Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpaneczka

ajjjjj, krzyczec mi sie chce - TAKA WKURZONA JESTEM DZISIAJ!!!!!

Polecane posty

No naprawde :( Jestem zla, zla i mnie wszyscy wkolo wkurzaja... Najbardziej moj idealny szef. Wczoraj BARCA przegrala z Liverpoolem i moj szef wie wszystko najlepiej - on robil zawsze wszystko i ma duze doswiadczenie- niewazne o co go zapytasz !!!!! Wiec, w swoich mlodzienczych latach gral w pilke nozna i sam potem byl trenerem. No prosze!! I to juz mu daje prawo, zeby krytykowac a Rajkharda ze ekipo zle gra i jest sklocone. POza tym przydupek= moj kolega z biura jest podlizusem strasznym i zawsze zgadza sie z nim we wszystkim. Brakowalo wiec tylko, ze wysuneli temat posiadania psow. Moj szef ( to Francuz - zawsze mowia ze sa impertyntyneccy!!!!! i to chyba prawda) Wiec, on twierdzi ze psy nie powinny spacerowac z ludzmi po ulicach!!!!!!! No co to za glupota!!!!! Nie , nie, nie...Nie wytrzymam...kto mnie czyms zajmie.. pogadajmy o czyms..moze w angielskim..przynajmniej pocwiczymy troszke i odswiezymy slowka.. Chcecie?????No prosze nie zawiedzcie mnie :o

Gość moze........
czemu hiszpaneczka?chodzi mi o nika;)

Gość jakass
pltyka z ciebie laska, chcesz poszpanowac?

Gość jakass
myslalas ze zaraz faceci zaczna ci pisac jestes super bo sie znasz na pilce? nie masz innych zmartwien tylko wkurzaja cie takie piedoly? jakby ci szef ublizal od nieukow to wtedy bys mial sie na co wkurzac

Dziekuje Stewardessa - normalnie sil mi dzisiaj brak,,,chcialam pogadac, zajac chwile uwage czyms innym...No po prostu wstalam chyba lewa noga.. Ale ludzie dzisiaj nawet tutaj tacy nieprzyjemni i malo kulturalni Nikt nie chcial odpowiedziec. ( Pisze NIKT, bo o tych wulgarnych nie wspominam) Co u ciebie? Gdzie jestes? Czym sie zajmujesz? Moge wywnioskowac z twojego nicku twoja profesje?

To jest właśnie kilmat kafeterii, zawsze znajdą się ludzie, którym coś się nie podoba ;-) Ja obecnie studiuję na ASP, ale przez rok byłam stewardessą, w Czechach. Ale to zanim zaczęłam studia i nie brałam tej pracy tak poważnie chociaż było wesoło ;-) A Ty co porabiasz w Hiszpanii? Długo już tam jesteś?

DO JAKASSS : anonimie, oszczedz twoich opini i nie zajmuj tu miejsca, niedouku ( rozumiem, ze tobie ktos tak wlasnie nazwal, skoro wiesz, ze to stanowi problem i powod do zmartwienia) Poza tym JESTEM DZIEWCZYNA... (to tak dla wyjasnienia tej kwesti, bo widze z form ktore uzywasz ze wahasz sie czy jestem kobieta czy moze mezczyzna :P A teraz : DO KSIAZEK!!!!!!!!!

Stewardessa - tak , jestem juz tutaj prawie dwa lata..Dokladnia dnia 13 marca mina dwa lata. Pracuje, mam narzeczonego ( Hiszpana), psa. Zyje nam sie ok. Swietnie sie dogadujemy mimo niektorych roznic kulturowych. Nie sadze ze w najblizszym czasie wroce do kraju-kupilismy mieszkanko i po prostu fajnie mi tu. Coz wiecej tlumaczyc??

Brzmi naprawdę świetnie, zresztą Hiszpania jest rzeczywiście piekna. To skoro jesteś tam już dwa lata to pewnie zżyłaś się już z tymi różnicami kulturowymi, nie? ;-) A w jakim mieście mieszkasz jeśli można spytać? :-)

ojej, czyzby Palma de Mallorca? To przecudowne miejsce, raj na ziemi! To zazdroszczę, chociaż mnie pociąga północ, ale Majorka to coś wspaniałego. :-)

:) Do you speak English Stewardess? Maybe we could practice a little bit? What do you think about this idea? 🌼