myślę, że większość jest wyższych niż ja :)

Gość na pewno w takim
że nie jest super twardym zarabiającym kokosy maczo :D

Gość cecha fizyczna....
spotkałam kolesia na uczelni 25 lat i miał jakiś dziwnie okropny wysoki głos jak mówił, do tego urodą nie grzeszył koszmar !!!

Gość szpieg
topik zmarnowany nie ma sensu juz dalej pisac... brak jaj ...tego to juz nikt nie przebije:D;)

Gość tak se myślę że
Ja eliminuję mężczyzn którzy mają : - zepsute zęby - niechlujny ubiór -zbyt pewne siebie spojrzenie ( zalatujące zwykłym kurwiarzem ) - sterydom mówię stanowczo - NIE

Gość LAKMS
Niby sterydom nie a nie wiecie nawet że taki ładnie wyżeźbiony z kaloryfelkiem też może brać sterydy na schudnięcie

Gość cxer
a nieśmiałosć?

Dla mnie nieśmiałość nie jest cechą, która powinna skreślić faceta ... Lubię, jak facet zna swoją wartość, ale ten nieśmiały też może być uroczy i ja mu pomogłabym tą nieśmiałość przełamać :P .... a on pomógłby mi :))) I tak wspieralibyśmy się nawzajem :P

Gość cxer
to miło że masz takie zdanie o nieśmiałych

Gość tak se myślę że
Zupełnie inaczej wygladają męzczyźni którzy trenują i wspomagają się odrzywkami , keratyną , Cla czy innymi . Uprawiają sporty które wymagaja nie tylko masy ale i kondycji np. boks , BJJ itp . Ich ciało jest jak rzeźba ,natomiast koksy wyglądaja jak napompowane balony . Najśmieszniejsze jest to że tacy jak dadzą sobie zastrzyk w dupsko to idą jakby byli świetni i mieli telewizory pod paszkami .

Gość kooooooooos
niesmialosc to nie cecha fizyczna:) ...ja osobiscie tez lubie niesmialych mezczyzn:)

Gość księgowa
łysy, zaniedbane zęby, zaniedbane dłonie

Gość aneczkaaaa_024
Niski wzrost i mały fiut

Gość tak se myślę że
Ja uwielbiam męzczyzn którzy mają tajemnicze ,przyjazne i sympatycznespojrzenie . Oczy mówią dużo o człowieku , a kontakt wzrokowy na starcie pozwala mi choć w 1% ocenić z kim mogę mieć do czynienia . Nie trawię typowych chamów , którzy traktują kobiety jak ładne laleczki na jeden raz pozbawione mózgu.

Ja wszystkich facetów skreśliłam:D Oprócz jednego;) I z zadnym innym nie pójdę:P

Gość tak se myślę że
Wiesz Grzesznica jakiś traf sprawił że mam spore powodzenie u mężczyzn . Najgorsze jest to że większość tych typów to typowe rolasy ze złotym łańcuchem i rozpiętą koszulą . Przesadnie opaleni i... długo by tu jeszcze pisać .I wiesz co te ich teksty typu " cześć laleczko czy mogę ci postawić drinka " sprawiają że chętnie odpowiadam ,że " dziękuje sama sobie postawię " a później uciekam . Tacy myślą że jak kobieta ma 'to coś "w sobie to od razu dupska nadstwi- tacy są pewni siebie dlatego właśnie chętnie ich spławiam :-)

Gość Ski Jumping
Tomasz Adamek stosuje anaboliki a waży podczas walk 79 kg. Bierze na zbicie wagi.