Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara**

opozniajacy sie okres - POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość panikara**

witam Was! mam takie glupie pytanie - tzn moze nie glupie ale wiem ze panikuje. Zawsze mialam regularne miesiaczki tzn cykl tak 28-30dni, teraz spoznia mi sie 3 dzien i nie wiem co mam myslec?! nie kochalam sie w tym m-cu tylko z moim mezczyzna dosc sie intensywnie piescilismy. Wiem ze ciaza nie wchodzila w gre ale na wszelki wypadek zrobilam test ten czuly co wykrywa juz 6 dniowa ciaze - i wynik negatywny (na szczecie). ale miesiaczki nadal brak;/ dodam ze w tym m-cu tzn 2/3 tyg temu mialam dosyc ostre zatrucie i przez kilka dni prawie nic nie jadlam. czy moze to wplywac na opoznienie???? dodam ze piersi mnie od kilku dni bola tak jak zawsze przed okresem - ale nadal go brak... co o tym sadzicie???? czy to normalne czy ja juz panikuje...;///

Gość aggggg
hej :) powiem Ci ze ja tez czekam ale ja jestem chora mam katara i gorączke wiec wiesz. ale tobie radze czekac okres moze sie spóźnic do 35 dni cylku wiec narazie jeszcze jest si. sadze ze to zatrucie mogło miec wpływ. bo to zawsze jakis stres. spokojnie czekaj ;)

Gość panikara**
tylko jak czytam na innych forach to widze ze niektorym to sie po kilkanascie dni okres opoznia - to jest dopiero masakra, nie chce tyle czekac...;///

Gość aggggg
do 35 dnia cyklu mozesz spokojnie czekac czyli u ciebie jeszcze 2-4 dni. a potem mozesz sie zaczac stresowac chociaz nie powinnas im bardziej bedziesz spokojna tym lepiej. chociaz łatwo sie mówi ja tu panikuje ze hej. ale ja juz dzisiaj mam 35 dzien i OKRESU ani widu ani słychu chociaz czuje jakbym miała zaraz dostac. spokojnie :)

Gość panikara**
cholera, czlowiek to sie ladnie potrafi sam nakrecic...:)

Gość aggggg
nio naprawde wszystko zalezy od psychiki ale no ja tu umieram ze strachu... chce okres!!!! kurcze taki facet to sie nie ma czym przejmowac a my prawie co miesiąc straszne to jest!!! nie sądzisz? a co uważasz o moim przypadku?

Gość panikara**
no wiesz - goraczka duzo zmienia w organizmie, wiec to pewnie kwestia czasu kiedy dostaniesz:) ale kurcze ja to juz mam takiego schiza - chyba co pol godz chodze do lazienki spr czy cos sie nie zmienilo, rano wstaje i tylko jedna mysl...:) ehhh, tym facetom to dobrze no...;)

Gość aggggg
JA zawsze jak mialam dostac okres to czułam juz rano wiec teraz jak wstaje to juz nawet nie chce myslec ze mogłam dostac wole zeby to była miła niespodzianka niz kolejny zawód ze go nie ma.... i chyba takie myslenie pozwala mi przetrwac... trzeba sobie jakos radzic ale badz co badz mógłby sie juz pojawic. najgorsze jest to ze ja zazwyczaj okres dostawałam rano nie w dzien. wiec jak juz rano nie dostane to w ciągu dnia tez nie i musze czekac znowu do rana. ehhhhh

Gość aggggg
JA zawsze jak mialam dostac okres to czułam juz rano wiec teraz jak wstaje to juz nawet nie chce myslec ze mogłam dostac wole zeby to była miła niespodzianka niz kolejny zawód ze go nie ma.... i chyba takie myslenie pozwala mi przetrwac... trzeba sobie jakos radzic ale badz co badz mógłby sie juz pojawic. najgorsze jest to ze ja zazwyczaj okres dostawałam rano nie w dzien. wiec jak juz rano nie dostane to w ciągu dnia tez nie i musze czekac znowu do rana. ehhhhh

Gość panikara**
tez znam to uczucie, ja tez dostaje zawsze rano i tu nic;/ ale musimy byc silne, ja teraz mam przerwe w mysleniu bo lece na zajecia na uczelnie, 3maj sie mocno...i dgyby sie cos zmienilo to pisz, trzymam kciuki:)

