Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenne tchnienie

Czy opłaca się przyjechać do Warszawy na 2 dni, żeby sobie pozwiedzać?

Polecane posty

Gość wiosenne tchnienie

Gość mam pytanie1
Pewnie, że tak:D

Gość wiosenne tchnienie
chodzi mi o to, czy 2 dni to nie za mało..abyb zobaczyc wszystkie zabytki i troszke pochodzic po sklepach...do waraszawy mam ok.4 h drogi samochodem wiec sie zastanwaim czy nie pojechac na dluzej..tylko czy dostane urlop

No nie wiem. Mieszkam tu od urodzenia, tak przynajmniej twierdzi akt niniejszego. Jeśli zamierzasz zostawić w związku z tym zwiedzaniem sporo kasy to przyjeżdżaj. :P

Myślę że tak.Trochę tu spalin i duuużo samochodów do czego są nieprzyzwyczajeni ludzie z mniejszych miast, ale są też piękne centra handlowe, Starówka...

Gość wiosenne tchnienie
dlaczego duzo kasy? czy w warszawie jest tak drogo? no wlasnie jakie sa mniej wiecej ceny noclegów dla 2 os,

--> pijawka Pamietaj że wszytko co tu napiszesz może zostać uzyte przeciwko tobie. :o :P

Gość mam pytanie1
Centra handlowe? No wybacz, ale chyba lepiej zwiedzić starówkę, muzeum powstania, zamek królewski czy pałac kultury... Jak się sprężysz, to zdążysz, ale wszystkiego na pewno nie zobaczysz. Przygotuj sobie dokładny plan, posprwadzaj wszystko wcześniej w necie.

Dziewczyno jedź sobie nad jezioro, do jakiegoś małego miasteczka ala kurort - po co do warszawy ?? :O

Jak byłam ostatnio, to na kazdym przystanku słyszałam o złotych tarasach:o , jakas to musi być ogromna atrakcja:P dwa dni to chyba mało. ale w sumie nigdy nie byłam w Warszawie, zeby ją zwiedzac:P i nigdy nie płaciłam za nocleg:)

Gość wiosenne tchnienie
nigdy nie byłam w wawie...i chciałam ja zwiedzic...dlatego niestety pijawka nie zniechecisz mnie, lepiej powiedz co mozna ciekawego zobaczyc ---> mam pytanie; dzięki za porade ktos jeszcze?

--> stic Może panu Zenkowi z kiosku na marszalkowkiej sie polepszy jak kupi mapę. :o :P

Gość wiosenne tchnienie
stic ..mieszkam nad jeziorem i chce zobaczyc wawe !!@

Gość wiosenne tchnienie
----> pijawka ok :) a jakie sa mniej wiecej ceny noclegów?

--> pijawka Z tym stopikiem zrobiłem tak. { Zapisz jako } i kliknąłem. Mam to na piśmie.

Gość wiosenne tchnienie
-------> Myrevin oki, Tobie ufam:) wiec pisz

Gość wiosenne tchnienie
czy ktoś mi coś napisze na temat noclegów?

--> wiosenne tchnienie Dałem ci opis w linku, zabytków. Masz internet ja widzę. Szukaj i sam wybierz. Ja jak kiedyś miałem czas i zwiedzałem Polskę zdawałem się na własny instynkt . --> pijawka Nie wiem o czym mówisz ? :o

No dobra. :o Ide stont. Przestałem rozumieć co wy tu piszecie. :o A domyślać się nie będę.

Gość wiosenne tchnienie
możemy sie poznać:) wyjazd palnuje w kwietniu, nio chyba ze marzec bedzie bardzo wiosenny..nie mam zamiaru marznac zwiedzajac...🌻

Opłaca opłaca, potrzeba u nas ochotników do czyszczenia wielkiej rury, którą kierujemy spaliny i ścieki w inne rejony Polski:classic_cool: