Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwonia piwonia 1234567

ile trwa Wasz okres jezeli bierzecie NOVYNETTE?ja mam mniej obfity ...

Polecane posty

jw ile dni trwa wasz okres? pytam te dziewcczyny ktore biora novynette. ja bralam wczensierj yasmin i mialam normalnie okres 5 dni ale krwawienia byly dosyc nawet obfite... to moje pierwsze "zjedzone " opakowanie novynette, a wiec i 1. okres w czasie ich przerwy... i wydaje mi sie ze jest mniej krwi niz przy yasminie , co nawet dla mnie jest lepsze :) z nocy popdaske mam w sumie czysta, a w ciagu dnia ( dzis jest moj 3 dzien) to by 2 straczyly - oczywiscie mimo tego zmieniam czesciej :) to mila dla mnie sytuacja, mam nadzieje ze sie nie zmieni... a jak jest u Was z okresem przy novynette?

Gość hm hmmm
w sumie przy kazdych pigulkach powinno byc mniej obfite krwawienie z odstawienia niz zwyly okres... bo to nie jest okres tylko wlasnie-krwawienie z odstawienia

wiem wiem ze to krwawienie z odstawienia... ale ja zawsze mialam obfity okres, przy yasminie mialam takze duzo krwi a teraz jak mam novynette to widze ze jest mniej obfity niz wczesniej... tylko nie wiem jak dlugo to potrwa bo to moje dopiero pierwsze opakowanie ktore skonczylam... ale moze bedzie ok:)