Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiosenne tchnienie

Jaki dziś piękny dzień...idzie wiosna...

Polecane posty

Gość piskle__
a u mnie dzis paskudnie:( katowice

to bardzo fajnie ze wszyscy sie ciesza z wiosny, bo wbrew pozorom przesilenie wiosenne jest czasem najwiekszej zachorowalnosci na depresje i \"doly\" :P

Źle.. nie tam. U mnie jedynym objawem że idzie wiosna jest ból kregosłupa.. jak co roku. Jakieś barki witamin i minerałów.. chyba. Mogła by se jeszcze być zima. :o

jaka wiosna....? u mnie (w Poznaniu) ponuro i ciemno na dworze... :o nic tylko kłaść się do łóżka... 😴

Gość gruby ciuch
Hu! Hu! Ha! Nasza zima zła! Szczypie w nosy, szczypie w uszy Mroźnym śniegiem w oczy prószy, Wichrem w polu gna! Nasza zima zła! Hu! Hu1 Ha! Nasza zima zła! Płachta na niej długa, biała, W ręku gałąź oszroniała, A na plecach drwa... Nasza zima zła! Hu! Hu1 Ha! Nasza zima zła! A my jej się nie boimy, Dalej śnieżkiem w plecy zimy, Niech pamiątkę ma! Nasza zima zła!

-----> MYrevin To ile TY masz latek? że Cię wszytko boli {przepraszam jesli uważasz że to jest nie dyskretne pytanie} Ja ciesz się, że w końcu przyszła wiosna......boshe jak dziś pieknie słoneczko, ciepłe powietrze..nie ma co w week jade do lasu....;)

{ To ile TY masz latek? że Cię wszytko boli } Nadinterpretacja. :D Napisałem że mnie boli kręgosłup a nie wszystko.

----> jeb skąd masz takie info?? ale jakoś nie chce mi się wierzyć...mysle że po 20 stce po jego wypowiedziach.....chyba facet po 40 nie mógłby być taki....:D

hm...taki..wyluzowany, mlodzieżowy....wydaje mi się że facet w tym wieku jest raczej ustatkowany i nie ma fiu bziu w głowie....a Twoje niektóre wypowiedzi [oczywiście bez urazy] są naprawdę ciekawe...

{ facet w tym wieku jest raczej ustatkowany i nie ma fiu bziu w głowie... } Ustatkowany.. powiadasz... hmmm.... :D Sorry. 🖐️

Gość panuje opinia ze...
... kazdy topik na kafeterii przeksztalca sie predzej czy pozniej w topik o myrevinie :O az wiosny sie odechciewa😭

Gość bllllleeeeeeeeee
jaka wiosna kobieto???? dzisiaj jest paskudnie, ponuro... i zaraz jeszcze pewnie deszcz bedzie padal we wrocku :(

Gość ciekawi mnie
🌻

Gość /łączenie tematów/
Wiosna idzie 17:10 ptaszki śpiewają Jakoś tak inaczej na dworze się robi i słońce o 17 już pod innym kątem świeci. Zaczynam czuć ten dreszczyk przyjemnego podniecenia tak jak wtedy gdy miałam 20 lat i gorączka emocji mnie chwytała przed każdą letnią imprezą. SŁONECZKO W KOŃCU 14:06 rozsłoneczniona W końcu wyszło słońce!!Aż wstać się chce Promienie na twarzy... ach...znów zaczyna się życie.. a dusza... ŚPIEWA !!!! 14:10 macho28 tylko smierdzący leń wstaje o 14:00 14:13 rozsłoneczniona mACHo! wstalam o 11:30 ujakos ale po trzech dniach pracy od 9 do 21 po prostu musialam sie wyspac

Gość łączenie
CZY CZUJECIE WIOSNE????????????? 12:33 beauty23 ja tak!!!!!!!!!!! http://beautyfly.pl/ NAJLEPSZEI NAJTANSZE KOSMETYKI W NECIE

Gość łączenie
Czekanie na wiosnę 10:05 Stęskniona bardzo Czekam na wiosnę. Na pąki na drzewach, małe zielone listki, później kwiatki, czekam na działkowców, na zapach trawy. Na zapachy wiosny po sterylnej bezzapachowej zimy. Czekam na słońce i na śpiew ptaków. Na spacery w wiosennym podmuchu, na okulary słoneczne i krem z filtrem. Nie mogę sie już doczekać. Ostatnio już ją czułam, ale znów jej nie ma. Gdzie jest wiosna i kiedy zagości na dłużej?

Gość juz niedlugo wiosna