Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drakaaaa

KOBIETY SA BRZYDKIE FUU I PROZNE OTO PRZKLAD

Polecane posty

Gość drakaaaa

"Wszyscy tańczyli, tylko on siedział na parapecie i palił camela bez filtra. Od razu to zauważyłam i od razu mi się to spodobało. Był zupełnie inny niż wszyscy. Przede wszystkim miał forsę, co było fajną odmianą po moich poprzednich partnerach, przeintelektualizowanych mydłkach bez grosza, którzy cytowali na wyrywki Heideggera. Dużo podróżowaliśmy, właściwie cały czas. Nie pamiętam, kiedy przerwałam studia. To było piękne, ale ile można. Chciałam założyć rodzinę, mieć dom; chciałam, żeby przychodzili do nas jacyś znajomi, ale on nie miał żadnych znajomych. Żył sam. Miał tylko mnie. Zgodził się, żebyśmy gdzieś osiedli. Właściwie było nam wszystko jedno gdzie. Wybraliśmy wybrzeże jednego z ciepłych mórz. Mieszkaliśmy razem przez pół roku i było to najkoszmarniejsze pół roku w moim życiu. On po prostu przestał mnie zauważać. Nie istniałam. Sam to zresztą kiedyś mi powiedział, powiedział, że się zamazuję, że znikam mu sprzed oczu, kiedy tak tu siedzimy. W końcu stwierdził, że to nie dla niego, i wyruszył w świat z inną dziewczyną. "

Gość drakaaaa
wieczne dziewczynki uzaleznione od swojego pana i wladcy czekajace tylko na jego comiesieczna pensje

Gość drakaaaa
i chuj ci w dupe