Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczucie___

nie chcę już żyć

Polecane posty

Gość uczucie___

Nie chce żyć. Jestem beznadziejna. Kiedyś miałam wszystko a teraz..teraz nie mam nic. Każdy dzień to walka ze sobą. Codziennie. CVzuję się jak śmieć. jak nic..Kiedyś nastąpi taki dzień, że zdobęde się na odwagę... i jesscze ta wiosna. nienawidze jej

Gość jejku.....
co jest ????

Masz komputer, internet, wiesz ile ludzi ci zazdrości ?

Gość uczucie___
Tyle że ja wolałabym nie mieć tego wszystkiego..tylko mieć normalne życie, wazyć normalnie, mieć chłopaka. A co mam? nadwagę, depresję, myśli samobójcze. To mam.

rozumiem Cię, bo ja tez tak miałam 🌻 Ci się dzieje? Ile masz lat? ps.Moze na razie sprobuj nie tracić nadziei? Wszystko moze sie jeszcze odmienić:)

Gość witaj w klubie.......
'Czuje sie jak jak smiec' jak nik't jak nic bez szans Jestem jakos tak jak cos na prad" Myslovitz

Gość uczucie___
mam 20 lat. Studiuję na zupełnie nietrafionym kierunku. Przytyłam prawie 20 kg. Nic się nie zmieni. Każdego dnia jest coraz gorzej...... :(:(:(

Gość Empatia to takie slowo ...
Pieprzenie, masz komputer, masz wzrok, dwie nogi, to jest nic warte kiedy masz sie depresje, tępaki !!!

a co studiujesz?Ja angielski,zaluje ze nie informatyke

Gość jejku.....
to podnieś tyłek od tego komputera i wyjdż pobiegac albo na siłownię schowaj te chipsy i przestań się nad sobą użalać...bo jak sama nie weżmiesz życia w swoje ręce to nikt tego za ciebie nie zrobi ... powodzenia ..wiem że to przykre ale takie jest życie ,ty decydujesz !!!

niektórzy ludzie rodzą się smutniejsi niz inni, bo to są geny. Nic na to nie poradzisz. A jak dojda jeszcze okolicznosci zyciowe, to juz calkiem do kitu. Poszukaj moze specjalistycznych forów na necie, bo nie wiem czy tu Cię zaraz nie zdołują do reszty...:o ale jak chcesz to mozesz jeszcze poryczeć w moje klapy wirtualnie :)

Gość uczucie___
nie chcę pisac bo to malo popularny kierunek:(

Gość Nie mozesz dzis sie poddac
Jednego ci zazdroszcze- czasu Masz go wiecej ode mnie, chcialabym miec 20 lat i walczyc, ja przegralam 26 lat swojego zycia Masz cale zycie przed soba, 20 kg nadwagi mozna zgubic a na milosc jest jeszcze czas ... Walcz bo skonczysz tak jak Ja, bedziesz nikim, w doslowym znaczeniu tego slowa

---->nie mozesz dzis sie podobac,dlaczego jestes nikim?

Gość uczucie___
na specjalistycznych forach bywam. Ale to nic nie pomaga. Ruszyć tyłek od kompa? ale po co? Nie mam garści w którą mogłabym się wziąć. Biegać, siłownia..zaraz się nażrę z tego smutku i gów*o będzie z tych moich ćwiczeń :(

-------->do jejku,gdzyby to bylo takie proste to wszyscy chodzili by usmiechnieci i podrajcowani:O

Gość sasanka+++
uczucie_, a ile wazysz? aż tak strasznie tragicznie?

O rany bosssssssskie:O To przestań żreć. Kilogramy się z powietrza nie biorą:o I nie gadaj takich bredni, bo inni tez nie mają łatwo. W życiu trzeba dbac o siebie, bo nikt inny o ciebie nie zadba. Jesteś zdrowa, studiujesz, masz kasę na żarcie... Zamiast siedzieć i zagryzać ciastkami, zapłać 180zł miesięcznie za klub fitness, zadbaj o siebie. Jak ruszysz tyłek, od razu sie lepiej poczujesz- gwarantuję. Poza tym waga i wygląd mają niewiele wspólnego z tym, czy się ma chłopaka, czy nie, czy się ma przyjaciół itd. Ale to jest świetny pretekst, żeby się nad soba poużalać, nie? Tyle, ze nikt w ciebie nie wpycha, sama jesz. Na świecie setki ludzi dziennie umierają, bo nie mają co jeść🖐️

Gość uczucie___
ile wąze? dużo. włosy do tego wypadają mi garściami. mam cellulit i wyglądam już obrzydliwe :(

ale ty masz depreche tylko z powodu wygladu czy ogolnie?

Gość Nie mozesz dzis sie poddac
Dlatego ze przekreslilam siebie i zamknelam sie w 4 scianach ze swoim szalenstwem, nie czujac czasu, popadlam w skrajna rozpacz ktora doprowadzila mnie do choroby psychicznej, lata mi uciekly, dzis sie budze nie mam nic, nie mam wyksztalcenia, nie mam pracy, nie mam motywacji, nie widze sensu zycia, jest tylko choroba i zaloba ktora wcale nie mija, jest czarna rozpacz i tragiczna przeszlosc, sam bol, nie ma woli zycia, wegetuje Chce z tym wlaczyc ale tyle czasu stracilam, strasznie mnie to doluje, zwlaszcza ze nikt nie ulatwia mi staniecia na nogi, to mnie pograza, musze przejmowac sie tylko soba, nie myslec o tym co inni mowia, co o mnie mysla, ale nie potrafie sie zdystansowac, patrza na mnie jak na smiecia, tylko za to, ze sobie nie poradziam

Gość uczucie___
Przesntać żreć-? probowałam miliony razy ale zawsze wraca to samo. Nie mogę zająć się światem zewnętrznym skoro w środku jestem rozbita:(

Gość ludwikaXIV
MI TEZ SIE nie chce życ :((

A na Jawie zginęły 23 osoby, bo rozbił się samolot:O A reszta ludzi, którzy nawiali są poparzeni i mają różne obrazenia. Ciekawe, co bys powiedziała, gdybyś np. przeżyła tragiczny wypadek, który pozbawiłby cię twarzy? Gdyby zamiast nosa, oczu, ust, została krwawa miazga i do końca życia wyglądałabys jak kosmita, dzieci płakałyby na twój widok a ludzie odwracali wzrok... Gratuluje myślenia o własnej dupie.

jestem deska---->lubię Twoje wypowiedzi, zawsze zręcznie potrafisz podsumować :-) Zgadzam się tutaj w 100%, gdy człowiek za bardzo koncentruje sie na sobie, jego problemy drastycznie się mnożą. Mam pytanie do uczucia: czy rano masz problemy z wstaniem i najchetniej cały czas byś spała, a pod wieczór czujesz minimalny chociaż przypływ energii?

Nie mozesz dzis sie poddac --->to zawalcz teraz o sowje zycie, ja zmarnowalam min.2lata swojego zycia (2lata to bylo zyste zalamanie, ale wczesniej tez zyklam pod dyktando innych) nie umem byc szczęśliwa, ale ciesze się, ze mam choc ta prace i do reszty się nie staczam

Gość uczucie___
wieczorem czasem jest lepiej..a rano kiepsko:(

tak myslałam właśnie czyli klasyczna depresja. Ale wiesz, że mozesz z tego spokojnie wyjść? :-)

Gość uczucie___
jakoś w to nie wierzę :(:(:(