Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakis facet pytajacey o rade

dzisiaj pierwsza randka 8 marca - mam pytanie

Polecane posty

Gość jakis facet pytajacey o rade

Zaprosilem dziewczyne do kina a potem do jakiegos pub'u i zastanawiam sie co najlepiej jej kupic bo dzisiaj 8 marca. Dziewczyny co lepsze : -symboliczna czerwona roza -jakas maskotka -jakies czekoladki ???????? Dziewczyny jesli jej kupie roze to ona pozniej przez caly wieczor bedzie chodzila z nia - czy nie jest to zbyt klopotliwe ???? Co mi radzicie??????

Gość czerwoną różę
ale taką piękną, długą, bez żadnego obstrojenia, kokardek i innych pierdów. postaw na klasykę. czekaj na nią z różą, sukces murowany:D

Gość czerwoną różę
a nie bedzie to dla niej kłopot,będzie dumna z pięknego kwiatu, ale w sumie takie rafaello tez mozesz kupić;)

Kup jej maskotkę. Róża na cały wieczór to naprawdę kłopot bo dziewczyna będzie cały czas myśleć by ten kwiat przetrwał.

Gość ja bym jednak...
stawiała na różę. popieram "czerwoną różę"

Gość bziku
przyznam, ze mam bardzo orginalną przyjaciółk, a jęzor ma niewyparzony i ostry. Na jednej z pierwszych randek chłopak ją tuli do siebie i pyta: Kochanie, chodź, kwiatuszka Ci kupię.. A ona: a na ch*j mi kwaitek?? Później zaczęła sie tłumaczyć, ze planowali iść do kafejki, albo gdzieś potańczyć i ta róża bardzo by zawadzała :):)

ja tez jestem za roza... taka naprawde mega mega ;) mysle ze nie bedzie jej przeszkadzac ze musi z nia chodzic :] bo bedzie dumna... jesli chcesz, mozesz jeszcze dac cos slodkiego, ale po 1 ona moze sie odchodzac i pozniej caly wieczor myslec o tych czekoladkach obsesyjnie :P po 2 moze nie lubic akurat tego co kupisz... jesli to pierwsza randka, jak piszesz, to spokojnie mozesz skonczyc na rozy (ale bardzo bardzo ladnej)

Gość Wrocław 2007
przyjdź do niej do domu z kwiatami a potem wyjdziecie do kina, wtedy wstawi kwiaty do wody w domu

Gość olik27
bezwzględnie kwiaty, niekoniecznie róże kwiaty to zawsze niezobowiązujący prezent, który kobieta zawsze przyjmie pozdrawiam i życzę udanej randki

Gość tulipan1
uwielbiam dostawać wielkie bukiety pachnących, kolorowych tulipanów...

Gość jeśli pracuje
jeśli umówiliście sie wieczorem a ona cały dzień jest w pracy to mozesz jej wysłać kwiaty do pracy, kolezanki padną z zazdrości a ona będzie zachwycona, kwiatki zaniesie do domu a potem sie spotkacie...

Gość panna z mokra glowwa
ja tez uwazam ze kwiaty! moze byc jedna roza, albo jakis inny ladnie prezentujacy sie kwiatek-w lecie sa sliczne sloneczniki :) poprzednik podsunal dobry pomysl zeby przyjsc po nia do domu to bedzie mgla wstawic do wody. a jak umowiliscie sie na miescie a ty masz samochod to mozesz w nim miec "przypadkowo" butelke wody mineralnej (nie cala ;) ) i zaproponowac zeby sobie zostawila kwiat w aucie, bo faktycznie chodzenie w kwiatkiem (wielka rozaw szczegolnosci) moze byc uciazliwe no i kwiatek zwiednie przez te kilka h

Gość panna z mokra glowwa
jesli pracuje>> to bardzo dobry pomysl! :) dostalam takim sposobem bukiet na urodziny od chlopaka i bylam bardzo zaskoczona i szczesliwa :)

Gość Na randke 8marca
hm...przyjdz po nia pod dom,nie umawiaj sie na miescie. Zwazywaszy na to ze to Dzien Kobiet to polecam bukiet 5tulipanów( czym wiecej tym lepiej).Ona sama zdecyduje czy sens z nim wychodzic z domu czy włozyc do wazonu odrazu przed wyjsciem. Tak bedzie najlepiej i chyba nawet sympatyczniej:) pozdrawiam...