Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce help me

szybkie pytanie szybka odpowiedz

Polecane posty

Gość ojejejej...
jak ty przezywasz tak tego sms'a z propozycją wyjazdu, to nawet nie chcę sobie wyobrażać co by było jakbyś tam pojechała...:O

Gość w kropce help me
dzis chyba wybiore sie na noc kina francuskiego z przyjaciolka a przezywam tego smsa bo sama nie wiem co jest grane!! a nie nawidze takich sytuacji

Gość w kropce help me
a w dodatku brak slonca wprawia mnie w depresyjny nastroj :(

Gość ojejejej...
no, w końcu jakaś sensowna propozycja spędzenia czasu! Nie wiesz co jest grane? Może, po prostu...nic. Facetowi coś strzeliło do głowy i już. Nie odezwał się, nie zadzwonił, nie ma go....znaczy: zapomnij o tym jak najszybciej.

Gość ojejejej...
masz dziś wolne to zafunduj sobie...dzień piekności :-D relaksująca kąpiel. maseczka na buzię. Może skoczysz do fryzjera. Mmmmmm ale sie rozmarzyłam :-) Chciałabym mieć dzień tylko dla siebie :-)

Gość ojejejej...
heeellloooo :-) nasza kropka wciąż rozpacza...

Gość w kropce help me
nie wiem czy bardziej mnie wkurza ze jeszcze sie nie odezwal bo nie wrocil z imprezy....czy bardziej mnie przeraza ze odpisze i to co odpisze

Gość ojejejej...
kropka, znajdź sobie jakieś zajęcie a nie tylko czekasz na sms'a od niego. Bez sensu..

Gość w kropce help me
jade kupic sobie buty :) a co tam sobie bede zalowac, jeszcze mi zostanie kasy z tego co mialam udac na ten wyjazd wiec ide zaszalec. a intuicja mowi mi ze sie i tak nie odezwie :(

...muszisz sie wkoncu pogodzic z tym ze mu na tobie nie zalezy, napewno bedzie trudno ale potem odsapniesz z ulga bo takie podejscie jak masz teraz wnioskuje tylko o tym ze jak on kiwnie palcem to ty i tak do niego polecisz...a to byloby bezsensu i nie warte byloby to ze odmowilas...

Gość ojejejej...
mam szczerą nadzieję że się NIE odezwie i zostawi Cię w końcu w spokoju. Tak jak pisze Brunetka - nie bądź na każde jego skinienie, szanuj siebie i swoje serce! I miłych zakupów, widzisz będziesz mieć nowe buty i jeszcze na tym zaoszczędzisz ;-)

Gość w kropce help me
a jednak napisal smsa w momencie kiedy przymeirzalam buty :( tez ma wyczucie z pytaniem " jedziesz z nami?" nie odpisalam teraz wrocilam wchodze na gg a tam wiadomosc od niego i tylko "ok"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za palant!!!!!!!!!!!!!!

Gość w kropce help me
mieliscie racje ma mnie w dupie :( teraz po tym "ok" nie mam najmniejszych zludzen ale zakupy przynajmniej nalezaly do udanych buty, 3 bluzki tylko kto mnie mnie w tym bedzie ogladal ? :/

Na pewno ktoś na ciebie popatrzy,\" tego kawiatu pół światu\" i na bank którys zwróci na ciebie uwagę. Nie załamuj sie, nie ma po co. Nakupowałaś ciuszków, to teraz makijaż, fryzura i leć sie pokaż światu mądrzejsza i bogatsza o jedno nie fajne doświadczenie.

Gość jaktotak*
Co za dupek :O

Gość w kropce help me
no i pojechali sobie

Gość Bum Boom
Ja bym jechała z nim. Zamściłabym się idąc do łóżka z jakimś jego kumplem albo najlepiej z wszystkimi.

Gość
Ile masz lat? Z twojej wypowiedzi dalabym najwyżej 16

Gość w kropce help me
zaczynam tesknic za nim :( glupia jestem, a moze tylko troche zakochana? brakuje mi go, moze za bardzo sie czepialam? trzeba bylo troszke przeczekac az na dobre zacznie pracowac, on nawet o komputerach ciekawie mowil :( uwielbialam sie do niego przytulac co ja zrobilam najlepszego?? to przez to ze okres mi sie zbliza, wtedy nie moge racjonalnie myslec i robie glupoty

Gość w kropce help me
no i napisalam @ , bo zaproponowal umiesczenie ponownie moich fotek w galerii. oczywiscie napisalam ze ta propozycja mnie o tyle zaskoczyla ze tyle czsu nie odzywal sie do mnie. a na sam koniec dodalam ze "mam nadzieje ze udalo mu sie znlezc 4 osobe do skladki na gaz :/ " jesli jest tak inteligentny za jakiego go mialam ot powinien na ten sarkazm zareagowac, a jak nie to przynajmiej fotki mojego autorstwa zaistnieja w sieci :) musialam to zrobić, nie czuje zadnej nadziei w tym momencie, ale jestem ciekawa jak zareaguje czy wogole w jakikolwiek zareaguje o pokarze ze ma jaja :P

Ni co zrobiłaś?? Miałaś o nim zapomnieć, a ty nadal na siłę szukasz z nim kontaktu oszukując siebie samą.

Gość w kropce help me
no zobaczymy jak to bedzie. dzis i tak nic sie nie wyjasni

Gość w kropce help me
wyjasnilo sie tyle ze przez weekend znalazl " wymarzana cud kobiete moze nawet zone" :( to samo mowil jak mnie poznal buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(

Gość w kropce help me
no i olał mnie dupek jeden! na szczeście nie pojechałam do tego Wrocławia :)