Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika1987

różowy śluz...

Polecane posty

Gość Weronika1987

cześć dziewczyny, biore tabletki od 5msc (yasmin). w tym cyklu przy 3 tabletce dopadła mnie jednorazowa biegunka 2 godz po przyjeciu tabletki. nie kochalam sie jednak z chłopakiem ani w 7dniowej przerwie poprzedzającej to opakowanie, ani w ciągu tych pierwszych dni po przerwie, ani 9 dni po tym razie w toalecie. dopiero na 10 dzień zdecydowałam sie na seks. teraz dopadł mnie grzybek, z którym walczę od 6 dni, więc od 6dni nie wpółżyłam.4 dni temu wziełam przedostatnią tabletkę z opakowania, która przez kilka dni miała dostęp do powietrza. zaczeła mi sie w dodatku 2 dni temu przerwa 7dniowa, w trakcie której od 2 dni mam blado różowy śluz. Nie jest go dużo, ale bardzo mnie martwi. jutro powinnam dostać krwawienie z odstawienia. zawsze pojawia sie 3 dnia. czy ktorejś z Was przytrafiło sie coś podobnego? proszę o opinie w mojej sprawie... z góry dziękuję i pozdrawiam.

Gość Weronika1987
to może ktoś ma jakieś przypuszczenia, co może być tego przyczyną... najbardziej obawiałabym sie oczywiście ciąży, ale choroba też mnie przeraża. proszę, odpowiedzcie. Pozdrawiam

Gość Weronika1987
ponawiam swoją prośbę... bardzo wyczekuję odpowiedzi.. pozdrawiam

Gość Weronika1987
dziekuję Ci bardzo za odpowiedź!!:) troszkę mnie ona pocieszyła. test zamierzam zrobić jutro rano. o ile nie pojawi sie krwawienie:(. mam nadzieje, że ktoś jeszcze wyrazi swoją opinię, bardzo mi na tym zależy...

Gość **hehe**
chyba ci mózg sie roztapia i wycieka dołem.co za ciemnota pisze takie bzdury, rzygac sie chce.do lekarza!!!!a nie obrzydzać innym życie

Gość Weronika1987
no coż, nie do końca o tego typu opinie mi chodziło, ale dzieki i za taką radę... przykre to, **hehe**, że nawet takie rzeczy wprawiają Cie w obrzydzenie, musi Ci być cieżko w życiu. pozdrawiam. i ponawiam prośbę o rady i sugestie.

Gość Weronika1987
nie wytrzymałam i zrobiłam test już dzisiaj. w końcu to pierwszy dzień spodziewanej mniesiączki. wyszedł negatywny. z jednej strony jestem bardzo szczęśliwa, ale z drugiej wyrzucam sobie, że nie poczekałam do rana, bo podobno test wykonany z rannego moczu, jest bardziej wiarygodny. czy myślicie, że powinnam rano powtórzyć test? pozdrawiam.

Gość monya
mysle ze jest wiarygodny, moim zdaniem powinnas isc do lekarza, i co znaczy ze walczysz z grzybkiem? powinnas isc do ginekologa on przepisze odpowiednie masci i proszki, na wlasna reke nie wolno leczyc.

Gość Weronika1987
monya:) dziekuje za odpowiedź:) byłam już u lekarza, pani doktor przypisała mi 4 maści clotrimazolum i 1 opakowanie globulek dopochwowych o tej samej nazwie. mam smarować podrażnone miejsca 3 razy dziennie, i raz dziennie wieczorem stosować te globulki przez 6 dni, a po tym jeszcze przez miesiąc stosować maść, co też robie. pozdrawiam serdecznie!!:)

Gość monya
uffff , bo juz myslalam:) jesli stosujesz to wszystko to nie dziw sie anomaliom w Twoim organizmie.

Gość Weronika1987
cześć dziewczyny:) dziś rano znowu nie dostałam krwawienia, więc pojechałam na test HCGbeta we krwi. wyniki jutro. ciekawe, w Krakowie taki tescik kosztuje 25zł. czy to porównywalnie z innymi miastami? pozdrawiam:)

Gość **hehe**
czy ty nie widzisz,że nikt nie chce o tym pisać?Od tego jest lekarz.nie myśl,że ci tu ktoś pomoże ,tu raczej nie ma lekarzy,a swoją drgą jesteś bardzo dziecinna

Gość Weronika1987
mój problem rozwiązał się z chwilą pojawienia się krwawienia. bezmyslna kobieto:), monya:) dziękuję za zainteesowanie. dużo mi pomogłyście i podtrzymałyście na duchu, co było dla mnie najistotniejsze.:) oby więcej takich osób na forum pozdrawiam :) **hehe** również dzięki za swoje przemyślane uwagi.

Gość **hehe**
no i po co głowe zawracasz takimi bzdetami...dzieciaku

Gość matta
*hehe*, odczep się od dziewczyny, dobra? Ma ochotę pogadać, to gada, nie masz ochoty tego czytac, to nie czytaj. Proste Jak drut! Sam/a sobie zaprzeczasz, bo jak cie to nudzi to nie czytaj i nie komentuj. Czesc

Gość **hehe**
Czytam wszystko,bo lubie czytać.Jeżeli ktoś ma poważny problem i ja coś wiem na ten temat,to staram się udzielić mądrych porad,jeżeli nie,to pocieszyć.Ale niektóre to są bzdury totalne,albo wręcz śmieszne.Jak można prostych rzeczy nie wiedzieć.Są książki,lekarze i ma internet,może sobie poszukać porad np.lekarskich w internecie.Ale sorry jak kogoś uraziłam...postaram sie nie mieszać,ale czasem nie moge sie powstrzymać.pozdrawiam i zdrówka życze.