Gość aggggg
miłego dnia życzę i tez trzymam kciuki :) będzie dobrze na pewno :):):)

Gość panikara**
i jak tam aggggg ?? zmienilo sie cos u Ciebie?? u mnie niestety nadal nic... ehhh - probowlam o tym nie myslec ale chyba jednak sie tak nie da...:(

Gość aggggg
nie nie zmieniło sie nic nadal siedze i nic nie robie. ale dzisiaj sie juz lepiej czuje moze okresik mnie jutro odwiedzi, trzeba byc dobrej mysli. dziewczyny mi tu mówią ze to od choroby wiec u ciebie na pewno tez od tego zatrucia.... spokojnie :* bedzie dobrze

Gość panikara**
no mam taka nadzieje, troche to zatrucie mnie wymeczylo, kilka dni mialam na totalnej diecie - tzn prawie nic nie jadla a jesli juz cos to tylko sucha bulke wiec moze mi sie cos poprzestawialo w tym glupim brzuchu... nie wiem juz sama co mam myslec ale test mnie upewnil ze ciazy nie ma wiec chociaz tyle:) no nic, musimy czekac - oby tylko jak najkrocej:) ale cos mi sie wydaje ze to ciagle myslenie o tym tez moze wplynac na opoznienie...

Gość aggggg
no jasne ze moze przeciez to tylko dodatkowy stres który same sobie wywołujemy.. bez sensu to ale cóż takie życie pozostało nam tylko czekac na ten szczęsliwy dzien :):)

Gość panikara**
i jak tam aggg??:) ja mam chya najszczesliwszy dzien ostatnich czasow:):):)

Gość aggggg
przepraszam ze tak późno. ja jeszcze nie dostałam :(:( znowu sie boje kurcze molek. nawet mój chłopaksie ze mną stresuje. ehhhh. a Ty juz masz??? jak tam dzien Kobiet minąŁ? a tak ogólnie WSZYSTKIE NAJLEPSZEGO hehe ;P

Gość panikara**
no ja juz mam te dni na szczescie:) a wlasnei wrocilam z babskiego wieczorku i bylo rewelacyjnie:):):):) heheh, a jak u Ciebie?? moj facet tez sie ze mna stresowal ale juz moze odetchnac z ulga:) pozdrawiam Cie goraco :*

Gość Kika 83
Cześć kobietki ( wszystkiego naj z okazji wczorajszego święta) przeglądam wszystkie fora bo też planuję maluszka. Zrobiłam już dwa testy jeden tydzień po spodziewanym zapłodnieniu a drugi tydzień po spodziewanej miesiączce i wyszło że nie jestem w oczekiwanej ciąży. A @ jak nie było tak nie ma już nie wiem co mam robić........

Gość aggggg
mi troche smutno bo nadal nie mam @:( i nie wiem kiedy go będę miała. ja miałam milusi dzien kobitek:p teraz nadal siedze sama w domu i sie kuruje. a od poniedziałku normalnie do szkoły. ehhh juz chce @ tak przynajmniej bede miała sie z czego cieszyc. pozdrawiam

Gość AGGGGG
JEST DOSTAŁAM @ KURCZE ALE SIE CIESZE ALE BRZUCH MNIE BOLI STRASZNIE MOCNO. IDE DO WYRKA GO JAKOS PRZETRYMAC. MAM NADXZIEJE ZE U CIEBIE WSZYSTKO DOBRZE. BUZIAKI :*

Gość sandritta
Hej dzisiaj mam 39 dzieć cyklu. Cukle mam zawsze 30-31 dniowe. Nawet jak miałam zapalenie nerek to w 36 dniu dostałam okrsu. A tutaj narazie nic!!W 34 dniu robiłam test i nic. Ale czy to nie było za wcześnie??Słyszałam że wyniki testów zmieniają się czasami z dnia na dzień tz. wynik wczoraj negatywny jutro może być pozytywny. Co wy na to?????????????????????????????????????

Gość Kika 83
sandritta ja mam 43 dzień, wszystko tak samo jak ty, w tym tygodniu idę zrobić badanie krwi..............