Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia 22

KROPELKO MALA__ODEZWIJ SIE!!!!

Polecane posty

nic sie nie uzolylo,jest jeszcze orzej, bo zaczynam na prawde za nim tęskinc... i trace nadzieje.

to ja cie pzrytulam mocno,powied zco u Ciebie?czytalm wczensiej Twoj topic i widzilamz, enie wytrzymals i si eodezwalas do faceta

tak, napisałam mu smsa-nie odpisał, napisałam emaial -tez cisza.jeste ze mną coraz gorzej bo wiem ze juz nigdy mnie nie przytuli.czuje sie jak by mi ktoś umarł, jak by on umarł. kropelko nie wiem corobic.nie chce mis ei żyć bez niego. nie chce.

rozumie Cie bo u mnei tez fatalnie bywa,nawet zalozylam topic ze nei che jzu zyc,szkoda,z enapsial meila i smsa-ja te ztak robilam i to si enie zdawalo na nic,on tylkos ie cieszyl,ze wrazie czego mnie ma lepeiej pzreczekac,az facet zateskni,ale penwie sam do tego dojdziesz,u mnei dochodizlo do tego z etrszymalam faceta by ie wychodizl z mieszkania nie chcialm go wypuscic az nei powie,z emni kocha i ze chce byc ze mna

po tym co zrobilam bylam,teraz jest zle od tygodnia fatalnie sam nei moge powiediziec cyz ejstemy razem czy nie klotnei na kazdym kroku odeszlam od neigo by cos zrozumial a tym czasem,tylko walczymy,nigdy do niego nie dojdzie co jest wazne w zyciu-a mzoe poprostu ja nigdy nei ebd enajwazniejsza,wcozraj byl u mnei a jakbym siedizla z obcym czlowiekiem koszmar wies zleeij sie rzostac w zlosci wtedy sie jest wscieklym i potem pzrechodiz budzi sie milosc,ajak sie tak ciagnie cos z eniby jest dobzre i zle ze sie odpoczywa od siebie oddaljac zarazem-wtedy to naprawd emzoe sie skonczcy

ale ja nie moge tak zrobić. wszyscy mi mówią \"... to co chcesz do niego iść i go błagav o litośc, płaszczyć sie przed nim, żeby był z Tobą z litości, idz-droga wolna, jak Cie opluje to moze zrozumiesz ze ma Cie za nic...\" i to jest prawda, ja nie moge do niego iść. I wiem ze on za mną nigdy nie zatęskni, a nie odzywanie sie to tylko go ciesz. Boże ja ja bym chciala go odzyskac....

wiesz ,nie wiem czemu ale ja wierz e wto,z eCis ie uda u ans tez takie problemy sie zaczely po okola roku czasu,ze do rznych glupich rzeczy dochodzilo o ktorych wstyd pisac,jak Cie kocha to bedziecie razem,tylko starj sie mu nie narzucac-ja wiem,ze chcesz wszystko naparwic,zminic sie by bylo lepeij-ja ntez tak ccialm ,ale sie nie zmienialm ja mysle,z epowinans byc bardziej obojetna ja jak sie ze swoim rzostaje jetsem obojetna i ciuchy zakaldam ktore kojarza sie zmilymi chwilami i wktorych wiem,ze wygladam sexi-by wiedizal co tarci-to naprawde dziala a wlasnie napsiz mi czego ten kolega sie dowiedzial?>

nie spotkał się z nim bo kolega ma dużo pracy, i nie ma na razie czasu, powiedzial ze moze we czwartek lub w piatek. I powiedzial zebym nie liczyla na cud. Bo to nie jest rozstanie ze ja coś zrobiłam. Stwierdzil ze mój ex poprostu mnie nie kochał i musze to strawić, więc nie zdziwiła bym sie gyby wogóle sie z nim nie umawiał.A po drugie mój ex nawet nie będzie chciał z nim gadac, bo on nigdy nie gadał o swoich problemach.A po trzecie boje sie ze to spotkanie i poźniej telefon od kolegi i mi powie\"... przyrko mi... ale nic nie moglem zrobić...\"