Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenne tchnienie

Czy opłaca się przyjechać do Warszawy na 2 dni, żeby sobie pozwiedzać?

Polecane posty

Myrevin, MRK miałby napisac coś normalnie? Wolne zarty. No, w jednym przypadku, jak szuka domu podrzutkom:P:P A ja tam lubie odwiedzic Warszawe czasami.IŁazienki lubię:O ale dawno nie byłam

Ta jes! Możecie nie przyjeżdżać, w najbliższym okresie nie potrzeba czyścić wielkiej rury. :classic_cool:

Proszę o poważne wypowiedzi:) Interesuje mnie cena noclegu? Gdzie tanio i smacznie można zjeść? No i oczywiście co warto zobaczyć? --->Myrevrin thx na link..ale tam dużo jest tych zabytków w 2 dni nie zobacze...wiec mozesz w koncu jakies propozycje

Gość Olga 24
Co do noclegów to radzę gdzieś pod warszawą znależć np. Piaseczno - 20 min do metra a o ile taniej

Gość 1313131
💤

pijawka , spojrzałam Moze pod jednym nickiem piszą 2 rózne osoby? :P tej jednej odebrałabym dostep do kompa:P

Właśnie, zatrzasnąć jamy, klępy. Bo znowu rozwalacie topik, nie wiem w ogóle jak forum znosi waszą destrukcyjną obecność🖐️:classic_cool:

Gość nie znosi

MRK, kulturalniej proszę Offtopikowanie na kafe to norma, niestety.MOze jakby zaczęto za to banowac??.... My tu wszyscy za noclegi w warszawie nie placimy , wiec Ci nie pomozemy. Zawsze warto jechac zobaczyc cos, czego się jeszcze nie widziało.

Czy samica łosia, czyli łosza, to określenie niekulturalne?:o

--->Mervin Jak kupi dwie to w ogóle doświadzą Warszawiacy dobrobytu, może powwstanie obodnica w końcu ... Ja nie mniej wycieczkę odradzam i jak już to proponuje pojechać do Gdańska ...

{ niestety.MOze jakby zaczęto za to banowac? } Banowac z o offtopik ? O_O Mnie by tu nie było, offtopic to jedyne co potrafię 😭

Myrein, moze ciązówki by zostały...a i to nieliczne:P

Gość hm..no niewiem jestem z Krakow

Gość papierowy król świata
ja jadę jak zwykle na zawody w wyciskaniu sztangi leżąc do klubu herkules dodatkowe informacje na stronie powerlifting.pl pozdrawiam karola który na tych zawodach w 2006 ważył 100 kilo i wycisnał 280