Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darek

centymetry

Polecane posty

laska powiedziala mi ze jestem dobry w lozku bo mam duzego penisa. wiem ze powinienem sie cieszyc ale to powazny zwiazek i myslalem ze ona nie z takich. co mam zrobic ? jest ze mna szczesliwa bo mam tyle cz§y tyle cm ?

a jakby ci powiedziała ,że pomimo iż masz małego to i tak jej dobrze .to tez byś się czepiał .pochwaliła cie a ty to rozpatrujesz jak niewiadomo co.

muahahaha :) Ja też się cieszę, że mój ma dużego, a oprocz tego nie przeszkadza mi to w kochaniu go :P Ale jak o tym wspomnę to też staje w obronie małych penisów - że niby to takie przedmiotowe traktowanie jak kobiecie się podoba penis partnera? Cos macie z głową chyba 🖐️

bo odebralem to jakby dla niej cm byly wazne a to mi sie wsrod kobiet nie podoba

ze sie ciesza gdy masz duzego. to pewnie im smutno gdy ma malego

Darek, samym penisem mnie nie zadowolisz ! Musi byc jeszcze otoczka w postaci milej powierzchownosci i jako takiego charakteru.Jezeli masz te wszystkie przymioty ciala i ducha to zazdroszczę twojej dziewczynie!!!

no i wychodzi na to ze to sie dla was liczy. zazdroszcze jej jezeli m.in. masz duzego, ciesze sie ze on ma duzego itp.

\"Moja Pani\" to najbardziej żenujące określenie jakie słyszałam. Ja juz wole \"laska\" :D

Gość koallka
Tez nienawidze tego okreslenia.