Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miękki

Przegibany dzień kobiet

Polecane posty

Gość Miękki

Siemka! Jestem z moją dziewczyną 3,5 roku. Właśnie się mamy wprowadzić na wynajęte mieszkanie i ja traktuję ten związek jako już partnerski. Zaczęło się od tego, że moja panna często wspominała o gofrach przez ostatnie kilka miesięcy i pomyślałem, że sprawię jej przyjemność i kupię gofrownicę. Wyniuchała prezent na Dzień Kobiet i zobaczywszy, co dostała powiedziała: TAKI PREZENT TO SOBIE MOŻESZ WSADZIĆ W DUPĘ! Zatkało mnie. Chciałem jeszcze kupić kwiatek, ale ona mówi, że na dzień kobiet kupuje się buty, biżuterię, kurtkę, bluzkę a nie gofrownicę! A co Wy kupiliścię, bądź zamierzacie kupić? Chyba nie GOFROWNICĘ!

Gość fałdu
Twoja dziewczyna jest idioptka,bo jezeli nawet jej sie prezent nie podobvał to mogła w inny sposob to powiedziec a nie w taki

Gość Miękki
Dziwny egoizm! Myślałem, że sprawię jej przyjemność

Gość szkodaaa
masz zajebista laske, mi nawet jak cos sie nie podoba to mowie ze jest super, choler to przykre uslyszec taki tekst:( od swojej kobiety

Gość alonza
taaaa cos mi smierdzi ze jednak nie tak bylo ... tylko to jest interpretacja facetow

Gość szkodaaa
ostatnio dostalam zloty lancuszek i udawalam ze mi sie podoba, a tak szczerze to nie lubie takiego szmelcu

Gość Miękki
Interpretacja facetów? Co tu można interpretować? Nawet jakbym kupił tą gofrownicę dla siebie to i tak gofrów nie jem, więc jednoznacznie widać dla kogo ona jest!

Gość fałdu
Radze Ci jak dostaniesz od niej jakis prezent i nie bedziesz z niego zadowolony to powuiedz jej z,e taki prezent to zsobie moze wsadzic w dupe

Gdyby mnie ktoś tak powiedział,to mógłby być pewien,że już na pewno,żadnego prezentu ode mnie nie dostanie!:P Taktem i kulturą,ta Twoja dziewczyna,nie grzeszy.Przykro mi:O

Gość dziwna ta Twoja dziewczyna
Ja bym się sie ucieszyła a tej gofrownicy;-)Kocham gofry:-DA Twoja dziewczyna nie powinna tak gadać,mogła pryznajmniej udawać,ze jej prezent się podoba:-oPoza tym co ona gada,że kupuje się buty,biżuterie,bluzki:-oOwszem kupouje to się ale nie tylko to!Gofrownica to wg mnie dobry pomysł;-)Ja ostatnio dostalam od faceta wodę toaletowę(z Oriflame a więc nie jakąś kosmicznie drogą)i kwiatka oraz czekoladkę;-)Byłam bardzo zadowolona:-)

Gość akuratka
dziewczyna się rozpędziła bardzo, ale ja też bym się nie ucieszyła. gofrownica na dzień kobiet? trzeba było od razu kupić malakser, mikser albo odkurzacz piorący

Ja ostatnio dostalam od faceta wodę toaletowę(z Oriflame a więc nie jakąś kosmicznie drogą)i kwiatka oraz czekoladkę fajne:) jaka woda? preiouse czy luciaa?;)?

Gość dziwna ta Twoja dziewczyna
dostałam Midsummer;-)Kocham ten zapach:-)