Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle sniaca

help mi!! sny o kotoch- nie dobrze ???

Polecane posty

Gość zle sniaca

snią mi sie czesto koty i to czarne !! sprawdzialam w senniku i oznacza to złe rzeczy: nieszczescie, zdrada, fałszywe otoczenie ... wierzycie w to ?? wiem ze to nie to forum ale jest Wasze zdanie ?? pozdr.

Gość zle sniaca
jestem hiseryczką i za bardzo (zawsze!) przejmowałam sie bzdurami... teraz to mi nie daje spokoju ... :/

Gość zle sniaca
tym bardziej ze mam faceta na ktorym mi zalezy...

Gość zle sniaca
a Wy wierzycie z znaczenie snow ?? spaełniło sie kiedys Wam to co wam sie przysniło ??

Gość zle sniaca
no i to moje imie, Waldemar. myslicie ze to tez ma jakies znaczenie?

Gość zle sniaca
won podszywaczu !!

Gość zle sniaca
zdenerwowal mnie ten podszywacz. wiecie ze podczas tych moich snow wyrywam sobie garsciami wlosy z pepka?

Gość dobrze śniący
A mnie rzadko coś się śni. A jeśli już to tylko gołe baby. Pardon, rozebrane kobiety.

Gość zle sniaca
won podszywaczu !!

Gość
a mnie sie snia lwy:OCo to znaczy?

Gość pompimpam
Sny sa rozne. Sa takie co sa ostrzezeniem, sa takie co przewiduja przyszlosc najblizsza lub dalsza. Sa sny co snimy to, co aktualnie dzieje sie gdzies, jakbysmy byli w czyjejs skorze. Sa sny co porzadkujemy sobie glowe i przesypujemy wydarzenia, czyli porzadkujemy swoje emocje. Czyli sny moga, ale nie musza niczego oznaczac. Czasem podswiadomie odbieramy sygnaly z otoczenia, ktorych ansza swiadomosc nie wychwycila i w czasie snu one przypominaja o sobie. Poniwzz nie sa pamiecia swiadoma, pukaja do szufladek z podobnymi odczuciami. To sa moje i tylko moje przemyslenia... hehe. Wiec mozna wierzyc mi lub nie. Koty i wlosy czesto u czlowieko sa w szufladkach z napisem falyszywe. Dlatego interpretuje sie takie sny jako ostrzezenie przed kims kto jest falszywy w otoczeniu. Powiedzialbym, ze to moze byc ktos z rodziny. Ale do snow i interpretacji snow trzeba miec wiele dystansu. I absolutnie nie mozna probowac z powodu nich wprowadzac jakowychs istotnych zmian w zyciu. To tylko ma wyostrzac nasza uwage.

Gość zle sniaca
dzekuje za Twoją wypowiedz... duzo w niej racji ... moim zdaniem ...

Gość pompimpam
Interesuje sie snami. Kilkakrotnie zdarzyly mi sie sny ze moglam sprawdzic, ze to co mi sie snilo, bardzo dokladnie dzialo sie w tym samym czasie w realu. To sen jakbym ja byla myslami i odczuciami, oczami kogos. Sa to sny umeijscowione w przestrzeni. Tzn ja z reguly wiem gdzie ten sen sie dzieje. Prorocze sny tez miewam. Nieraz nie wiem co oznaczaja. Tzn wszystkiego nie wiem. W snach proroczych dominujacymi sa most i morski brzeg, plaza. Plaza sni mi sie na zmiany w zyciu, co na niej, tak bedzie ono wygladalo, oczywiscie symbolicznie. Byc moze te sny sa po tym, jak dokonam jakiegos istotnego wyboru. Mosty ... hehe to sny poczatku roku. bywa ze za mostem jest sciana(przejde ale warunki zewnetrzne nie pozwola mi osiagnac celu) bywa ze bagno (chora jestem), bywa ze most idzie wzdluz rzeki (moje dzialania okazuja sie wtedy bezsensowne) Sny z kotami tez czasem mam. Czesto okazywalo sie wtedy , ze ludzie ktorych mialam za przyjaciol, poswiecilam duzo uwagi i serdecznosci, tak naprawde prowadzili wobec mnie tylko gre, bo bylam im na cos potrzebna. Lwy? Hym powiedzialabym ze ktos mocny ale i grozny obok. Nie mialam snow z lwami. Snia mi sie za to czasem wilki.

Gość zle sniaca
najgorszy sen jaki mialam to widzialam swoją twarz jak płacze... łzy lecialy mi strumieniami.... mialam ładnie pomalowane i podkreslone oczy i te łzy jak strumień wody... pamietam ze zasłoniłam twarz jakąs chustą i przez nią nawet widac były łzy ... to był najpardziej "dziwny" sen jaki mialam .... czułam sie dziwnie jak sie obudzilam.. nie wiem czy miewam prorocze sny albo czy ich znaczenie ma wspolnego cos z moim zyciem... moze jeszcze nie umiem kojarzyc faktów ... (??)

Gość gosia b.
ja dzis też miałam dziwny sen. sniła mi się ........ gosia baczyńska :D wiecie, ta projektantka mody. była jak zwykle ubrana na czarno. spotkałam ją w walii, gdzie byłam u przyjaciółki. szłyśmy ulicą, a tu gosia! .. okazało się, że ma w tej małej mieścinie swój butik i poszłyśmy tam z przyjaciółką. choć od razu czułam, że nic nie kupię, bo mnie nei stać, ale była tam imprezka i było fajnie. to tyle. ten sen raczej nie niósł za sobą przesłania ;) po prostu mi się przypomniało, to napisałam :D

Gość dobrze śniący
Kurcze, żeby chociaż jakieś stringi miały albo nawet listek figowy. A one nic, wszystko na wierzchu. I potem zaraz muszę prać spodnie od piżamy.

Gość a jaa.aaa
mi sie sniło ostatni ze bylam w ciążku! kurcze sen real :) ale to nie mozliwe bo nie mam facia :) hehe :P

Gość a jaa.aaa
w ciążu kutwaaa :)

Gość a jaa.aaa
w ciążyyyyyyyyyyyyyyyyy