Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotkotowy

BLADA SKÓRA nic nie pomaga

Polecane posty

Gość kotkotowy

Mam pytanie do dziewczyn o jasnej skorze, czy jest w ogole sens chodzic na solarium? Ja jak pojde kilka razy to jestem tylko zaczerwieniona i mam wiecej pegow, samoopoalacze nigdy nie nadaly mi przynajmniej sredniego odcienia, jedynie delikatny zloty. Chce chociaz raz wgladac na ladnie opalona, co robic? Czy ktos ma taki sam problem?

jestem z tych bladych :O po solarium zaczęła mi się skóra łuszczyć :) a nie zauważyłam żeby moja bladość jakoś zniknęła :(

Gość qwertygirl
W ogole nie ma sensu!! I tak sie ne opalisz ladnie, a za 10 lat bedziesz wygladala bardzo staro. Jak masz kompleksy, to przeprowadz sie do Wloch, tam bedziesz bognia:):)

Gość nikt o jasnej
skórze nie opali sie na brąz tak jak ktoś kto ma cere oliwkową

Gość jasna cera jest znacznie
ladniejsza od ciemnej.... nie dajce sie zwariowac glupia moda:)

Gość kotkotowy
ja nie mam kompleksow ale po prostu przy wszystkich kolezankach wygladam jakbym byla chora. Nie chodzi mi o to zeby byc spalona na braz, ale cialo opalone wyglada po prostu ladniej, szczuplej atrakcyjniej:(. Czy chodzac na solarium od najmniejszej dawki regularnie powiedzmy przez 2 m-ce bedzie efekt? A moze znacie jakies mocniejsze samoopalacze? Bo te ktore probowalam na mnie wygladaja na zolte.

Gość do kotkotowy
Alabastrową cerę miała zawsze aystokracja ;)

Gość wwwwwwwwwwwwww
Przeczytaj watek dziewczyny, ktora ma czerniaka. Osoba o naturalnie jasne karnacji jest bardziej narazona na te chorobe niz osoby troche ciemniejsze.

Gość prawdakkk
ja tez mam jasna karnacje i zaczelam chodzic na solarium i tak na poczatek 5 min, po okolo 5 dniach(jesli ci nie zeszlo czerwone to po 7)na 6 min, pozniej za 5 dni na 7-8 a pozniej znowu za 5-6 dni na 10min gdy skora sie przyzwyczaila zaczelam chodzic jakos mniej wiecej 2 razy w tyg, raz na 10 a drugi na 15 mni.w sumie tak rozlozylam ze (kurde troche zapomnialam )ale 40zl karnet wystarczal mi na miesiac(to bylo chyba 50 min)i tak z bladej zrobilam sie pieknie opalona ale nie przesadnie i jak pojawialm sie na plazy to jakie cudowne uczucie ze za wszelka cene nie musialam lezec plackiem aby zlapalo mnie slonce i nie bylo wstydu jak sie rozebralam ze rarze ludzi ;) no teraz mam prawie 2 letnia przerwe:( w chodzeniu bo nie mam jak chodzic ale jak powroce to zaczynam od poczatku na poczatek 6 min i gdy skore przez miesiac przyzwyczaje bede regularnie chodzila by podtrzymywac efekt